Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bnce adet değildir cnm ya bekle bakalım devamı gelcek mi yarın daha net görür zaten Dr un
Bu arada benim bugün ki test neden silik çıktı ya var mı bilgin dün daha koyuydu bugün daha silik yumurtlamayı kaçırmış olsaydim dün o kadar koyu olmazdı heralde

Bu dün yaptığımın beklememiş hali , bugün daha cok silikti hiç böyle görmedim

Eklentiler

• F9979713-5D5D-44B2-8BC9-5F48638DF3F6.png
    49,3 KB · Görüntüleme: 26
Cnm valla normalde çok çok silikte başlayıp koyulaşıp sonra yine siliniyor anlayamadım bende 1 ay kullandm ya bnm böle olmamıstı ama bnce 16 martta adet olduysan daha kaçırmamş olman lazm 13 gün olmş oluyor senin reglin kaç günde bir normalde

Önceden 27 günde bir olurdum hiç şaşmazdı evlendikten sonra korunmayı bırakınca iki ay adetim 30 günde bir geldi kürtajdan sonra iyce şaştı ya doktora gitmeden bi sonuca varamam artık

Önceden 27 günde bir olurdum hiç şaşmazdı evlendikten sonra korunmayı bırakınca iki ay adetim 30 günde bir geldi kürtajdan sonra iyce şaştı ya doktora gitmeden bi sonuca varamam artık
Eğer 30 gün olursa senin pazar günü çift çizgiyi görmen lazım 27 ise bugun yarın görmen lazm devam et bakalım zaten yumurtan varsa gelişmiş Dr görür yarın

Eğer 30 gün olursa senin pazar günü çift çizgiyi görmen lazım 27 ise bugun yarın görmen lazm devam et bakalım zaten yumurtan varsa gelişmiş Dr görür yarın
Adet gibi hafif agri basladi ve artmadı ağrının siddeti, kanamam da artmadı rengi de değişmedi cok açık pembe hâla. İlk hamileliğimde de böyle olmustu ve yine adet günümde olmustu insallah bu ay tutmuştur ya

İnşallah canım hayırlısı olsun inşallah

Şimdi yaptım lekelenme devam ediyo ama iliskiye devam mi sence ?
Bnce suan ilişkiye girme bir iki gün önce olduysa zaten spermler yaşıyordur onun dısında bir kaç güne yumurtlarsın sen baya koyulaşmış yarın sabah yap bide akşama doğru yap testi yarın girersn ilişkiye mikrop falan kapma bide kanama varken enjeksiyon riski artıyor çünkü kaş yapım derken göz çıkarma bosver

Dün gece iliski oldu, yarın yumurtlama olursa kacirmam dimi ya o yüzden acaba bugün iliski olsa yarın da yumurtlama olursa kacirmamis olurum en azından bilemedim şimdi

Dün gece iliski oldu, yarın yumurtlama olursa kacirmam dimi ya o yüzden acaba bugün iliski olsa yarın da yumurtlama olursa kacirmamis olurum en azından bilemedim şimdi
Yok cnm çift çizgi çıkmadığı sürece kaçırmazsn merak etme zaten seninde döngüne göre bi kaç günün daha var öyle düşün dün olduysa zaten 3 gün yasıyor spermler yumurtlama da olunca hemen çatlama olmuyor zaten 24-36 saat içinde oluyor her türlü yakalarsın iki test yap sabah akşam

O zaman bu kanamanın adet olma ihtimali de yok dimi ? Adetken çıkar mi ovulasyon da çizgi ? Koyulaşır mi böyle ?

O zaman bu kanamanın adet olma ihtimali de yok dimi ? Adetken çıkar mi ovulasyon da çizgi ? Koyulaşır mi böyle ?
Onu hiç bilmiyorum canım ama 16 sında adet olduguna göre sanmıyorum suan adet olman için 18 martta falan yumurtlamış olman lazm sayısal düşündüğünde doktora yumurta takibi yaptır yarın mutlaka zaten o söyler sana

Inofolic comci kullanıyordum omepa diye içeriği omega3 qenzim folik asit birşey daha olabilir. 5 senelik evliyim bende 3 tüp 1 aşılama geçmişim var .ekimde de aşılama ile hamile kaldım ama kimyasal oldu maalesef. Sonra sürpriz hamile kaldım yine olmadı kısmet iste. Birde hergün harnup pekmezi içiyordum
Benim agrim yoktur hatta adetlerim de düzenliydi tesadüfen muayene sırasında öğrendim . artik hayırlısı
Bende de muhtemelen ocak ayında oldu sonra hamile kaldım zaten. Ağrım çok benim ya biraz önce yine iğne vuruldum kesmiyor parol ağrımı. Kist için ilaç verdi mi doktor peki.
Açık pembe şeklinde mi geliyor . Bende de yerleşme kanaması oldu 5 6 gün sürüyor sonra kesiliyor ama aksatmadan test yaptır inşallah vardır

Benim de ilk hamileliğimde yerleşme kanaması 3 gün sürmüştü ayni bu şekilde geldi adet agrisiyla beraber , rengi de açık pembeydi insallah bebis olur bu ay. Adetlerim normalde cok sancılı olur çünkü gittikçe artar sancısı, suan ilk hamileliğimdeki gibi artmıyo ara ara kramp girer gibi sonra geciyo

Anladım cnm sıkıntılı bir süreç geçirmişsin ama inş en yakın zaman da burda hepimiz hamilelik haberlerini verecez inanıyorum aksilikler yaşasakta Olacak Allah’ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…