• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kurtajdan sonra ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm sen en gzl zamanı değerlendirdin hem yumurtlama gününü hemde çatladığında olms oldu dün gece oldugu için artık 14 gün bekleme zamanı bak ben sadece çift çizgi günü tek ilişki ile kaldım sen suan hem çift çizgi hem çatlama gününü değerlendirmiş oldun her türlü kardasın zaten bugunu de değerlendirebilirsin yumurta 36-48 saat yaşıo galiba int bi araştırsana ama gönlünü ferah tut dogru zamanı değerlendirdin
Canım valla bugün olmaz heralde yarın nasipse

Kızlar ben aralıkta düşük yaptım 9 haftalık ve kürtaj oldum . 2 ay adetimi gördüm mart ayında tekrar gebelik için çalışmalara başladık yumurtlama gününe felan dikkat ettik 2 günde 1 ilişkiye girdik. Kendimi hamile hissediyordum son zamanlarda. Bat tarihim 30 31 mart gibiydi. Ama maalesef erkenden 26 martta adet oldum. Sat tarihimde 1 marttı çok erken oldu.
Neden olmadı sizce ? Bunun için nezaman doktora gitmeliyim ?

Kızlar ben aralıkta düşük yaptım 9 haftalık ve kürtaj oldum . 2 ay adetimi gördüm mart ayında tekrar gebelik için çalışmalara başladık yumurtlama gününe felan dikkat ettik 2 günde 1 ilişkiye girdik. Kendimi hamile hissediyordum son zamanlarda. Bat tarihim 30 31 mart gibiydi. Ama maalesef erkenden 26 martta adet oldum. Sat tarihimde 1 marttı çok erken oldu.
Neden olmadı sizce ? Bunun için nezaman doktora gitmeliyim ?
Yumurtlamayı nasıl takip ettiniz erken yumurtlamıssınız demekki erken olduğunuza göre

Peki doktora gitsem mi acaba ?
Doktora gitmelisin tabi ama olmuyor diye değil kontrol amaçlı anlatırsın sana yol gösterir biz hepimiz çok stres yaptık olmadı ben sadece ona bağlıyorum aksilikler yaşadık ben yumurtlamadan bir kaç gün sonra ilişkiye girebildim tutmuş olması imkansız sen git dr ama stres yapma

Bugün testi tekrarladım yine silik çıktı yumurtlama daha önce olsaydi silik çizginin çoktan kaybolmasi gerekirdi dimi ?

:110:

Eklentiler

• A5928725-6E52-4E0A-8040-2D3403C26EA7.jpeg
    A5928725-6E52-4E0A-8040-2D3403C26EA7.jpeg
    19,4 KB · Görüntüleme: 17
Aynen cnm bak Koyulaşma var sen bi kaç güne görürsün devam et yapmaya bnce zaten o takvimler yüzünden karman çorman oluyorz
Ama sonuç yanlış değildir dimi, ilk önce silik cikiyo bekledikten sonra tam net bi çizgi oluyo. İlk önce silik cizgi kesin cikiyo ama sonradan koyuluk oluyo

Aynen bnmkilerde öyle olmstu
Yumurtlama takibi icin Pepapp uygulaması doğru olabilir ama, yumurtlama icin yarını gosteriyo oda. Yarin koyulaşırsa tarih doğru koyulaşmasa da tahmin olarak yine yakın ve tutma ihtimali yine yüksek , benim karmakarışık adet tarihlerimden sonra yumurtlama tarihi az cok yakın tutturmuş tebrik ediyorum uygulamayı :KK70:

Yumurtlama takibi icin Pepapp uygulaması doğru olabilir ama, yumurtlama icin yarını gosteriyo oda. Yarin koyulaşırsa tarih doğru koyulaşmasa da tahmin olarak yine yakın ve tutma ihtimali yine yüksek , benim karmakarışık adet tarihlerimden sonra yumurtlama tarihi az cok yakın tutturmuş tebrik ediyorum uygulamayı :KK70:
Cnm bnm de takvimim uygulaması doğru çıkıo testi yaptıgım günle ordaki gün aynıydı

Back