Evet daha once tedavi ile gebe kaldigim icin korunmadikHiç adet olmadan tekrar deneme mi yaptınız
kürrajdan sonra en az iki ay rahim dinlenmeli olursada sağlıklı geblik yüzdesi düşüyor daha dikkatli olEvet daha once tedavi ile gebe kaldigim icin korunmadik
Öncelikle Küretaj sobrasında muhakkak en az 4 ay beklenmesi korunulması gerwkiyır. Ayrıca rahimde küretaj tam yapılamamış içerde parça kalmışsa da vücut gebelik devam ediyor gibi algılayıp hcg devam edebiliyor. Bence gidip bir doktora görünün.45 gun once bebegin 7. Haftada kalbi durdugu icin kurtaj oldum. Henuz adet olmadim bu ikinci kurtajimdi ilkinde 8+4 te kalbi durmustu ve kurtajin 33. Gunu adet olmustum. Bugun test yaptim ikinci cizgi bu sekilde cikti digerlerindede boyle ve daha silik cikmisti. Hanimlar acaba beta henuz sifirlanmadimi yoksa yeni bir gebelik mi haftasonuna denk gelmesi kotu oldu. 5 yildir ugrasiyoruz asilamalar tup bebek vs vs uzun surec yasayan basina gelen veya bilgisi fikri olan lutfen yazsin cok karmasik hissediyorum
45 gun once bebegin 7. Haftada kalbi durdugu icin kurtaj oldum. Henuz adet olmadim bu ikinci kurtajimdi ilkinde 8+4 te kalbi durmustu ve kurtajin 33. Gunu adet olmustum. Bugun test yaptim ikinci cizgi bu sekilde cikti digerlerindede boyle ve daha silik cikmisti. Hanimlar acaba beta henuz sifirlanmadimi yoksa yeni bir gebelik mi haftasonuna denk gelmesi kotu oldu. 5 yildir ugrasiyoruz asilamalar tup bebek vs vs uzun surec yasayan basina gelen veya bilgisi fikri olan lutfen yazsin cok karmasik hissediyorum
Aa kendililiginzdenmi kaldiniz? Ne guzel.insallah sorun yoktur. Amaac sorunlari pes pese yasayip yipranmaktansa ara vererek tedbiri alarak yasamak daha hafifletir durumlari benceBende 2 kere kürtaj oldum. 2 side tüp bebekti ve kalp atışını duyamadık. 2 nci kürtajım sorunlu oldu parça kalmıstı oyüzden beta hcg değerim yüksek cıkmıştı kan testi net olur. Ayrıca kürtaj sonrası spiral takıldı ve rahim dinlenmeye bırakıldı. 1 ay önce cıkardık ve hamile kaldım kendiliğinden şimdi ise doktorum kesenin etrafını cok begenmedi 5+4 gunluk hamileyim. Bizde senin gibi 5 senedir ugrasıyoruz Allah nasip edince oluyor ama bence kendini dinlendirmelisin; ben dınlendırdıgım halde yine bısıler ters gidiyor henüz netleşmedi ama nasip hersey
Ust uste degil 9 ay ara ile. Ayrica ben tup bebek ile gebe kaldim oncekinde suan zaten varsa bir gebelik bu beklenen olagan birsey degil mucize. Tedavi gorenler anlar hamile kalamamayi dolayisi ile doktor ozellikle korun demedigi surecede korunulmadigini zaten olmuyor 5 yildir ugrasiyorum. Ayrica doktorum korun demedi oncekindede dememisti 20 gun sonra gun asiri iliskiye devam demisti tup bebek ve kisirlik alaninda iyide bir prof. Hepiniz yargilamaya basladiniz. Bende biliyorum kurtaj ve snraki surecleri.Canım hiç acımıyo musun kendine. 2 kere üst üste kürtaj olmuşsun. Vücudun bu kadar yorgunken nasıl bir bebek taşıyabilir ? Hamilelik çok yorucu bir süreç ve vücudu aşırı derecede de yıpratır. Önce kendini düşün vücudun ve beynin hazır olduğunda bebeğin de sağlıkla gelecektir
Bu surec hastadan hastaya degisiyor ben cok arastirdim. Doktor onayi ile korunmadik zatenkürrajdan sonra en az iki ay rahim dinlenmeli olursada sağlıklı geblik yüzdesi düşüyor daha dikkatli ol
Bu sure hastaya gore farklilik gosteriyor. Onceden aylarca korunun deniliyordu ekstra ozel bir durum yoksa ilk adetten snra gebelik duaunulebilir diyor doktorlar tabi farkli sorunlar yoksa bizde zaten cocuk olmadigi icin korunma nedir unuttuk desek yeridir.Öncelikle Küretaj sobrasında muhakkak en az 4 ay beklenmesi korunulması gerwkiyır. Ayrıca rahimde küretaj tam yapılamamış içerde parça kalmışsa da vücut gebelik devam ediyor gibi algılayıp hcg devam edebiliyor. Bence gidip bir doktora görünün.
Doktora gidecem zaten haftasonu girdi onun sabirsizligini yasiyorum. Tup bebek surecleri cok sikintili malum Allah kolaylik versin. Doktoruma guveniyorum korunun deseydi zaten uygulardik bilemiyorum ne oldugunu ya beta sifirlanmadi yada mucize kensiliginden gebelik bakicaz artik hayirlisi neyse o olsunBende 2 kere kürtaj oldum. 2 side tüp bebekti ve kalp atışını duyamadık. 2 nci kürtajım sorunlu oldu parça kalmıstı oyüzden beta hcg değerim yüksek cıkmıştı kan testi net olur. Ayrıca kürtaj sonrası spiral takıldı ve rahim dinlenmeye bırakıldı. 1 ay önce cıkardık ve hamile kaldım kendiliğinden şimdi ise doktorum kesenin etrafını cok begenmedi 5+4 gunluk hamileyim. Bizde senin gibi 5 senedir ugrasıyoruz Allah nasip edince oluyor ama bence kendini dinlendirmelisin; ben dınlendırdıgım halde yine bısıler ters gidiyor henüz netleşmedi ama nasip hersey
Evet kendiliğinden oldu ama bugün doktorum moralimi cok bozdu şekli biraz düzensizmiş 5+4 suan daha kalp duyamadık bebeğide göremedik.. yani bu da kürtaj olabilir bilmiyorum gercekten herseyin hayırlısıAa kendililiginzdenmi kaldiniz? Ne guzel.insallah sorun yoktur. Amaac sorunlari pes pese yasayip yipranmaktansa ara vererek tedbiri alarak yasamak daha hafifletir durumlari bence
Evet hayırlısı olsun kendiliğinden ise zaten sağlıklı ise bir şekilde gider ama sağlıksız ise vücut atıyor bi sebep bulup.. hakkınızda hayırlısı ınsallah saglıkla kucaklarımıza alırız bebıslerımızıDoktora gidecem zaten haftasonu girdi onun sabirsizligini yasiyorum. Tup bebek surecleri cok sikintili malum Allah kolaylik versin. Doktoruma guveniyorum korunun deseydi zaten uygulardik bilemiyorum ne oldugunu ya beta sifirlanmadi yada mucize kensiliginden gebelik bakicaz artik hayirlisi neyse o olsun
Kafa olarak hazirim sorun yokta tabi fiziksel durum daha onemli bende merak ediyorum umarim beta sifirlanmistir ve yeni bir gebeliktirBeta düşmemiş olabilir ben kurtajdan sonra iki kere adet görmeme rahmen sifirlanmadi ikinci adetim bittikten sonra anca sıfırlandı ama oluşabilir doktor bana korunma vermemişti bi hastası adet gormden hamile kalmış öyle demişti ama şimdiki aklım olsa korunurdum
Ah canim ya bende tup bebekle kimyasal yasiyorum suan 5.gun embriyosuydu 5 sene sonra.. dusmeside ayri zaman aliyor.bekle dur..Evet kendiliğinden oldu ama bugün doktorum moralimi cok bozdu şekli biraz düzensizmiş 5+4 suan daha kalp duyamadık bebeğide göremedik.. yani bu da kürtaj olabilir bilmiyorum gercekten herseyin hayırlısı
Gelişmedi mi sizinde ? Yoksa kalp atışı m yok??Ah canim ya bende tup bebekle kimyasal yasiyorum suan 5.gun embriyosuydu 5 sene sonra.. dusmeside ayri zaman aliyor.bekle dur..
Hakknda hayirlisi olsun kendi kendine olmasi bile guzel bliyorum yipratici ama olucak allahn izniyle Rabbim yardimcin olsun.
En zor olanida o bekleme sureci zaten umarim en kisa zamanda kavusuruz bebeklereAh canim ya bende tup bebekle kimyasal yasiyorum suan 5.gun embriyosuydu 5 sene sonra.. dusmeside ayri zaman aliyor.bekle dur..
Hakknda hayirlisi olsun kendi kendine olmasi bile guzel bliyorum yipratici ama olucak allahn izniyle Rabbim yardimcin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?