- 9 Şubat 2018
- 712
- 37
- 18
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır cnm o çizgi hep var zaten tamam senin bitti şuan yumurtlama durumu arrıkKıZlar kafam çok karışık yardım edin ya az önce yine test yaptım silik ikinci çizgi var napcam ben yinemi yumurtluyorum tavukmuyum neyim benEki Görüntüle 2130108
Anladım canım ben yinede hergün deneyeyim bakalım ya bide bişey sorucam ben şimdi kurtajdan 40 gun sonra adet oldum ya şimdi yine adet olduğum tarihtemi olurumkiHayır cnm o çizgi hep var zaten tamam senin bitti şuan yumurtlama durumu arrık
Şimdi yumurtlama gününden itibaren say cnm 14 gün sonra adet olcaksınAnladım canım ben yinede hergün deneyeyim bakalım ya bide bişey sorucam ben şimdi kurtajdan 40 gun sonra adet oldum ya şimdi yine adet olduğum tarihtemi olurumki
Umarım olurum ben yine hergün testi yenilicem benim hic belirtim olmadı çünkü Sadec e midem bulanıyor o kadar bel ağrım var ama oda fitiktan dolayı hayırlısı bakalım belki yine yumurtlarimŞimdi yumurtlama gününden itibaren say cnm 14 gün sonra adet olcaksın
Nasip cnm bide bişi sorcam bnm 19. Gün bugun 14 e kdr leke şeklinde akıntm vardı bi kaç gün kesildi bir gün geliyor 3-5 gün gelmiyor bu normal mi oldu mu sizdedeUmarım olurum ben yine hergün testi yenilicem benim hic belirtim olmadı çünkü Sadec e midem bulanıyor o kadar bel ağrım var ama oda fitiktan dolayı hayırlısı bakalım belki yine yumurtlarim
Normal cnm benim de öyle olmuştu toplam 20 gün sürdü ama daha fazla sürerse bu normal karşılanmaz dedi dr yanı 20 geçerse ve bir daha gelirse dr görün derimNasip cnm bide bişi sorcam bnm 19. Gün bugun 14 e kdr leke şeklinde akıntm vardı bi kaç gün kesildi bir gün geliyor 3-5 gün gelmiyor bu normal mi oldu mu sizdede
Hadi ya tamam cnm sağol cevap verdiğin için öyle yapım bugun 19. Gün bakalımNormal cnm benim de öyle olmuştu toplam 20 gün sürdü ama daha fazla sürerse bu normal karşılanmaz dedi dr yanı 20 geçerse ve bir daha gelirse dr görün derim
Benimde 10 Mart cnm bende beklemedeyim genelde 35-40 gün arası olmuş arkadaslar normalide buymuş sanırımmerhaba kızlar ;
bende 12 martta kürtaj oldum . 4 cm de kistim var . dün ara lekelenmem regliye dönmeye başladı sizler ne zaman adet oldunuz. regli devam ederse 17.ci gün regli olmuş olacam doktorum pıhtıda düşebilir demişti lekelenmem var deyince .
ben niye erken oldum ki 15 gün sonra olan yok mu ya kistten dolayı mı böyle oldu acaba. ara kanama vr mı sende pekiBenimde 10 Mart cnm bende beklemedeyim genelde 35-40 gün arası olmuş arkadaslar normalide buymuş sanırım
Merhaba canimmerhaba kızlar ;
bende 12 martta kürtaj oldum . 4 cm de kistim var . dün ara lekelenmem regliye dönmeye başladı sizler ne zaman adet oldunuz. regli devam ederse 17.ci gün regli olmuş olacam doktorum pıhtıda düşebilir demişti lekelenmem var deyince .
Rica ederim cnm sen bekle bir kaç gün devam ederse gidersinHadi ya tamam cnm sağol cevap verdiğin için öyle yapım bugun 19. Gün bakalım
Çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın.kürtaj sonrası ben de sıkıntı çektim 20 gün leke 31 adet oldum yani anlayacağın leke bitti derken adet gördüm okadar erken adet olmuş olamazsın normal değil ama benim ara ara yoğun olup sonra lekeye dönüyordu birden kesildi ve 5 gün sonra adet oldum stres yapma erken gelsin streste uzatabilirben niye erken oldum ki 15 gün sonra olan yok mu ya kistten dolayı mı böyle oldu acaba. ara kanama vr mı sende peki
Bnm 19. Gün ilk 2 gün kanama oldu 14. Güne kdr leke leke geldi sonra durdu bugun tekrar leke bende anlamadım Dr bana 1-1.5 aya adet olursun demiştiben niye erken oldum ki 15 gün sonra olan yok mu ya kistten dolayı mı böyle oldu acaba. ara kanama vr mı sende peki
kist ağrın olmuyor mu canım ya ben çarşamba günü çok kötü oldum iğne vuruldum 3 parol aldım ancak gece 12 gibi rahatladım. kürtajdan beri leke var desem doğrudur 3 kere muayne oldum hatta başka doktorada gittim kanama durması için ilaç verdi ama kendi doktorum vermediği için içmedimMerhaba canim
Benim de 5cm yakin kist var kurtajdan sonraki 33.gunum ama hala adet olmadım.
Seninki kurtajdan kalan lekelenmeler olabilir
sağol kuzum hepimize eçmiş olsun zor süreç.ben çarşamba günü çok kötü oldum ağrıdan duramadım soğan suyu içtim belki öne çekti stres tavan çünkü ölecem korkusu vardı nasıl ne olcak korkusu var halen ilk kez yaşıyorum kürtajı . doktoruma lekelenmeleri de sordum normal demişti kiminin kanaması 40 gün sürer dyordu annemdeÇok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın.kürtaj sonrası ben de sıkıntı çektim 20 gün leke 31 adet oldum yani anlayacağın leke bitti derken adet gördüm okadar erken adet olmuş olamazsın normal değil ama benim ara ara yoğun olup sonra lekeye dönüyordu birden kesildi ve 5 gün sonra adet oldum stres yapma erken gelsin streste uzatabilir
bana ne dediğini anımsamıyorum ama 1 ay sonra tekrar gel demişti . adet olmam gereken döneme denk geliyor . çarşamba günü soğan suyu içtim ağrım durmayınca bari söksün dedim. doktoruma da sormuştum içsem olur mu diye o da için rahat edcekse iç demişti devam etsem mi acabaBnm 19. Gün ilk 2 gün kanama oldu 14. Güne kdr leke leke geldi sonra durdu bugun tekrar leke bende anlamadım Dr bana 1-1.5 aya adet olursun demişti
Hakkımızda en sağlıklısı olsun diyorum hep korkma bizim de ilk kürtajdı atlattık desem de ikinci bebek olmayana kadar o üzüntü zor atlatılır ikinci olursa ya yine kürtaj olursak korkunuz da var şahsen benim çok var yine birşey olursa nasıl toparlarım diye korkunun ecele faydası yok olacaksa olur umarım son olur hepimiz için kalbini ferah tut stres olma herşey yoluna girerkist ağrın olmuyor mu canım ya ben çarşamba günü çok kötü oldum iğne vuruldum 3 parol aldım ancak gece 12 gibi rahatladım. kürtajdan beri leke var desem doğrudur 3 kere muayne oldum hatta başka doktorada gittim kanama durması için ilaç verdi ama kendi doktorum vermediği için içmedim
sağol kuzum hepimize eçmiş olsun zor süreç.ben çarşamba günü çok kötü oldum ağrıdan duramadım soğan suyu içtim belki öne çekti stres tavan çünkü ölecem korkusu vardı nasıl ne olcak korkusu var halen ilk kez yaşıyorum kürtajı . doktoruma lekelenmeleri de sordum normal demişti kiminin kanaması 40 gün sürer dyordu annemde
bana ne dediğini anımsamıyorum ama 1 ay sonra tekrar gel demişti . adet olmam gereken döneme denk geliyor . çarşamba günü soğan suyu içtim ağrım durmayınca bari söksün dedim. doktoruma da sormuştum içsem olur mu diye o da için rahat edcekse iç demişti devam etsem mi acaba
Ekim ayında da kimyasal gebelik yaşadık düşük oldu onda da onu zor atlatmıştım üstüne bu böyle olunca zaten hiç isteğim de kalmadı benim yıllardır uğraşıyorum bir çok tedavi gördüm ama nasip kısmet ne desek boş . merak etme ben hamile kaldıysan herkes kalır ki vücut alıştı hamileliğe deneyimledi korunmyı bıraktığın ay hamile kalma ihtimalin çok yüksek . yeterki dediğin gibi stres yapmakilona yediklerine içtiklerine dikkat etHakkımızda en sağlıklısı olsun diyorum hep korkma bizim de ilk kürtajdı atlattık desem de ikinci bebek olmayana kadar o üzüntü zor atlatılır ikinci olursa ya yine kürtaj olursak korkunuz da var şahsen benim çok var yine birşey olursa nasıl toparlarım diye korkunun ecele faydası yok olacaksa olur umarım son olur hepimiz için kalbini ferah tut stres olma herşey yoluna girer
O korku bende de o kdr çokki Rabbim birdaha yaşatmasınHakkımızda en sağlıklısı olsun diyorum hep korkma bizim de ilk kürtajdı atlattık desem de ikinci bebek olmayana kadar o üzüntü zor atlatılır ikinci olursa ya yine kürtaj olursak korkunuz da var şahsen benim çok var yine birşey olursa nasıl toparlarım diye korkunun ecele faydası yok olacaksa olur umarım son olur hepimiz için kalbini ferah tut stres olma herşey yoluna girer
Senin işin daha zormuş cnm 2 kez yaşamışsın allah yardımcın olsunEkim ayında da kimyasal gebelik yaşadık düşük oldu onda da onu zor atlatmıştım üstüne bu böyle olunca zaten hiç isteğim de kalmadı benim yıllardır uğraşıyorum bir çok tedavi gördüm ama nasip kısmet ne desek boş . merak etme ben hamile kaldıysan herkes kalır ki vücut alıştı hamileliğe deneyimledi korunmyı bıraktığın ay hamile kalma ihtimalin çok yüksek . yeterki dediğin gibi stres yapmakilona yediklerine içtiklerine dikkat et