- 22 Temmuz 2013
- 1.327
- 206
- 163
- Konu Sahibi ballizencefil
- #1.861
hakkında hayırlısı olsun Rabbim en doğru zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin..Benim öyle olduda :)kendimden biliyorum:)ama ben dayanamayıp 37. Gün tahlil yapmıştım:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hakkında hayırlısı olsun Rabbim en doğru zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin..Benim öyle olduda :)kendimden biliyorum:)ama ben dayanamayıp 37. Gün tahlil yapmıştım:)
Canım korunmadıysan sen bi gebelik testi yap kesinlikle iltahapta olabilir ama hatta eczaneden bulursan hemen bi gebelik testi al bence :)hiç korunmadım ama arasıra kasığımda kürtajdan kalma acı hissi duyuyorum birde kürtajdan sonra birebir farkında olduğum akıntı yok ama sürekli koku oluyor iç çamaşırım tertemiz olmasına rağmen günde iki defa iç çamaşıurı değiştiriyorum acaba içerde iltihaplanma falanmı oldu
bilmiyorum ki canım hakkımızda hyırlısı olsun bugün geçti artık pazartesi direk doktora giderim artık neyim var merak ediyorum inşallah kötü bişey yokturCanım korunmadıysan sen bi gebelik testi yap kesinlikle iltahapta olabilir ama hatta eczaneden bulursan hemen bi gebelik testi al bence :)
koku kokuşmus balık kokusu gibiyse muhtemelen iltihap oldu tatlım özellikle ilişkiden sonra dikkat et çok kokar bence sen acil bir doktora git görünhiç korunmadım ama arasıra kasığımda kürtajdan kalma acı hissi duyuyorum birde kürtajdan sonra birebir farkında olduğum akıntı yok ama sürekli koku oluyor iç çamaşırım tertemiz olmasına rağmen günde iki defa iç çamaşıurı değiştiriyorum acaba içerde iltihaplanma falanmı oldu
koku kokuşmus balık kokusu gibiyse muhtemelen iltihap oldu tatlım özellikle ilişkiden sonra dikkat et çok kokar bence sen acil bir doktora git görün![]()
canm bnce mutlaka duşuğunun sebebini araşte yoksa2. Duşme ihtimalide var.. Sebebini Araştırdıktan sonra kurtaj olduysan 3 ay olmadıysan hiç korunma bileBende 1 ay önce kürtaj oldum. 10 haftalik bebegimin kalbi durdu.doktorun biri 6 ay biri 3 ay Korun dedi ne yapacağımı bilmiyorum. Tekrar aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum,arkadaşlar sizce ne yapmalıyım ilk bebeği m di kaybettim![]()
Benimkide 6 haftalıktı gelişim durduğu için düşük başladı kürtajla sonlandırıldı 3 ay korunmam gerekti ama ilk reglimden önce hamile kaldım tekrar şimdi 19 haftalık olduk güzel düşün canım kendini ne zaman hazır hissedersen ozaman düşünKarnimda kalbi durdu zorunlu kürtaj oldum.ilk hamileliğim di.2 veya 3.kurtaj dan sonra araştırılıyor dedi doktor.endisem yaşım 32 beklemek istemiyorum ama korkuyorum da![]()
Bende senle benzer seyler yasadim.bende perde cikti.histereskopi oldum.arastirmadan deneme derim ben ozele gittim arastirdilar.bir sorun cikmasa bile icin rahat eder derim ben bende 33 e girdim[/QUOTE][QUOTE="zeii, post: 39825638, member: 66çıktı kalbi durdu zorunlu kürtaj oldum.ilk hamileliğim di.2 veya 3.kurtaj dan sonra araştırılıyor dedi doktor.endisem yaşım 32 beklemek istemiyorum ama korkuyorum da![]()
Anlıyorum canım bende 2 kimyasal düşük sonrada 8 haftalik bebegimin kalp aatışı yoktu kürtajoldum.tedavi bitti ddeniyorum 2 aydır ama hamile kalamadim bu ayda kirmizilar hayırlısı artık ben yaşım geçiyor diyor çok endişe ediyorum o yuzdende deniyorum sende hazırsan dene derim rRabbim bilir allah yasatmasin bir daha böyle acılar. ..
canım benim aynı şeyleri yasamisiz ama ben vermedim bebeği mezara gömdum.bugün 22 gün oldu ama korunmayi istemiyorum.merhaba arkadaşlar
3,5 aylıkken bebeğimin kalbi durmuş ve ben bunu 4 aylık iken öğrendim. heyecanla kontrole gittiğimizde bebeğimizi kaybettiğimizi öğrendik. normal doğum yaptım ve sonrasında kurtaja aldılar. pataloji sonucunda birşey çıkmadı butün uzuvları ve organları tam. 2,5 hafta içimde kaldığı için organlarda erime başlamış. ayrıca doktorum genetik testi istedi. onun sonucu 2 hafta sonar çıkacak. ona gore ölüm nedeni araştırılacak. ama sonuc ne çıkarsa çıksın benim içimdeki acı geçmeyecek. her an aklımda. o kadar çok alışmışımki ona dayanmak zor oluyor. allah kimseye bu acıyı yaşatmasın. rabbimin bir bildiği vardır demekten başka birşey gelmiyor elimden.
3 ay korunmak ve kendimi toparlamak istiyorum. umarım 3 ay sonar hemen hamile kalırım. birde hemen hamile kalamazsam daha çok uzulurum.
kürtajdan sonra hemen hamile kalıp sorun yaşayan oldu mu acaba?