• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de ilk hamileliğimde yerleşme kanaması 3 gün sürmüştü ayni bu şekilde geldi adet agrisiyla beraber , rengi de açık pembeydi insallah bebis olur bu ay. Adetlerim normalde cok sancılı olur çünkü gittikçe artar sancısı, suan ilk hamileliğimdeki gibi artmıyo ara ara kramp girer gibi sonra geciyo
hadi inşallah kuzu ne zaman kan vereceksin peki
Anladım cnm sıkıntılı bir süreç geçirmişsin ama inş en yakın zaman da burda hepimiz hamilelik haberlerini verecez inanıyorum aksilikler yaşasakta Olacak Allah’ın izniyle
amin inşalah hepimize nasip olsun

Dün akşam yaptığımdan daha silik ya kafam cok karıştı lekelenme de bitti o yüzden doktora gitmekten vazgeçtim devamı gelmedi

Eklentiler

• D7DD23DC-F143-474B-8611-CC2FB31B9E06.png
    D7DD23DC-F143-474B-8611-CC2FB31B9E06.png
    243,1 KB · Görüntüleme: 28
Tatlım bence doktora git sor burda tecrübeli olanlar var ama kimse doktor kadar iyi bilmez
Öyle tabiki bunun bilincindeyiz hepimiz ama ciddi bi kanamam yok olsa beklemem dün de söyledim gidicegimi ama lekelenme oldu bitti neden gidiyim ki , bi kaç hafta önce kontrole gitmiştim bi sorun yoktu olsaydi eğer söylenirdi bende kanamaların nedenini ona bağlardım ama yok, ilk gebeliğimde de bu şekilde olmustu lekelenme ve hamileydim bu yüzden suan cok önemsemiyorum ama devamı gelirse tabiki doktoruma giderim

Öyle tabiki bunun bilincindeyiz hepimiz ama ciddi bi kanamam yok olsa beklemem dün de söyledim gidicegimi ama lekelenme oldu bitti neden gidiyim ki , bi kaç hafta önce kontrole gitmiştim bi sorun yoktu olsaydi eğer söylenirdi bende kanamaların nedenini ona bağlardım ama yok, ilk gebeliğimde de bu şekilde olmustu lekelenme ve hamileydim bu yüzden suan cok önemsemiyorum ama devamı gelirse tabiki doktoruma giderim
İnş bebişin geliyordur canım çok stres yapıyoruz ya bide oda herşeyimizi etkiliyor.Sen kendini vücudunu daha iyi tanıyorsun inşallah önceki gibi buda gebeliğe işarettir allah sağlıklı evlat versin hepimize

Kızlar bende 24 martta kütj oldum 29.haftamdı ama bebekte gelişim geriliği vardı 22 hafta ile uyumlylu 430 gram doğdu gecen hafta bugün kalbi durdu kanamam var doktor 20 gün sonra gel dedi ne kadar bekle der bilmyrm
Bir kaç ay beklemk istyrm kilo aldm çnkü bebek beslemyo dedikleri için
Moralm çok bozuk

Kızlar bende 24 martta kütj oldum 29.haftamdı ama bebekte gelişim geriliği vardı 22 hafta ile uyumlylu 430 gram doğdu gecen hafta bugün kalbi durdu kanamam var doktor 20 gün sonra gel dedi ne kadar bekle der bilmyrm
Bir kaç ay beklemk istyrm kilo aldm çnkü bebek beslemyo dedikleri için
Moralm çok bozuk
Geçmiş olsun cnm senin bebek baya büyük oldugu için doktor 3-6 ay arası bekle der muhtemelen hem kendini toparlamak için biraz zaman gerekebilir allah yardımcın olsun

Tanan canım en iyi kararı sen verirsin tabiki umarım bir daha kan gelmez kendine dikkat et canımmmmm

24 martta kürtaj oldum ilk iki gun kanamam yoğundu sonra azaldı şimdi lekelenme tarzında oluyor, pztsi kontrole gidecem ve pıhtılaşma testlerini yaptıracagım

Back