kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

Canım korunmadıysan sen bi gebelik testi yap kesinlikle iltahapta olabilir ama hatta eczaneden bulursan hemen bi gebelik testi al bence :)

Canım korunmadıysan sen bi gebelik testi yap kesinlikle iltahapta olabilir ama hatta eczaneden bulursan hemen bi gebelik testi al bence :)
bilmiyorum ki canım hakkımızda hyırlısı olsun bugün geçti artık pazartesi direk doktora giderim artık neyim var merak ediyorum inşallah kötü bişey yoktur

koku kokuşmus balık kokusu gibiyse muhtemelen iltihap oldu tatlım özellikle ilişkiden sonra dikkat et çok kokar bence sen acil bir doktora git görün

Merhaba Kızlar .. adetim bir hafta gectikten sonra test yaptim pozitif cikti. Ogun aksami kanamam oldu Acile gittik dusuk tehliken var dedi yatacaksin dedi.tam bir hafta yattim dun yani cuma gunu kanamam cogaldi agrimda cogaldi doktor kese goremiyorum dusmus dedi kurtajla alicaz dedi ben hastanenin wc sinde dusurdum keseyi resmen gordum cok uzuldum cok.. sonra kalan parcalari aldilar bugun evdeyim istirahatteyim simdi size sormak istedigim birkac soru var. Bende cikolata kisti var 2 cm. Bu dusuge neden olurmu? Tekrar hamile kalmak zormu yoksa kolaymi? Patoloji yi bekliyorum ama bu sorular da beynimi kemiriyor..

Merhaba kızlar yazamıyorum uzun zamandır.en son yine kimyasal gebelik geçirdim. Ondan sonra rahim filmi cektirdim perde çıktı histereskopi oldum.daha yeni 2 .adeti oldum şimdi hamile kalmaya çalışıyorum sweet 42 sen ne yaptin

Benim 10 haftalıkken kalp atışları durdu küretaj oldum şimdi 45 gün oldu hala regl olmadım oyüzden biraz endişeliyim

Bende 1 ay önce kürtaj oldum. 10 haftalik bebegimin kalbi durdu.doktorun biri 6 ay biri 3 ay Korun dedi ne yapacağımı bilmiyorum. Tekrar aynı şeyi yaşamaktan korkuyorum,arkadaşlar sizce ne yapmalıyım ilk bebeği m di kaybettim

canm bnce mutlaka duşuğunun sebebini araşte yoksa2. Duşme ihtimalide var.. Sebebini Araştırdıktan sonra kurtaj olduysan 3 ay olmadıysan hiç korunma bile

Karnimda kalbi durdu zorunlu kürtaj oldum.ilk hamileliğim di.2 veya 3.kurtaj dan sonra araştırılıyor dedi doktor.endisem yaşım 32 beklemek istemiyorum ama korkuyorum da

Karnimda kalbi durdu zorunlu kürtaj oldum.ilk hamileliğim di.2 veya 3.kurtaj dan sonra araştırılıyor dedi doktor.endisem yaşım 32 beklemek istemiyorum ama korkuyorum da
Benimkide 6 haftalıktı gelişim durduğu için düşük başladı kürtajla sonlandırıldı 3 ay korunmam gerekti ama ilk reglimden önce hamile kaldım tekrar şimdi 19 haftalık olduk güzel düşün canım kendini ne zaman hazır hissedersen ozaman düşün

[QUOTE="zeii, post: 39825638, member: 66çıktı kalbi durdu zorunlu kürtaj oldum.ilk hamileliğim di.2 veya 3.kurtaj dan sonra araştırılıyor dedi doktor.endisem yaşım 32 beklemek istemiyorum ama korkuyorum da [/QUOTE]
Bende senle benzer seyler yasadim.bende perde cikti.histereskopi oldum.arastirmadan deneme derim ben ozele gittim arastirdilar.bir sorun cikmasa bile icin rahat eder derim ben bende 33 e girdim

[QUOTE="zeii, post: 39825638, member: 66çıktı kalbi durdu zorunlu kürtaj oldum.ilk hamileliğim di.2 veya 3.kurtaj dan sonra araştırılıyor dedi doktor.endisem yaşım 32 beklemek istemiyorum ama korkuyorum da
Bende senle benzer seyler yasadim.bende perde cikti.histereskopi oldum.arastirmadan deneme derim ben ozele gittim arastirdilar.bir sorun cikmasa bile icin rahat eder derim ben bende 33 e girdim[/QUOTE]

Rahim şekil bozukluğu vardı hamile kalmadan önce histereskopi oldum bende,iyi geçti dedi doktor.3 ay sonrada hamile kalmıştım ama kalbi durdu 10.haftada.hayirlisi olsun diyorum artık. Korunuyor uz ama bazende olsa mi acaba diyorum.kendimi ruhsal olarak hazır hissediyorum aslinda

Anlıyorum canım bende 2 kimyasal düşük sonrada 8 haftalik bebegimin kalp aatışı yoktu kürtajoldum.tedavi bitti ddeniyorum 2 aydır ama hamile kalamadim bu ayda kirmizilar hayırlısı artık ben yaşım geçiyor diyor çok endişe ediyorum o yuzdende deniyorum sende hazırsan dene derim rRabbim bilir allah yasatmasin bir daha böyle acılar. ..

Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir şekilde tekrar nasip etsin inşallah isteyen herkese

merhaba kızlar 6 ay önce 9 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum kürtajdan tam üç ay sonra adet gördüm üç ay adet görememek beni çok endişelendirdi ve üzdü ilaçlar işe yaramadı aksine çok kilo aldırdı doktorum son çare rahim ağzı tıkanıklık olabilir dedi ve orayı açtı sonra adet oldum dünyalar benim oldu şu an folikasit ve coraspin kullanıyorum 3 aydır çocuk için uğraşıyoruz inşallah olur önceki gebeliğimde ilk denemede olmuştu allah herkese evlat nasip etsin

canım benim aynı şeyleri yasamisiz ama ben vermedim bebeği mezara gömdum.bugün 22 gün oldu ama korunmayi istemiyorum.

Mrb kızlar bende 1 hafta önce kürtaj oldum bebeğim 10 haftalik ti kalbi durmuş hemen aldılar doktor Korun dedi ama ben ilk adetimdem sonra korunmak istemiyorum hemen hamile kalan varmı tekrar aynı şeyleri yaşarım diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…