- 25 Haziran 2014
- 1.134
- 407
- 148
- Konu Sahibi ballizencefil
- #1.741
Kimler hamile arkadaşlar? ben 4 ay sonra hamile kalabildim ama çok endişeliyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8.haftada gorunur canim meraklanmaboş gebelik nasıl oluyor canım ben kürtajdan 4 ay sonra hamile kalabildim 6 haftalık hamileyim keseyi gördük ama içinde neden bebek yok ((
8.haftada gorunur canim meraklanma
Opuyorum seni guzel seyler dusun
7.haftanin sonunda gormussun yani.biraz sabret canim.8.haftada kesin goruluyor bebek.gec dollenmeyse 9.haftada en gec.bazilari senin gecen gordugun gibi 7.hafta goruyor.zor biliyorum ama biraz sabirilk gebeliğimde 6+5 de bebek ve bebeğin kalp atışlarını bile görmüştük 1 haftada bebeği görme ihtimalim var mı acaba ya çok endişeliyim tekrar kürtaj olmak istemiyorum.
Doktorun ne diyor bu konu hakkında...6.hafta gibi bebek görülür 8.haftaya kadar kalp atışı beklenir...hakkımda hayırlısı..ben kürtajdan sonra ikinci adetimden somra kaldım ama olmadı düştü.ilk gebeliğimde 6+5 de bebek ve bebeğin kalp atışlarını bile görmüştük 1 haftada bebeği görme ihtimalim var mı acaba ya çok endişeliyim tekrar kürtaj olmak istemiyorum.
ilk gebeliğimde 6+5 de bebek ve bebeğin kalp atışlarını bile görmüştük 1 haftada bebeği görme ihtimalim var mı acaba ya çok endişeliyim tekrar kürtaj olmak istemiyorum.
6.hafta kese gorunur arkadasim bebek degilDoktorun ne diyor bu konu hakkında...6.hafta gibi bebek görülür 8.haftaya kadar kalp atışı beklenir...hakkımda hayırlısı..ben kürtajdan sonra ikinci adetimden somra kaldım ama olmadı düştü.
Doktorun ne diyor bu konu hakkında...6.hafta gibi bebek görülür 8.haftaya kadar kalp atışı beklenir...hakkımda hayırlısı..ben kürtajdan sonra ikinci adetimden somra kaldım ama olmadı düştü.
Bence stres yapma normalmiş herşey canım hayırlı olsun kucağınada almak nasip olsun...doktor herşey normal daha bebek gözükmüyor 10 gün sonra tekrar gel dedi
Bence stres yapma normalmiş herşey canım hayırlı olsun kucağınada almak nasip olsun...
7.haftanin sonunda gormussun yani.biraz sabret canim.8.haftada kesin goruluyor bebek.gec dollenmeyse 9.haftada en gec.bazilari senin gecen gordugun gibi 7.hafta goruyor.zor biliyorum ama biraz sabir
Saglikla alirsin bebegini kucagina insallah
bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım canım doktor hiç bir şey vermedi adet oldum peşinden tekrar kontrole gittiğimde her şey normal adet gecikmesi diye düşün sadece dedi. İlaç falan da kullanmadım.Kizlarr degerim dusmus dr kimyasaldi dedi yuksek ihtimal adet olduktan sonra gel dedi klomen felan ilac yapalim dedi ama ilac kullanmak ne kadar saglikli ben pek istemiyorum sizce ne yapmaliyim
Bende bekliyorum canim kirmizilar gelmedikcede sinirlerim bozuluyo bu ay nasil degerlendirebildinmibende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım canım doktor hiç bir şey vermedi adet oldum peşinden tekrar kontrole gittiğimde her şey normal adet gecikmesi diye düşün sadece dedi. İlaç falan da kullanmadım.
Değerlendirdi canım inşallah tutmuştur bir haftadır kaşıklı hafif ağrılar var ama nasip umitlenmemeye çalışıyorum düşün muyum bakalım genelde kimyasal gebelik sonrası hemen hamile kalmışlar dünden kuaförü üzülme iki düşük yaşayan üçüncü de kesin kavuşuyor yavrusunu dedi hayırlısı birde bu sefer bir hafta geçmeden kesinlikle doktora gitmeyecem bakmayacamda sonra üzülüyorumBende bekliyorum canim kirmizilar gelmedikcede sinirlerim bozuluyo bu ay nasil degerlendirebildinmi
Bende he oyle diyorum ama bakalim pazartesi dr gitmeyi dusunuyorumDeğerlendirdi canım inşallah tutmuştur bir haftadır kaşıklı hafif ağrılar var ama nasip umitlenmemeye çalışıyorum düşün muyum bakalım genelde kimyasal gebelik sonrası hemen hamile kalmışlar dünden kuaförü üzülme iki düşük yaşayan üçüncü de kesin kavuşuyor yavrusunu dedi hayırlısı birde bu sefer bir hafta geçmeden kesinlikle doktora gitmeyecem bakmayacamda sonra üzülüyorum
dr tekrar gitsene acanım acaba hamilemisin die aman tahlil yaptırda öle rahim filmi çektir canım nasıl bişey bu yaaa Allahım daha neler öğrenicez yarabbimmm sen hiç üzülme bir hal çaresi bulunur böbrek rahme doğru mu inmiş ?Bende yaşadım bu ay kimyasal gebelik doktora gittim doktor muayene ederken sağ böbreğim rahimde bir yerde dedi adida pelvik böbrek mis adetim çok uzun sürdü 15 gün.pelvik bobrege sahip olan hastalarda rahimde bir anomali olabilirmiş rahim filmi cekicek .ama normal adet tarihime göre dün yada bugün adet olmam lazımdı olmadım hala bu bir adada sadece bir kere ilişki oldu oda kanamam in 10.gununde 2 gün kesilmisti kanama o zaman sonra üzerine yine başlamıştı kanama şimdi kafam karıştı adet uzun sürdüğü içinmi yoksa bir mucize mi oldu hamile mi kaldım bekliyorum