- Konu Sahibi _WhitePearl_
-
Sonuçta Hamile Kalabiliyosun Tatlim Yani Yine Olur. çokca Duyuyorum Boş Gebelik Olayini ..bir Sonra Yine Tekrarliyacak Diye Bişi Yok Tabiki .. Ben 5+6 Yken Klap Atişlarini Duymuştum Ama 8 Hafta 5 Günlükken Durmuş , Kontrolde öğrendik. Gebelik Kesemin ölçüleri 6 Hafta 6 Günle Uyumluydu , Bebeğin Uzunluğuda 8 Hafta 5 Günle .doktorum Bir Sonraki Gebelikte Tekrarlayabilir Dedi Bana .bilmiyorum Allah Büyüktür Canim.
canım bi sonraki gebelikte gitmeyi düşünmüyorum .istanbulda iyi hastanelerden birisiydi gerçi gittiğim ama doktorlar pek ilgilenmiyor benim görüşüm. yani hep sen soracaksın ki nedenini söylesin .benimkinin nedeni amniyon sıvı azlığından kaynaklanıoyr diye biliyorum . oda çok önemli bişeymiş bebek için.ben sordum işte bi sonraki gebelikte tekrarlar mı yapmam gereken testler var mı dyie yine ben sordum .sadece tekrarlayabilir dedi birde troitlerine baktırabilirsin dedi.
baştan sona okumadım canım ama yardımcı olur inşallah çabucak yazayım.ben boş gebelik geçirdim.. 9 haftalık kürtaj oldum. sonrada 12.ay hamile kaldım.çok uğraştım tabi ama dr bi sorun yok kalırsın dedi.bende sabırla bekledim ve kaldım.iki ay korundum.sonra neredeyse bir sene olmadı.ama şükür şimdi 6 aylık gebeliğim var.inşallah sende kalırsın.kafana takma ben çok taktım ama rabbim verdi....
bi korkum da ikincisinde de aynı şeyin başıma gelecek olması
ama dr olmaz dedi ama ne bileyim ya kader işte
senin de ikinci hamileliğinde ilk haftalar zor geçmiştir
bebeğini ilk kaç günlükken gördün
ben 7+4 günlükken bile görülmediği için aynı gün kürtaj oldum
canımsın ya
yerim ben senin o heyecanını
valla fıstık adetimi bekliyorum
adetten sonra hemen başlıcam valla çalışmalara
benim beynimde rahmimde hazır diye düşünüyorum hamileliğe
zaman benim çok da fazla bekliyecek lüksüm yok maalesef ki
artı hemen de olmuyor malum ben 8 au bekledim ama inanın 8 yıl gibi gelmişti
bi o kadar daha beklemeye tahammülüm yok
ben yaşlıyım defnecim sen bi daha söyle bakalım şimdiadet ne zaman olucaksın aynı zamanlarda başlıcaz heralde çalışmalara bak yapraknil diye bi arkadaş var o da bu ay başladı çalışmalara iklimsu diye bi arkadaşda önümüzdeki ay başlıyor hadi fıstık pozitif enerjilerimizi birleştirelim ve birbirimizi takip edelim bence
çok seviyorum hepinizi yaaaaaaaa
az kaldı az
bi korkum da ikincisinde de aynı şeyin başıma gelecek olması
ama dr olmaz dedi ama ne bileyim ya kader işte
senin de ikinci hamileliğinde ilk haftalar zor geçmiştir
bebeğini ilk kaç günlükken gördün
ben 7+4 günlükken bile görülmediği için aynı gün kürtaj oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?