Kürtajin 45. Günü ikinci cizgi yorumlarınız önemli

Bi git ver bakalım canım inşallah düşmüştür
Dusmedigini nerden anladm gogus acisi hala devam ettigi icin.. benm yaptigim testin kandakiyle kac gosterdigini cok iyi anladim. Dusmek yerine geri cikmis buyuk ihtimal
Yarinmi gitsem acaba
Sen kac gunde bir gidiyorsun

Dusmedigini nerden anladm gogus acisi hala devam ettigi icin.. benm yaptigim testin kandakiyle kac gosterdigini cok iyi anladim. Dusmek yerine geri cikmis buyuk ihtimal
Yarinmi gitsem acaba
Canım işte kürtajı çarşamba olmuştum salı akşam verdim doktorla telefonla görüşüyoruz bi hafta sonra tekrar ver dedi sonra bi hafta sonra tekrar...adet olunca da kontrole git dedi

Canım işte kürtajı çarşamba olmuştum salı akşam verdim doktorla telefonla görüşüyoruz bi hafta sonra tekrar ver dedi sonra bi hafta sonra tekrar...adet olunca da kontrole git dedi
Normalde benim başlarda da öyle göğüs hassasiyetim olmadı çok

Yarinmi gitsem acaba
Ama ilk pozitiften sonra ikinci teste gitmeden birşeylerin ters gittiğini anladım başlarda kasık ağrım vardı ilk teste kadar. .. sonra sanki boşluk gibi karnımda hiç birsey hissetmedim ne ağrı ne başka şey eşime dedim sıkıntı var sanki karnımdan birşeyler alınmış gibi ki yanılmamışım da...

Yarinmi gitsem acaba
En son ne zaman verdin canım

Insan hissediyor iste canim.hislere guvenmek gerek bazen.

Canım senin en son beta kaçtı ki 45 gün çok uzun sanki bana göre sıfırlanmaması imkansız gibi hadi inşallah güzel haberler alıp sağlıkla ilerleyen bi gebelik olur
Aksi gibi bu defa doktora gidemedim her gitmeye niyetlendigimde bir aksilik cikti en son dedimki oldu 1 ay adetim gelir oyle giderim o da gelmedi. Onceki kurtajimda 20. Gun gitmistim doktora bi sorunum yoktu doktor beta dusmustur coktan demisti mesai bitimine yakin gitmistim kanda betaya bakilmamisti haliyle. Gerci dusukten snra hafta hafta betanin takip edilmesinide bilmiyodum ben. İlk adetle vucut resetler kendini eski duzene doner diye dinlemistim. Hayirlisi artik pazartesi saglik ocaginda kan verecem cikan deger illaki bi fikir verir anrada doktoruma gidecem bakalim sorun mu var gebelik mi var

İnşallah hayırlı güzel sonuçların olsun canım

İnşalla sonuç istediğiniz gibi olur Allah kalbinize göre versin

Canım ne yaptın

Canım ne yaptın
Bende sonucu yazmak icin girdim sen sormussun. Pazartesi beta 400du lekelenmeler basladi ve arttida. Carsamba beta 360 dustu muayene oldum kucuk bir parca kalmis onu aldi doktorum. Betanin kurtajdan snra 20 gunde coktan sifirlanmasi gerekirdi takip edecez eger yukselme olursa dis gebelik olabilir duserse sorun yoktur dedi bugun sukur 115 e dusmus yarin tekrar gidecem

Ayy canım geçmiş olsun işte başımıza hiç yaşamadığımız şeyler geliyor rabbim beterinden korusun inşallah

Pazartesi aile hekiminde kan verdim carsambada doktoruma gittim. Benim hatam kurtajdan sonra her kontrole gitmeye niyetlendigimde bi aksilik cikti olacak iste Allah korusun beterinden
Kürtajdan sonra şehir değişikliği nedeniyle bende gitmedim yaa inşallah adet olursam sonrası gidicem

Ayy canım geçmiş olsun işte başımıza hiç yaşamadığımız şeyler geliyor rabbim beterinden korusun inşallah
Evet oyle canim genetik test sonucum 1.5 ayda cikacakti hem muayene gidrrim hem sonuc cikmis olur onuda gosteririm dedim olacak ya iste bi sekilde bahaneler engeller oluyor

Kürtajdan sonra şehir değişikliği nedeniyle bende gitmedim yaa inşallah adet olursam sonrası gidicem
Valla canim bende 20.gunde ufak kaza gecirdim bi sure evden cikamadim 1 haftaya toparladim tam kontrole gidym dedim kayinpedrm ciddi bi rahatsizlik gecirdi oyle boyle oldu bir ay e adet oluyum hem sonuclarimda ciksin oyle gideyim iki isi birden hallederim dedim bekleki adet gelecek. Gecen yilki kurtajdan snra kontrolumu aksatmamistim. Ama Allah biliyor bunda icim bi huzursuzdu ya parca kaldiysa diye. Sende nerdeysen git herhangi bi doktora

Ayy canım çok geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın ben şu an doğubeyazıttayım acaba ne zaman olurum adet ki beta sıfırlanınca hemen olur muyum acaba burda da nasıl doktora denk gelcek bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…