• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

canım gidiyorum her ay mutlaka zaten kontrole:) hele bide gecikme yasayınca meraktan gidiyorum :)
03.haziranda :30.54
07.temmuzda :41.26 değerlerim dr yükselmenin adet düzensizliğinden kaynaklandıgını söyledi .. bende artık aslan pencesi falan kullanmaya baslıyım bari söktürücü kullanmaktan iyidir ..

canım gidiyorum her ay mutlaka zaten kontrole:) hele bide gecikme yasayınca meraktan gidiyorum :)
03.haziranda :30.54
07.temmuzda :41.26 değerlerim dr yükselmenin adet düzensizliğinden kaynaklandıgını söyledi .. bende artık aslan pencesi falan kullanmaya baslıyım bari söktürücü kullanmaktan iyidir ..
Şeker tuketme tuzlu da tuketmemeye çalış bol su ve egzersiz yap goguslerinin üzerine yatma bunlar etkiliyor ben dikkat etmeye çalışıyorum ama çikolata çok seviyorum frenlemek lazım napalım ben martta vermiştim o zamandan beri bakmadim belki düştü belki yükseldi ama şükür ki gecikme olmuyo olsa bile 1 gün olmuştur oda birkaç kez ben 41.gun adet oldum kürtajdan sonra kanamalarım normaldi 3.aydan sonra bozuldu kanamam çok olurdu belki simdiki adetlerim normal bilemiyorum ama sağlıklı beslenmekte fayda var sen dene sonra doktora git bakalım bende forumdan bulmuştum ise yarıyor olduğun çok duydum

Kızlar herkese merhaba Ben 8 ay önce kürtaj oldum önceden 28 günde bir regl olurken şimdi 40 günde bir oluyorum dolayisiyla ne zaman yumurtladiğimi bile bilmiyorum benim gibi olan varmı

12 haziran gunu sevincle çıktık evden. 9 bucuk haftalik bebegimin kontrolune gidecektik. Kalp atislarini duyariz , belki ultrason resmini aliriz diye dusunmustuk esimle. 7 haziran gunu bir pecete dolusu kanamam olmustu kirmizi renkte. O gun acile gittik. Doktor bize yerlesme kanamasi olabilecegini endiselenmememiz gerektigini soyledi. 5 gun boyunca hafif hafif kahverengi kanamam oldu. Yine de korkmuyordum, basima geleceklerden haberim yoktu. 12 haziran gunu bebegimin kalp atislarini alamadiklarini ve onu kaybettigimi ogrendim. Hemen kurtaja aldilar beni. Uyandigimda icimde kocaman bir bosluk vardi. Yaşadığım acinin tarifi yoktu. Aradan 15 gun gecti. Kurtajdan sonra saglik acisindan bir sorun yasamadim. Su an daha iyiyim ama acim hala icimde. Doktor korunmamiz gerektigini soyledi. Ama korunmadim. Biliyorum bu yaptigim belki dogru degil ama 3 ay gibi bir zaman beklemek beni daha cok yipratacak. Bir yandan ayni seyleri tekrar yasamaktan cok korkuyorum. Bir yandan da rabbim nasip etsin o duyguyu tekrar yasayim ve bu sefer yavrumu saglicakla bir an once kucagima alayim istiyorum. Uzun oldu hakkinizi helal edin. Ama benim durumumda olanlarla paylasimda bulunmak ve tecrubeleri olanlarla bu konuda konusmak istiyorum. Merak ettigim bir konuda kan pihtilasmasi problemi. Bu konularda bilgisi olanlar lutfen yardimci olsunlar bana. Hakkinizi helal edin, simdiden teşekkürler.
Canim benim bende ayni duygulari yasadim bebegimi kaybettim 3 ay korundum ardindan korunmayi biraktim tekrar hamile kaldim bu seferde dusuk yaptim rahim daha kendini toparlamamis diye bence srnde korunsaydin keske benim yasadiklarimi yasama diye sonra rahimi kuvvetlendirici bi ot ictim sukur suan 32 haftalik hamileyim rabbim olmayan herkese versin bizlerede verir ins

Şeker tuketme tuzlu da tuketmemeye çalış bol su ve egzersiz yap goguslerinin üzerine yatma bunlar etkiliyor ben dikkat etmeye çalışıyorum ama çikolata çok seviyorum frenlemek lazım napalım ben martta vermiştim o zamandan beri bakmadim belki düştü belki yükseldi ama şükür ki gecikme olmuyo olsa bile 1 gün olmuştur oda birkaç kez ben 41.gun adet oldum kürtajdan sonra kanamalarım normaldi 3.aydan sonra bozuldu kanamam çok olurdu belki simdiki adetlerim normal bilemiyorum ama sağlıklı beslenmekte fayda var sen dene sonra doktora git bakalım bende forumdan bulmuştum ise yarıyor olduğun çok duydum

öyle yapayım canm bende tam bi tatlı delisiyim gece uyanır çikolataya sarılırım :) etkilediğini bilmiyordum.
halada adet olmadım 4 temmuzda olmam gerekiyordu ooff :cry:

Kızlar Merhaba ben de eylül ayında 10 haftalik bebegimi kaybettim kürtaj oldum ancak 6 aydır denememde rağmen hamile kalamiyorum umutlarımi yitiren üzereyim 30 yasindayim çok üzülüyorum önceki gebeligim ilk denemede gerçekleşmişti şimdi beklemek uzuyor beni

Kızlar Merhaba ben de eylül ayında 10 haftalik bebegimi kaybettim kürtaj oldum ancak 6 aydır denememde rağmen hamile kalamiyorum umutlarımi yitiren üzereyim 30 yasindayim çok üzülüyorum önceki gebeligim ilk denemede gerçekleşmişti şimdi beklemek uzuyor beni
Canim sogan kuru yapsana yada aslan pencesi kuru onlar rahimi kuvvetlendiriyor bende ictim oneririm iyi sonuc alirsin

Aslan pencesi ise yariyormu sende mi kürtaj oldun nasıl etkisi oldu
Evet bende kurtaj oldum uc ay korundum ondan sonra korunmayi biraktim tekrar hamile kaldim ve dusuk yaptim ondan sonra 15 gun sogan kuru 15 gun aslan pencesi ictim biraktim hemen hamile kaldim sende ic canim aslan pencesinin cok faydasini gordum insallah sende faydasini gorursun rabbim seninde kucagini doldurur hayirli saglikli cocuklar verir insallah

Evet bende kurtaj oldum uc ay korundum ondan sonra korunmayi biraktim tekrar hamile kaldim ve dusuk yaptim ondan sonra 15 gun sogan kuru 15 gun aslan pencesi ictim biraktim hemen hamile kaldim sende ic canim aslan pencesinin cok faydasini gordum insallah sende faydasini gorursun rabbim seninde kucagini doldurur hayirli saglikli cocuklar verir insallah
Ilk kürtajın neden oldu

Bos gebelikti bebek nasil rahime yerlesmisse o sekilde kalmis gelismemis ondan kurtasla alindi
Canim benim başımdan ıstenmeyen bir gebelik geçti o yüzde n korkuyorum bende saglikliydi ama dogurmak için imkanım yoktu o konumda değildim inşallah evlenip yuva kurunca sorun yaşamam prolaktin sorunum var benimde

Canim benim başımdan ıstenmeyen bir gebelik geçti o yüzde n korkuyorum bende saglikliydi ama dogurmak için imkanım yoktu o konumda değildim inşallah evlenip yuva kurunca sorun yaşamam prolaktin sorunum var benimde
Tamam iste butun hormonlari dengeleyici olarak aslan pencesi bi cozum inan bak hem hormonlarini duzenliyor hem rahimini gebelige hazirliyor gec olmadan ic rabbim bol sifa verir insallah ibrahim saracoglu sitesindende arastir

Back