Ayy canım çok geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın ben şu an doğubeyazıttayım acaba ne zaman olurum adet ki beta sıfırlanınca hemen olur muyum acaba burda da nasıl doktora denk gelcek bilmiyorum
Beta takibini yaptirdiysan sifirladiysa iyi. Doktor cokta onemli degil yani daimi doktorun olmuycak sonucta muayene edip parca kalmamis sorun yok demesi yeter kacinci gunundesin benim ilkinde 33. Gunde olmustum
Beta takibini yaptirdiysan sifirladiysa iyi. Doktor cokta onemli degil yani daimi doktorun olmuycak sonucta muayene edip parca kalmamis sorun yok demesi yeter kacinci gunundesin benim ilkinde 33. Gunde olmustum
Bende kürtajdan 45 gün sonra yapmıştım 2 cizgi cıkmıştı bende 2 günde bir yapmaya devam ettim gergin biraz daha silik oldu sonra 56 gün adet oldum bebeğin değerleri yavaş yavaş düşüyormuş o yüzden canım
Bende kürtajdan 45 gün sonra yapmıştım 2 cizgi cıkmıştı bende 2 günde bir yapmaya devam ettim gergin biraz daha silik oldu sonra 56 gün adet oldum bebeğin değerleri yavaş yavaş düşüyormuş o yüzden canım
20 gunde sifirlanmasi gerekiyormus canim doktor oyle dedi parca kaldigi icin sanirim iki cizgi cikti. parca kalmasina ragmen betanin 400 olmasi normal degil dis gebelik mi acaba dedi doktorum parcayi aldirinca beta 400 den 100e indi iki gunde. Sifiri gorene kadar kan vermeye devam edecekmisim hayirlisi. Kurtaj olan arkadaslar 15-20 gun snra mutlaka kontrole gidin ben gitmedigim icin buyuk korku yedim stres cektim iki gunde