Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani dolu gibi aynı sanki adet oldum sanıp lavaboya gidiyorum ama yok bişey ince ince sancılar var kasiklarimda bazende pit pit oluyor

Canim yarın aynı yere aynı saatte gidemem bezmialeme gidecem yarın isim var orda veririm artik
Kuzum valla şaşırtıcı çıkabilir de onun için doktorlar mutlaka aynı yerden aynı saatte diyor neyse bu sefer böyle yap zaten muhtemelen bir daha yaptıracak doktor ona göre hareket edersin inş güzel yükselir seni strese sokmaz

Yani dolu gibi aynı sanki adet oldum sanıp lavaboya gidiyorum ama yok bişey ince ince sancılar var kasiklarimda bazende pit pit oluyor
Kalp atar gibi oluyor evet bende de olmuştu ama sanırım bütün kadınlarla oluyor bu bi hamilelik belirtisi değil diye biliyorum

Kalp atar gibi oluyor evet bende de olmuştu ama sanırım bütün kadınlarla oluyor bu bi hamilelik belirtisi değil diye biliyorum
Hamilelik belirtisi olmuyor ki zaten ya Adet belirtileri oluyo sadece o yüzden anlamak mümkün değil valla keske farklı bi belirti olsa da aha bende var hamileyim diyebilsem

Hamilelik belirtisi olmuyor ki zaten ya Adet belirtileri oluyo sadece o yüzden anlamak mümkün değil valla keske farklı bi belirti olsa da aha bende var hamileyim diyebilsem
Aynen öyle aslında vücut döngüye alışık olduğundan o belirti başlar ve devam eder bşr kaç ay daha evet rahim kasılması başlar bunlar normal ama öyle kocaman bir bebek olmadığı için normal bir kasıntı olur ona eşlik eden de adet sancılarının aynısı o nedenle farkı ayırt etmek pek mümkün değil ve biliyorsun ki psikolojikmen bu durumu yaşadığını sanan insanlar da var biliyorum sen de Elif’te hamilesiniz Ümit vermek asla istemem ama içimden öyle geliyor öyle de olsun istiyorum

Aynen öyle aslında vücut döngüye alışık olduğundan o belirti başlar ve devam eder bşr kaç ay daha evet rahim kasılması başlar bunlar normal ama öyle kocaman bir bebek olmadığı için normal bir kasıntı olur ona eşlik eden de adet sancılarının aynısı o nedenle farkı ayırt etmek pek mümkün değil ve biliyorsun ki psikolojikmen bu durumu yaşadığını sanan insanlar da var biliyorum sen de Elif’te hamilesiniz Ümit vermek asla istemem ama içimden öyle geliyor öyle de olsun istiyorum
İnsallah öyle de olur Elif abladan çok eminim hamile , bide benimki bi sonuca bağlansaydı kafam rahat ederdi

Ben kesin adet olucam benim adam da artık adet mi olucan hamile mi kalican karar ver diyip duruyo sıkıntı bastı beni çok agresif sinirli oldum adet yaklaştığı için , ama kürtajdan dolayı sanırım adetler eskisi gibi sancılı geçmedi. Ben bi adet olurdum bütün mahalle bilirdi o derece valla , ambulans gelirdi kapıya. Çok şükür suan yok araştırdım kürtajla alakalı olabilir ya çok sancılı adet olursun ya da tam tersi yazıyordu şükür tersi oldu

Ya eşimin annanesini doktora goturcem gitmisken vercem bidaha uğraşmak istemiyorum yarın zaten dananın kuyruğu kopar
Bakalım inş yükselir ama unutma düşükte çıkalir saat farkı ve başka yerde yaptırdığın için ne olacaksa olsun sağlıklısı olsun yeter

Bakalım inş yükselir ama unutma düşükte çıkalir saat farkı ve başka yerde yaptırdığın için ne olacaksa olsun sağlıklısı olsun yeter
Hayırlısı canım ya aman napim valla onu tak bunu tak beynim oldu ambalaj ya benim umudum yok tek diyeceğim bu rabbim hayırlısını nasip etsin

Hayırlısı canım ya aman napim valla onu tak bunu tak beynim oldu ambalaj ya benim umudum yok tek diyeceğim bu rabbim hayırlısını nasip etsin
Aynen öyle kuzum bak bana dün dr resmen moralimi bozdu birşey bekleme der gibi konuştu ben napayım olduğuna sevineyim mi üzüleyim mi bekleyeyim mi şaştım kaldım yine başa döndüm diye düşüyorum kafa artık basmıyor gerçekten bıraktım akışına ne olacaksa olacak zaten il dışına gidip düşünmemeye çalışacam sen de öyle yap

Ben veremedim canim simirlerim bozuldu acilde sira var doktora rica ettim sdece kan tahlili diye sıranı bekle diyo bana allahım bela okumak istemiyorum ama sinirlerim çok bozuldu vermiyorum ya ugrasamamabdaga heralde

Ben veremedim canim simirlerim bozuldu acilde sira var doktora rica ettim sdece kan tahlili diye sıranı bekle diyo bana allahım bela okumak istemiyorum ama sinirlerim çok bozuldu vermiyorum ya ugrasamamabdaga heralde
Nasıl istersen cnm benim dr kızıp elini çekmek kendine zarardır onların umrunda bile olmaz senin yaptırmaman boşver dinlen ne zaman canın isterse ozaman yap

Back