- 11 Kasım 2014
- 111
- 43
- 33
- 28
- Konu Sahibi ballizencefil
- #1.821
Tamam canım Sağol salı günü gideceğim inşallahKahve akıntı bendede olmuştu arada ama kırmızı olmadı hiç bi drunla görüş istersen belki normaldir için rahat etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım Sağol salı günü gideceğim inşallahKahve akıntı bendede olmuştu arada ama kırmızı olmadı hiç bi drunla görüş istersen belki normaldir için rahat etsin
Allah tamamına erdirsin. Benimde 34. Günüm bitti inşallah bende hemen hamile kalmışım dır. Düzenli ilişki oldu kürtaj dan sonra da bi Problem çıkmadı çok şükür. Ama sabredeceğim bi kaç gün daha bekleyeyim belki de boşuna hevesleniyorum belki adet olurum bilemiyorum22 ekimde oldum canım ben ilk günler bişey yoktu sonra regli belirtileri gibi başladı bende kürtajdan sonraki 40 gün içinde diye biliyorum adet olmak gereken süreyi 36. Gün yaptım ben dr a giderim adet söktürücü verir diye ama pozitif çıktı sonuç:) kürtaj tarihinden bi hafta sonrayı aldı dr sat tarihi olarak.sende bikaç gün bekle erken tanı falan yap evde istersen ben öyle yapmıştım. Ama silik çıktı eski pozitiflik mi yeni mi anlamak için brklemek gerekiyor bekledik çok şükür yeniymiş
Biz sözde korunduk hemen kalmıyım diye ama kısmeti varmış hayırlısı artık sağlıklı olucaksa yada hakkında hayırlısıysa inş öylesindir ben hayırlı değilse pozitif sonuç görmiyim diye dua ettim hep çünkü.korkuların artacak varsa hazırlıklı olmalısın.düzenli olduysa büyük ihtimal kalmışsındır çünkü hayırlısı bakalım haberdar ett:)Allah tamamına erdirsin. Benimde 34. Günüm bitti inşallah bende hemen hamile kalmışım dır. Düzenli ilişki oldu kürtaj dan sonra da bi Problem çıkmadı çok şükür. Ama sabredeceğim bi kaç gün daha bekleyeyim belki de boşuna hevesleniyorum belki adet olurum bilemiyorum
merhaba arkadaşlar
3,5 aylıkken bebeğimin kalbi durmuş ve ben bunu 4 aylık iken öğrendim. heyecanla kontrole gittiğimizde bebeğimizi kaybettiğimizi öğrendik. normal doğum yaptım ve sonrasında kurtaja aldılar. pataloji sonucunda birşey çıkmadı butün uzuvları ve organları tam. 2,5 hafta içimde kaldığı için organlarda erime başlamış. ayrıca doktorum genetik testi istedi. onun sonucu 2 hafta sonar çıkacak. ona gore ölüm nedeni araştırılacak. ama sonuc ne çıkarsa çıksın benim içimdeki acı geçmeyecek. her an aklımda. o kadar çok alışmışımki ona dayanmak zor oluyor. allah kimseye bu acıyı yaşatmasın. rabbimin bir bildiği vardır demekten başka birşey gelmiyor elimden.
3 ay korunmak ve kendimi toparlamak istiyorum. umarım 3 ay sonar hemen hamile kalırım. birde hemen hamile kalamazsam daha çok uzulurum.
kürtajdan sonra hemen hamile kalıp sorun yaşayan oldu mu acaba?
Selam kizlar .. Bebeginin kalbi durupta kurtaj olmak zorunda kalan bir cok kisinin sorunu kan pihtilasmasi aranizda kalbi durdugu icin kurtaj olup 2. Bebegini sag salim doguran varsa paylasabirmi ?[/QUOT
Merhaba oncelikle oglusun omurlu olsun.bir sorum olucak cevap alirsam cok mutlu olucam.kurtajdan sonra hamile kalmissin adet olmadan.peki Ilk hamileligindeki hormonal ve Vucut tepkilerin belirtilerinde degisiklik oldumi.bende oldum kurtaj suphelwrim var Ama emin degilim..kendince Ilk hamilelik belirtilerimi bekliyorum.Goguslerim hemen indi mesela.senin nasil olmistu arkadsim..? Simdiden Tesekkur ederim.Ama bu cevaplara ihtiyaxm var..Bende kurtajdan sonra ilk ay hamile kaldim, adet olmamistim bile. Oglum simdi 8 günlük![]()
Endiselenmen cok normal ama bi kez yasadik diye ikinci kez ayni seyi yasarim diye dusunme. Allah hayirli saglikli evlat versin herkese![]()
Acikcasi emin degilim. O donem psikolojim iyi olmadigi icin herseyi hamilelige yoruyordum. Sonra kendime gelmeye calistim hamile olmadigimi kabullenmeye calistim hamile kalmisim:)Merhaba oncelikle oglusun omurlu olsun.bir sorum olucak cevap alirsam cok mutlu olucam.kurtajdan sonra hamile kalmissin adet olmadan.peki Ilk hamileligindeki hormonal ve Vucut tepkilerin belirtilerinde degisiklik oldumi.bende oldum kurtaj suphelwrim var Ama emin degilim..kendince Ilk hamilelik belirtilerimi bekliyorum.Goguslerim hemen indi mesela.senin nasil olmistu arkadsim..? Simdiden Tesekkur ederim.Ama bu cevaplara ihtiyaxm var..![]()
Aminn cok Tesekkur ederim canimm.Rabbim yar ve yardimcin olsun..insallah bakalim diyelim Hayirlisi...Acikcasi emin degilim. O donem psikolojim iyi olmadigi icin herseyi hamilelige yoruyordum. Sonra kendime gelmeye calistim hamile olmadigimi kabullenmeye calistim hamile kalmisim:)
Sakin canini sikma, insallah sen de bebegine kavusursun saglikla
Sanırım sende şuan hamilesin:)Allah tamamına erdirsin ve hiçbirimize tekrarını yaşatmasınBuarada biraz göz attım da herkes düşük yaşamış ve şuan yine hamilesiniz saglikla kucaginiza alin inşallah bizede nasip etsin Allah
Amin canim benim inşallah evet nasipsr cuma doktora gidicem duanizi eksik etmeyin inşallah hayırlı haberler alırım:)[/QUOTE]UOTE="Cisemcisil, post: 38959237, member: 637492"]Sanırım sende şuan hamilesin:)Allah tamamına erdirsin ve hiçbirimize tekrarını yaşatmasın