- 6 Ocak 2018
- 1.291
- 641
- 73
İnş ya sanki olmayacak korkusu sardı birden beni inanılmaz korkuyorum ne olur diye inş bir daha hiç birimiz yaşamayız peki şuna korunmayı bıraktık mıEkim ayında da kimyasal gebelik yaşadık düşük oldu onda da onu zor atlatmıştım üstüne bu böyle olunca zaten hiç isteğim de kalmadı benim yıllardır uğraşıyorum bir çok tedavi gördüm ama nasip kısmet ne desek boş . merak etme ben hamile kaldıysan herkes kalır ki vücut alıştı hamileliğe deneyimledi korunmyı bıraktığın ay hamile kalma ihtimalin çok yüksek . yeterki dediğin gibi stres yapmakilona yediklerine içtiklerine dikkat et
Aminnnn kuzum inş bir daha sağlıklı bir hamilelik geçiririzO korku bende de o kdr çokki Rabbim birdaha yaşatmasın
Ya bir de birşey soracam şimdi ovelasyon testinde iki çizgi koyu çıktığında yumurta çatlamış mı oluyor yoksa çatlatacak mı oluyor kafam karşıtı merak ediyorum sormayı unutuyorum hepAminnnn kuzum inş bir daha sağlıklı bir hamilelik geçiririz
inan hepsi aynıymış 1 2 frk etmiyormuş ne daha az üzülüyorsun ne de daha çok .Senin işin daha zormuş cnm 2 kez yaşamışsın allah yardımcın olsun
hiç korkma canım ya olacak herşey oluyor elimizden gelen birşey yok malesef . biz de ilişki yok daha kanamam devam ediyor zaten 2 3 hafta sonra demişti. korunma içinde 3 ay korunursun demişti . 3 ay korunmayı düşünüyorum zaten hemen olmasını da istemiyorumİnş ya sanki olmayacak korkusu sardı birden beni inanılmaz korkuyorum ne olur diye inş bir daha hiç birimiz yaşamayız peki şuna korunmayı bıraktık mı
Yumurtlamış oluyorsun cnm çizginin biti silikleşirse çatlamış oluyorYa bir de birşey soracam şimdi ovelasyon testinde iki çizgi koyu çıktığında yumurta çatlamış mı oluyor yoksa çatlatacak mı oluyor kafam karşıtı merak ediyorum sormayı unutuyorum hep
Bncede sen ara ver cnm biraz bende suan korunuyorm ilk adetten sonra başlıcaminan hepsi aynıymış 1 2 frk etmiyormuş ne daha az üzülüyorsun ne de daha çok .
hiç korkma canım ya olacak herşey oluyor elimizden gelen birşey yok malesef . biz de ilişki yok daha kanamam devam ediyor zaten 2 3 hafta sonra demişti. korunma içinde 3 ay korunursun demişti . 3 ay korunmayı düşünüyorum zaten hemen olmasını da istemiyorum
Benim yaşım gereği korunmayı bıraktım ama bu ay yumurtlama gününü kaçırdım çok üzüldüm ama yapacak birşey yokinan hepsi aynıymış 1 2 frk etmiyormuş ne daha az üzülüyorsun ne de daha çok .
hiç korkma canım ya olacak herşey oluyor elimizden gelen birşey yok malesef . biz de ilişki yok daha kanamam devam ediyor zaten 2 3 hafta sonra demişti. korunma içinde 3 ay korunursun demişti . 3 ay korunmayı düşünüyorum zaten hemen olmasını da istemiyorum
Çift çizgide yumurtluyorsun silikleşince çatlamış oluyor anladım cnm saol İnan memlekete bile gitmek istemiyorum bu ay olmadı diye ne bileyim ertelemek istemiyorum hamilelik için çünkü yaş geçtikçe yumutlama çok fazla olmuyor değerlendirmek lazımYumurtlamış oluyorsun cnm çizginin biti silikleşirse çatlamış oluyor
Olsun cnm kafanı dağıtmak belki daha iyi gelir o arada besin takviyesi al vitamin fln ben suan öyle yapıormÇift çizgide yumurtluyorsun silikleşince çatlamış oluyor anladım cnm saol İnan memlekete bile gitmek istemiyorum bu ay olmadı diye ne bileyim ertelemek istemiyorum hamilelik için çünkü yaş geçtikçe yumutlama çok fazla olmuyor değerlendirmek lazım
kaç ay korun dedi dr sanaBncede sen ara ver cnm biraz bende suan korunuyorm ilk adetten sonra başlıcam
kaç yaşındasın ki . hiç belli olmaz nasipte varsa yine olurBenim yaşım gereği korunmayı bıraktım ama bu ay yumurtlama gününü kaçırdım çok üzüldüm ama yapacak birşey yok
Hayıt ve Omega folik asit kullanıyordum hayıtı bıraktım adete yakın olduğu için sadece gerisini kullanıyorum doğru diyorsun gidip kafayı dağıtayımOlsun cnm kafanı dağıtmak belki daha iyi gelir o arada besin takviyesi al vitamin fln ben suan öyle yapıorm
32 biliyorsun 30dan sonra normalde 100 yakın yumurtlayan kadın o yaştan sonra 20 10 15 yumurtluyor yaş geçtikçe sıkıntı artıyorkaç ay korun dedi dr sana
kaç yaşındasın ki . hiç belli olmaz nasipte varsa yine olur
bende nisanda 33 olcam32 biliyorsun 30dan sonra normalde 100 yakın yumurtlayan kadın o yaştan sonra 20 10 15 yumurtluyor yaş geçtikçe sıkıntı artıyor
en güzeli rahmin dinlenmesi gerekli eskiden 1 sene diyorlardı doktorlarKorunmayabilirsin dedi ama önerim bir yada iki adet dönemi beklemen dedi
Hahaha doğru diyorsun senin ilk gebelik mi çocuk var mı başka ben 1 yıl oldu evleneli 6 ay korunduk sonra düşündük .folidoce 400 mcg kullanıyorum ve Omega 3 kan pıhtılaşması varsa onu tedavi ediyor ki zaten onun dışında çok fazla faydası var senin kullandığın birşey var mıbende nisanda 33 olcam
biz daha 18 lik çıtırız hiç takılma yaşa kuzum folik asit olarak ne kullanıyorsun
Benim agrim yoktur hatta adetlerim de düzenliydi tesadüfen muayene sırasında öğrendim . artik hayırlısıkist ağrın olmuyor mu canım ya ben çarşamba günü çok kötü oldum iğne vuruldum 3 parol aldım ancak gece 12 gibi rahatladım. kürtajdan beri leke var desem doğrudur 3 kere muayne oldum hatta başka doktorada gittim kanama durması için ilaç verdi ama kendi doktorum vermediği için içmedim
sağol kuzum hepimize eçmiş olsun zor süreç.ben çarşamba günü çok kötü oldum ağrıdan duramadım soğan suyu içtim belki öne çekti stres tavan çünkü ölecem korkusu vardı nasıl ne olcak korkusu var halen ilk kez yaşıyorum kürtajı . doktoruma lekelenmeleri de sordum normal demişti kiminin kanaması 40 gün sürer dyordu annemde
bana ne dediğini anımsamıyorum ama 1 ay sonra tekrar gel demişti . adet olmam gereken döneme denk geliyor . çarşamba günü soğan suyu içtim ağrım durmayınca bari söksün dedim. doktoruma da sormuştum içsem olur mu diye o da için rahat edcekse iç demişti devam etsem mi acaba
Allah allah acaba içerde.kan kalıyorda böyle ilişki oldukça yada ara da mı geliyor anlayamadm ben valla ara lekelenmem hiç olmaz benim normalde şuan kafam karısık sizde böyle diyince iyice kafam karışıyor:) senin bat ne zaman cnm Dr a git bakalım ne dicek yerleşme kanaması geldi aklıma ama oda öyle çok acık pembe yada hafif kahve oluoms yaE elifkbr kızlar benim hesap dengesizin birine doğruları söyledim diye geçici olarak kapatıldıSize acil bi sorum olucak o yüzden bekleyemedim hesap açtım, bugün de test yaptım düne göre bi tık daha silik çıktı. Dün de iliski oldu, sabah kasik agrim oldu zonkladı resmen bi sağ bi sol neyse iste az önce bi baktım açık pembe kanamam olmuş iki dakika sonra yine geldi yarın kürtaj olduğum doktoruma gidicem ama sizce neden olmustur bu yine adet değildir insallah
Yarın gidicem doktora yine mi adet oluyorum ya , şubatın 27 sinde olmustum kürtaj olduğum ay sonra 16 martta oldum şimdide 29 mart mıAllah allah acaba içerde.kan kalıyorda böyle ilişki oldukça yada ara da mı geliyor anlayamadm ben valla ara lekelenmem hiç olmaz benim normalde şuan kafam karısık sizde böyle diyince iyice kafam karışıyor:) senin bat ne zaman cnm Dr a git bakalım ne dicek yerleşme kanaması geldi aklıma ama oda öyle çok acık pembe yada hafif kahve oluoms ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?