- 9 Şubat 2018
- 712
- 37
- 18
- 33
Evet canım kalbi durmuştu yavrumun önce doğum yaptırdılar sonra kürtaj yaptılarBaya büyükmüş kuzum senin bebiş kalbi mi durmuştu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım kalbi durmuştu yavrumun önce doğum yaptırdılar sonra kürtaj yaptılarBaya büyükmüş kuzum senin bebiş kalbi mi durmuştu![]()
Aynen öyle beni öyle sinir ettiki sürekli kavgalı geçti ama yapacak birşey yok denemeye devam :)Bide o kadar yuzsuzlerki hem suçlular hem güçlü tam bi öküz benim trip yapacağım yerde bana trip yapiyo tövbe yarabbim ya
Anamm senin baya büyükmüş cnm ya üzüldüm şimdi kalp durması resmen moda oldu ya herkesin öyle inanamıyorum bazen bu kadar çok olduğuna halkımız da en sağlıklısı olsun ne diyelim zaten üçümüz aynı ayda kürtaj olduk aramızda iki gün ara var sanırım nasip ya valla olacağı varsa oluyor gerçekten nazarada inanıyorum ben göze de geldikEvet canım kalbi durmuştu yavrumun önce doğum yaptırdılar sonra kürtaj yaptılar
Canım ben şubat 6da kürtaj olmuştun sen ne zman olmustunAnamm senin baya büyükmüş cnm ya üzüldüm şimdi kalp durması resmen moda oldu ya herkesin öyle inanamıyorum bazen bu kadar çok olduğuna halkımız da en sağlıklısı olsun ne diyelim zaten üçümüz aynı ayda kürtaj olduk aramızda iki gün ara var sanırım nasip ya valla olacağı varsa oluyor gerçekten nazarada inanıyorum ben göze de geldik((((
Ben de 4 şubattaCanım ben şubat 6da kürtaj olmuştun sen ne zman olmustun
Aynen kuzum tabikide kendi kocam adına özellikle konusayim kötü niyetli değiller ama bizdeki hassasiyet onlarda yok banada çok iyi geldi bu site ama işte dediğin gibi bu site yokken ben çok takmıyordum şimdi herşeyi çok fazla takar ve araştırır hale geldimBen de 4 şubatta(( bakıyorum da baya tükendik daha yolun başındayken pes ettik gibi biraz motive olmamız gerekiyor ben de dahil ikimiz de eş sorunu yaşadık bu aşamada sıkıntılar oldu geç bebek hem bu tarz şeyleri yaşamak motivasyonumuzu düşürdü eşlerimiz kötü niyetli olduklarından değil bazı şeyleri kabul etmediklerin den problem yaşadık düşünüyorum da hamile kalmadan önce çok daha rahatmışım şimdi diken üstünde gibiyim bu kadınlar klubü hayatıma güzel şeylerde kattı aceleci olmayı da bir birimize destek olmaya devam edelim ve toparlanalım artık
Aynen öyle bu arada sanırım mantar olmuş olabilir afedersiniz akıntında sarı bazen peynir rengi ve kokulu dağa önce de olmuştum ölü balık gibi bir koku üfff ya bi bu eksikti şimdi ona bakıyordum bende İnan kafayı yiyecem araştırmaktan bazen hesabı kapatayım bir daha girmeyeyim diyorum yine duramıyorum bakıyorum yarın dr gidecem bu enfeksiyon da olabilir moralim acayip bozuk şuan ya şimdi eşime dedim kürtaj oldum bitti derken bir dünya sağlık sorunu çıktı yahu ilk hamile kalan ben değilim ki nasıl bir göz değdi bana böyle hep engel oluyor birşeyler inş enfeksiyon değildir de tedavi çabuk biterAynen kuzum tabikide kendi kocam adına özellikle konusayim kötü niyetli değiller ama bizdeki hassasiyet onlarda yok banada çok iyi geldi bu site ama işte dediğin gibi bu site yokken ben çok takmıyordum şimdi herşeyi çok fazla takar ve araştırır hale geldim
Aaaaa canım ya mantar olmuş sende tühhh kız nerden kaptın onu be öyle fitil verir geçer hemen zaten geçmiş olsun canım sanaAynen öyle bu arada sanırım mantar olmuş olabilir afedersiniz akıntında sarı bazen peynir rengi ve kokulu dağa önce de olmuştum ölü balık gibi bir koku üfff ya bi bu eksikti şimdi ona bakıyordum bende İnan kafayı yiyecem araştırmaktan bazen hesabı kapatayım bir daha girmeyeyim diyorum yine duramıyorum bakıyorum yarın dr gidecem bu enfeksiyon da olabilir moralim acayip bozuk şuan ya şimdi eşime dedim kürtaj oldum bitti derken bir dünya sağlık sorunu çıktı yahu ilk hamile kalan ben değilim ki nasıl bir göz değdi bana böyle hep engel oluyor birşeyler inş enfeksiyon değildir de tedavi çabuk biter
Ay ne bileyim İnan kürtaj sonra acayip dikkat ettim enfeksiyon kapmasın diye iç çamaşırı değişmeler tuvalet temizliği her girdiğimde ama bugün fark ettim koku da var sinir oldum ya gerçi ben daha önce kaptığımda dr antibiyotik kullanınca da oluyor demişti krem kullanmıştım geçmişti 2 yıl önce tabi yine ilaç kullandım ya acaba ondan mı oldu kafamda deli sorular ilişkiye girmeyi yasakladım ona da bulaşır diye en azından tedavi olayım öyle anlayacağın kürtaj olmakla kurtulmuyorsunAaaaa canım ya mantar olmuş sende tühhh kız nerden kaptın onu be öyle fitil verir geçer hemen zaten geçmiş olsun canım sana
Olabilir tabikide canım bilmiyorumki ama muhakkak doktora git fitil çok iyi geliyor bu gibi durumlarda kremden ziyade çok şükür şuan öyle bir derdim bari yokAy ne bileyim İnan kürtaj sonra acayip dikkat ettim enfeksiyon kapmasın diye iç çamaşırı değişmeler tuvalet temizliği her girdiğimde ama bugün fark ettim koku da var sinir oldum ya gerçi ben daha önce kaptığımda dr antibiyotik kullanınca da oluyor demişti krem kullanmıştım geçmişti 2 yıl önce tabi yine ilaç kullandım ya acaba ondan mı oldu kafamda deli sorular ilişkiye girmeyi yasakladım ona da bulaşır diye en azından tedavi olayım öyle anlayacağın kürtaj olmakla kurtulmuyorsun
Aman aman olmasın dikkat edin diyecem ama ben ettim de neoldu umarım başka bir enfeksiyon olamamıştırOlabilir tabikide canım bilmiyorumki ama muhakkak doktora git fitil çok iyi geliyor bu gibi durumlarda kremden ziyade çok şükür şuan öyle bir derdim bari yok
Nefret ediyorum şu mantardan bende çok sık oluyorum cnm dikkat et ilişkiye ara ver geçmiyor yoksa ilaçları düzenli kullan bende yılda 2-3 kez okuyorum mutlakaDr gittim geldim şimdi mantar dedi hiç bir tahlilde yapmadı sanırım gerek duymadı fitil ve merhem verdi alttan muayene etti bir sıkıntı görünmüyor dedi ama nefret ediyorum alttan muayeneden umarım geçer başka bşr sıkıntı olmaz kendinize dikkat edin Kızlar
Aynen ya en son 2 3 yıl önce olmuştum kaşıntı olmuyor çok şükür ama koku acayip etkiliyor insanı dr 3 taneli fitil verdi merhemde sanırım 3 günlük bir tedaviNefret ediyorum şu mantardan bende çok sık oluyorum cnm dikkat et ilişkiye ara ver geçmiyor yoksa ilaçları düzenli kullan bende yılda 2-3 kez okuyorum mutlaka
Canım çok geçmiş olsun bir iki fitille akar gider inşallah o ara iliskiye girme bende olurum çok sinir bozucu bi durum mlesefDr gittim geldim şimdi mantar dedi hiç bir tahlilde yapmadı sanırım gerek duymadı fitil ve merhem verdi alttan muayene etti bir sıkıntı görünmüyor dedi ama nefret ediyorum alttan muayeneden umarım geçer başka bşr sıkıntı olmaz kendinize dikkat edin Kızlar
Cnm bende kaşıntı çok fena oluyordu fitil kullandm gece yatmadan koy sonra uyuAynen ya en son 2 3 yıl önce olmuştum kaşıntı olmuyor çok şükür ama koku acayip etkiliyor insanı dr 3 taneli fitil verdi merhemde sanırım 3 günlük bir tedavi
sen daha önce fitil kullandın mı?miyom vardı ben de hamilelik öncesi bile 2 mm di hayıt küçültüyor demişlerdi pek inanmamıştım ama bugün 1/5 mm olmuş dedi dr demekki işe yaramış ki ben çok dikkatli kullanmadım 10 gün kullanıp bıraktım adet sonrası yine başlıyacam aklımızda bulunsun varsa miyom kist gibi problemi olan bunu kullanabilir
Saol cnm benim aynen öyle sinir bozucu allah beterinden korusun diyorum artıkCanım çok geçmiş olsun bir iki fitille akar gider inşallah o ara iliskiye girme bende olurum çok sinir bozucu bi durum mlesef
Eczacıda öyle dedi hiç daha önce kullanmadım umarım becerebilirim kaşıntı yok ama yanma oluyor bende tahriş olmuş gibiCnm bende kaşıntı çok fena oluyordu fitil kullandm gece yatmadan koy sonra uyu
Kullanırsın cnm o hemen rahatlatıyor kaşıntı olmaması büyük nimet berbat oluyor çünkü kaşıntı oluncaEczacıda öyle dedi hiç daha önce kullanmadım umarım becerebilirim kaşıntı yok ama yanma oluyor bende tahriş olmuş gibi
Aynen öyle ya o kaşıntı birde tatlı tatlı kaşınıyor sonrası berbat tabiki benim kanıyordu travazol krem kaşıntıya çok iyi geliyodu bende valla fitide sabaha akıtıyor iltihabı yatmadan koy ayakların bi müddet havada kalsınKullanırsın cnm o hemen rahatlatıyor kaşıntı olmaması büyük nimet berbat oluyor çünkü kaşıntı olunca