Tutundu ama gelismedi.. kaliteli embriyodu ama kismet degilmis.. kalp atisina gidemedik zaten.Gelişmedi mi sizinde ? Yoksa kalp atışı m yok??
Kafa olarak hazirim sorun yokta tabi fiziksel durum daha onemli bende merak ediyorum umarim beta sifirlanmistir ve yeni bir gebeliktir
Evet sıkicı bi durum ama fizyolojik olarak vucut boyle nabicaksin canm insallah oyle olur insan uzun sure olmaynca hemen toparlanip digeri olsun istiyor daha bi baska oluyor o istek.En zor olanida o bekleme sureci zaten umarim en kisa zamanda kavusuruz bebeklere
Bende çok araştırdım en az 10 doktora sordum ettim okudum düşük yapıp tekrar gebe kalanlarla konuştum ...ve sonuç en az iki adet görmek en iyisi onu öğrendim...doktorlar zaten çok bekleme önermiyor ama kürtajın peşine de gebelik önermiyorlar...ki sizin iki düşükmüş biraz rahmi dinlendirn bende iki adet gördüm peşine hamile kaldım sağlıklı ilerliyor şuan..Bu surec hastadan hastaya degisiyor ben cok arastirdim. Doktor onayi ile korunmadik zaten
Anladım. O zaman hayırlısıyla nasip etsin Allah hayırlısı ile.Ust uste degil 9 ay ara ile. Ayrica ben tup bebek ile gebe kaldim oncekinde suan zaten varsa bir gebelik bu beklenen olagan birsey degil mucize. Tedavi gorenler anlar hamile kalamamayi dolayisi ile doktor ozellikle korun demedigi surecede korunulmadigini zaten olmuyor 5 yildir ugrasiyorum. Ayrica doktorum korun demedi oncekindede dememisti 20 gun sonra gun asiri iliskiye devam demisti tup bebek ve kisirlik alaninda iyide bir prof. Hepiniz yargilamaya basladiniz. Bende biliyorum kurtaj ve snraki surecleri.
Genetik yapılarak mı transfer oldu? Bana genetik taramalı tüp bebekte yapıldı 1 sağlıklı embriyom geldi onu transfer yapacaktık hamile kaldım hayta keske korunsaydım dedim pişman oldum.. genetik tarama önemli ama biz ne yaparsak yapalım Allah nasip ederse oluyor bu da bi gerçekTutundu ama gelismedi.. kaliteli embriyodu ama kismet degilmis.. kalp atisina gidemedik zaten.
Sizin gibi ben 2 kere yaşadım. Belki şuan 3 ncü kürtajımı yaşayacağım bilmiyorum .. ilk 2 gebeliğim Kürtajla sonlandı gelişmediler ama genetik tarama yapılmadan iyi embriyolar secılerek konmuştu ama ıcını bılmıyoruz işte .. Allah tekrarını yaşatmasın yine olur inşallahGenetik yapılarak mı transfer oldu? Bana genetik taramalı tüp bebekte yapıldı 1 sağlıklı embriyom geldi onu transfer yapacaktık hamile kaldım hayta keske korunsaydım dedim pişman oldum.. genetik tarama önemli ama biz ne yaparsak yapalım Allah nasip ederse oluyor bu da bi gerçek
Doktor onayi ile oldugu icin bende yanlis bisey yaptigimi dusunmuyorum gerekli gorse sukadar sure korunun derdi. Aslinda cok baska sey sormustum fakat bambaska cevaplar aldimÖncelikle inşallah hamilesindir . Bunu yürekten isterim. Bende yakın zamanda düşük yaptım. Doktorum kanaman kesilince çalışmalara başlayabilirsiniz demişti. Bence yanlış yok gibi. Çünkü hamile kalmaya çalışıyoruz.
İyliğiniz için söylüyoruz bu kadar insan boş konuşmuyordur değilmi..herşey sizin ve bebeğinizin iyliği için...Doktor onayi ile oldugu icin bende yanlis bisey yaptigimi dusunmuyorum gerekli gorse sukadar sure korunun derdi. Aslinda cok baska sey sormustum fakat bambaska cevaplar aldim
Canım senin en son beta kaçtı ki 45 gün çok uzun sanki bana göre sıfırlanmaması imkansız gibi hadi inşallah güzel haberler alıp sağlıkla ilerleyen bi gebelik olur45 gun once bebegin 7. Haftada kalbi durdugu icin kurtaj oldum. Henuz adet olmadim bu ikinci kurtajimdi ilkinde 8+4 te kalbi durmustu ve kurtajin 33. Gunu adet olmustum. Bugun test yaptim ikinci cizgi bu sekilde cikti digerlerindede boyle ve daha silik cikmisti. Hanimlar acaba beta henuz sifirlanmadimi yoksa yeni bir gebelik mi haftasonuna denk gelmesi kotu oldu. 5 yildir ugrasiyoruz asilamalar tup bebek vs vs uzun surec yasayan basina gelen veya bilgisi fikri olan lutfen yazsin cok karmasik hissediyorum
Yok genetik tarama yaptirmadikGenetik yapılarak mı transfer oldu? Bana genetik taramalı tüp bebekte yapıldı 1 sağlıklı embriyom geldi onu transfer yapacaktık hamile kaldım hayta keske korunsaydım dedim pişman oldum.. genetik tarama önemli ama biz ne yaparsak yapalım Allah nasip ederse oluyor bu da bi gerçek
Bende 10 gün oldu kürtaj oldum rabbim bundan sonra sağlıkla ilerleyen hamilelik nasip etsin herkese45 gun once bebegin 7. Haftada kalbi durdugu icin kurtaj oldum. Henuz adet olmadim bu ikinci kurtajimdi ilkinde 8+4 te kalbi durmustu ve kurtajin 33. Gunu adet olmustum. Bugun test yaptim ikinci cizgi bu sekilde cikti digerlerindede boyle ve daha silik cikmisti. Hanimlar acaba beta henuz sifirlanmadimi yoksa yeni bir gebelik mi haftasonuna denk gelmesi kotu oldu. 5 yildir ugrasiyoruz asilamalar tup bebek vs vs uzun surec yasayan basina gelen veya bilgisi fikri olan lutfen yazsin cok karmasik hissediyorum
Zeynep canm benm bile az once idrar testi yaptm kopkoyu cikti.. siliklesmesi lazmdi gerimi yukseldi acaba nabaym ben yaCanım senin en son beta kaçtı ki 45 gün çok uzun sanki bana göre sıfırlanmaması imkansız gibi hadi inşallah güzel haberler alıp sağlıkla ilerleyen bi gebelik olur
Canım sen kan vermicek misin bi daha benbenim beta 8000 lerdeydi ben kürtajdan bi hafta sonra yaptırdım 134 e düşmüş iki defa daha kan vercem birer hafta araylaZeynep canm benm bile az once idrar testi yaptm kopkoyu cikti.. siliklesmesi lazmdi gerimi yukseldi acaba nabaym ben ya
Vericem ya senin kurtajina rahmen bile dusmuyor ne tuhaf is. Dusup siliklesmesi lazmdi geri yukseldi demekki..bugun gidip vericemCanım sen kan vermicek misin bi daha benbenim beta 8000 lerdeydi ben kürtajdan bi hafta sonra yaptırdım 134 e düşmüş iki defa daha kan vercem birer hafta arayla
Gebelik kana karıştığı için idrarda çıkması normal bende yapsam koyu çıkar kesinZeynep canm benm bile az once idrar testi yaptm kopkoyu cikti.. siliklesmesi lazmdi gerimi yukseldi acaba nabaym ben ya
Aynen canım bende çok şaşırdım bilmediğimiz şeyleri yaşayarak öğreniyoruzVericem ya senin kurtajina rahmen bile dusmuyor ne tuhaf is. Dusup siliklesmesi lazmdi geri yukseldi demekki..bugun gidip vericem
Yok siliklesmesi gerekti ugrastircak sanrm.degerim 57 iken 20 filan olsaydi silik cikicakti.Gebelik kana karıştığı için idrarda çıkması normal bende yapsam koyu çıkar kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?