Folikasiti mutlaka kullan gebelikten 3 ay önce kullanılmaya başlanması gerekir, doktorum kürtajdan sonra kontrole gittiğimde de söylemişti mutlaka kullan dedi. Ben senin bahsettigin macunu almadım testere disli Aslan pençesi bitki çayını aldım faydasını gördüm hormonlar konusunda, süt geliyordu kesildi kullanmaya başladıktan bir hafta sonra. Rahime çok faydalı bir bitki çayıymış bilginiz olsun kızlar :) Çok araştırmıştım bu bitkiyi, hemen hemen herkes faydasını görmüş kullandığı ay hamile kalanlar varCanım valla kullandım kite göre yumurtlama donemine girdigim için bıraktım sadece eşimle bir kez korunmasız birlikte olduk ondada akşama kahverengi leke geldi ama hiç-bir şekild e acı falan olmadı normalde ben çok kasarım kendimi çok canım acır birde rahim yara olsaydı kanamam olurdu acı olurdu diye düşündüm bakalım neler olacak ama ben memnun kaldım tekrar alicam bitsin inşallah içeride sadece kuruyanlar gelmiştir kanama değil çünkü birde banyo yaptığımda geliyo sanırım yumuşuyor o yüzden geliyor ama kullan canım inşallah hayırlı haberlerde veririz birbirimize bu arada birşey sorucam hamile kalma hazırlığında folik asit kullansammi daha doktora gidemedim ben