- 9 Şubat 2018
- 712
- 37
- 18
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum valla şaşırtıcı çıkabilir de onun için doktorlar mutlaka aynı yerden aynı saatte diyor neyse bu sefer böyle yap zaten muhtemelen bir daha yaptıracak doktor ona göre hareket edersin inş güzel yükselir seni strese sokmazCanim yarın aynı yere aynı saatte gidemem bezmialeme gidecem yarın isim var orda veririm artik
Kalp atar gibi oluyor evet bende de olmuştu ama sanırım bütün kadınlarla oluyor bu bi hamilelik belirtisi değil diye biliyorumYani dolu gibi aynı sanki adet oldum sanıp lavaboya gidiyorum ama yok bişey ince ince sancılar var kasiklarimda bazende pit pit oluyor
Hamilelik belirtisi olmuyor ki zaten ya Adet belirtileri oluyo sadece o yüzden anlamak mümkün değil valla keske farklı bi belirti olsa da aha bende var hamileyim diyebilsemKalp atar gibi oluyor evet bende de olmuştu ama sanırım bütün kadınlarla oluyor bu bi hamilelik belirtisi değil diye biliyorum
Belim ve kasiklarim berbat şekild e kasiklarimda yoğun baskı varHamilelik belirtisi olmuyor ki zaten ya Adet belirtileri oluyo sadece o yüzden anlamak mümkün değil valla keske farklı bi belirti olsa da aha bende var hamileyim diyebilsem
Aynen öyle aslında vücut döngüye alışık olduğundan o belirti başlar ve devam eder bşr kaç ay daha evet rahim kasılması başlar bunlar normal ama öyle kocaman bir bebek olmadığı için normal bir kasıntı olur ona eşlik eden de adet sancılarının aynısı o nedenle farkı ayırt etmek pek mümkün değil ve biliyorsun ki psikolojikmen bu durumu yaşadığını sanan insanlar da var biliyorum sen de Elif’te hamilesiniz Ümit vermek asla istemem ama içimden öyle geliyor öyle de olsun istiyorumHamilelik belirtisi olmuyor ki zaten ya Adet belirtileri oluyo sadece o yüzden anlamak mümkün değil valla keske farklı bi belirti olsa da aha bende var hamileyim diyebilsem
Kuzum sen yarın kaçta kan vereceksin ve ilk verdiğin kanı saat kaçta verdin ?Belim ve kasiklarim berbat şekild e kasiklarimda yoğun baskı var
İnsallah öyle de olur Elif abladan çok eminim hamile , bide benimki bi sonuca bağlansaydı kafam rahat ederdiAynen öyle aslında vücut döngüye alışık olduğundan o belirti başlar ve devam eder bşr kaç ay daha evet rahim kasılması başlar bunlar normal ama öyle kocaman bir bebek olmadığı için normal bir kasıntı olur ona eşlik eden de adet sancılarının aynısı o nedenle farkı ayırt etmek pek mümkün değil ve biliyorsun ki psikolojikmen bu durumu yaşadığını sanan insanlar da var biliyorum sen de Elif’te hamilesiniz Ümit vermek asla istemem ama içimden öyle geliyor öyle de olsun istiyorum
Canım akşam 7 gibi vermiştim ama yarı. Sabah vericemKuzum sen yarın kaçta kan vereceksin ve ilk verdiğin kanı saat kaçta verdin ?
Kuzum bende korkuyorum açıkçası kimyasal falan diye çünkü rakam cidden çok küçük 6 bile degilİnsallah öyle de olur Elif abladan çok eminim hamile , bide benimki bi sonuca bağlansaydı kafam rahat ederdi
Kuzum hakkında en iyisi olsun dilerim ama varsa oluru yine de akşama doğru ver derim yine de sana nasıl uyarsa bu sadece bi tavsiyeCanım akşam 7 gibi vermiştim ama yarı. Sabah vericem
Dur cnm ben sana şimdi 5 ten yükselen birinin yazısını Atacam önce bulmam lazımKuzum bende korkuyorum açıkçası kimyasal falan diye çünkü rakam cidden çok küçük 6 bile degil
Ya eşimin annanesini doktora goturcem gitmisken vercem bidaha uğraşmak istemiyorum yarın zaten dananın kuyruğu koparKuzum hakkında en iyisi olsun dilerim ama varsa oluru yine de akşama doğru ver derim yine de sana nasıl uyarsa bu sadece bi tavsiye
Bakalım inş yükselir ama unutma düşükte çıkalir saat farkı ve başka yerde yaptırdığın için ne olacaksa olsun sağlıklısı olsun yeterYa eşimin annanesini doktora goturcem gitmisken vercem bidaha uğraşmak istemiyorum yarın zaten dananın kuyruğu kopar
Hayırlısı canım ya aman napim valla onu tak bunu tak beynim oldu ambalaj ya benim umudum yok tek diyeceğim bu rabbim hayırlısını nasip etsinBakalım inş yükselir ama unutma düşükte çıkalir saat farkı ve başka yerde yaptırdığın için ne olacaksa olsun sağlıklısı olsun yeter
Aynen öyle kuzum bak bana dün dr resmen moralimi bozdu birşey bekleme der gibi konuştu ben napayım olduğuna sevineyim mi üzüleyim mi bekleyeyim mi şaştım kaldım yine başa döndüm diye düşüyorum kafa artık basmıyor gerçekten bıraktım akışına ne olacaksa olacak zaten il dışına gidip düşünmemeye çalışacam sen de öyle yapHayırlısı canım ya aman napim valla onu tak bunu tak beynim oldu ambalaj ya benim umudum yok tek diyeceğim bu rabbim hayırlısını nasip etsin
Nasıl istersen cnm benim dr kızıp elini çekmek kendine zarardır onların umrunda bile olmaz senin yaptırmaman boşver dinlen ne zaman canın isterse ozaman yapBen veremedim canim simirlerim bozuldu acilde sira var doktora rica ettim sdece kan tahlili diye sıranı bekle diyo bana allahım bela okumak istemiyorum ama sinirlerim çok bozuldu vermiyorum ya ugrasamamabdaga heralde