Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnş ya sanki olmayacak korkusu sardı birden beni inanılmaz korkuyorum ne olur diye inş bir daha hiç birimiz yaşamayız peki şuna korunmayı bıraktık mı

Aminnnn kuzum inş bir daha sağlıklı bir hamilelik geçiririz
Ya bir de birşey soracam şimdi ovelasyon testinde iki çizgi koyu çıktığında yumurta çatlamış mı oluyor yoksa çatlatacak mı oluyor kafam karşıtı merak ediyorum sormayı unutuyorum hep

Senin işin daha zormuş cnm 2 kez yaşamışsın allah yardımcın olsun
inan hepsi aynıymış 1 2 frk etmiyormuş ne daha az üzülüyorsun ne de daha çok .
İnş ya sanki olmayacak korkusu sardı birden beni inanılmaz korkuyorum ne olur diye inş bir daha hiç birimiz yaşamayız peki şuna korunmayı bıraktık mı
hiç korkma canım ya olacak herşey oluyor elimizden gelen birşey yok malesef . biz de ilişki yok daha kanamam devam ediyor zaten 2 3 hafta sonra demişti. korunma içinde 3 ay korunursun demişti . 3 ay korunmayı düşünüyorum zaten hemen olmasını da istemiyorum

Ya bir de birşey soracam şimdi ovelasyon testinde iki çizgi koyu çıktığında yumurta çatlamış mı oluyor yoksa çatlatacak mı oluyor kafam karşıtı merak ediyorum sormayı unutuyorum hep
Yumurtlamış oluyorsun cnm çizginin biti silikleşirse çatlamış oluyor

Bncede sen ara ver cnm biraz bende suan korunuyorm ilk adetten sonra başlıcam

Benim yaşım gereği korunmayı bıraktım ama bu ay yumurtlama gününü kaçırdım çok üzüldüm ama yapacak birşey yok

Yumurtlamış oluyorsun cnm çizginin biti silikleşirse çatlamış oluyor
Çift çizgide yumurtluyorsun silikleşince çatlamış oluyor anladım cnm saol İnan memlekete bile gitmek istemiyorum bu ay olmadı diye ne bileyim ertelemek istemiyorum hamilelik için çünkü yaş geçtikçe yumutlama çok fazla olmuyor değerlendirmek lazım

Olsun cnm kafanı dağıtmak belki daha iyi gelir o arada besin takviyesi al vitamin fln ben suan öyle yapıorm

Olsun cnm kafanı dağıtmak belki daha iyi gelir o arada besin takviyesi al vitamin fln ben suan öyle yapıorm
Hayıt ve Omega folik asit kullanıyordum hayıtı bıraktım adete yakın olduğu için sadece gerisini kullanıyorum doğru diyorsun gidip kafayı dağıtayım

32 biliyorsun 30dan sonra normalde 100 yakın yumurtlayan kadın o yaştan sonra 20 10 15 yumurtluyor yaş geçtikçe sıkıntı artıyor
bende nisanda 33 olcam
biz daha 18 lik çıtırız hiç takılma yaşa kuzum folik asit olarak ne kullanıyorsun

bende nisanda 33 olcam
biz daha 18 lik çıtırız hiç takılma yaşa kuzum folik asit olarak ne kullanıyorsun
Hahaha doğru diyorsun senin ilk gebelik mi çocuk var mı başka ben 1 yıl oldu evleneli 6 ay korunduk sonra düşündük .folidoce 400 mcg kullanıyorum ve Omega 3 kan pıhtılaşması varsa onu tedavi ediyor ki zaten onun dışında çok fazla faydası var senin kullandığın birşey var mı

Benim agrim yoktur hatta adetlerim de düzenliydi tesadüfen muayene sırasında öğrendim . artik hayırlısı

E elifkbr kızlar benim hesap dengesizin birine doğruları söyledim diye geçici olarak kapatıldı Size acil bi sorum olucak o yüzden bekleyemedim hesap açtım, bugün de test yaptım düne göre bi tık daha silik çıktı. Dün de iliski oldu, sabah kasik agrim oldu zonkladı resmen bi sağ bi sol neyse iste az önce bi baktım açık pembe kanamam olmuş iki dakika sonra yine geldi yarın kürtaj olduğum doktoruma gidicem ama sizce neden olmustur bu yine adet değildir insallah

Allah allah acaba içerde.kan kalıyorda böyle ilişki oldukça yada ara da mı geliyor anlayamadm ben valla ara lekelenmem hiç olmaz benim normalde şuan kafam karısık sizde böyle diyince iyice kafam karışıyor:) senin bat ne zaman cnm Dr a git bakalım ne dicek yerleşme kanaması geldi aklıma ama oda öyle çok acık pembe yada hafif kahve oluoms ya

Yarın gidicem doktora yine mi adet oluyorum ya , şubatın 27 sinde olmustum kürtaj olduğum ay sonra 16 martta oldum şimdide 29 mart mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…