M mugecagan Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Kasım 2011 5 0 46 İstanbul 9 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi mugecagan #1 Pendik Kurtköy Dumankaya Trend sitesinde 1 yaşındaki çocuğumuza bakabilecek referanslı gündüzlü veya yatılı bakıcı aramaktayız.
Pendik Kurtköy Dumankaya Trend sitesinde 1 yaşındaki çocuğumuza bakabilecek referanslı gündüzlü veya yatılı bakıcı aramaktayız.
G gonulgul Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Haziran 2011 175 9 68 İstanbul 9 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi mugecagan #2 çalışma şartları hakkında bıraz bilgi verırmısınız..
trisina kum tanesi... Kayıtlı Üye 10 Ocak 2011 5.035 23 358 10 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi mugecagan #3 arkadaşlar; forumumuzda iletişim bilgilerini açıktan paylaşmak yasaktır, lütfen bilgilerinizi ilgilendiğiniz mesajların sahiplerine özelden yazınız... özel msj için mesaj sayım yeterli değil diyenler geyik bölümünde bunun için bir konumuz var, oradan mesaj sayılarını yükseltebilirler...
arkadaşlar; forumumuzda iletişim bilgilerini açıktan paylaşmak yasaktır, lütfen bilgilerinizi ilgilendiğiniz mesajların sahiplerine özelden yazınız... özel msj için mesaj sayım yeterli değil diyenler geyik bölümünde bunun için bir konumuz var, oradan mesaj sayılarını yükseltebilirler...
M mugecagan Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Kasım 2011 5 0 46 İstanbul 10 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi mugecagan #4 haftaiçi sabah 7 akşam 7 arası çalışma saatleri
P polyanna68 Guru Kayıtlı Üye 22 Şubat 2008 104 3 318 İstanbul 28 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi mugecagan #5 Merhaba Çocuğunuza bakıcı bulabildinizmi acaba..Ben kurtköyde oturuyorum..Referanslarım var.. Son düzenleme: 28 Kasım 2011
B berkaycizen Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Aralık 2011 1 0 36 İstanbul 5 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi mugecagan #6 Merhaba ismim Perihan uydukentte oturuyorum.Çocuk bakımı konusunda deneyimliyim.Referanslarım vardır.37 yaşındayım.Daha önce 3 çocuğa bakıcılık yaparak büyüttüm.İlanınızla yakından ilgileniyorum.Email adresim **************** Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2011
Merhaba ismim Perihan uydukentte oturuyorum.Çocuk bakımı konusunda deneyimliyim.Referanslarım vardır.37 yaşındayım.Daha önce 3 çocuğa bakıcılık yaparak büyüttüm.İlanınızla yakından ilgileniyorum.Email adresim ****************