• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

melike zeynep tebrik ederim arkadaşım ne güzel 3 ay içinde hamile kalmışsın bende haziranda kürtaj oldum sonrasında bir çok problemler çıktı daha da hamile kalamıyorum bizim içinde dua et lüften inşallah bizde hamile kalırız ve inşallah bu sefer bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın. meryem suresini ne şekilde okudun canım? her gün mü ve kaç gün boyunca devam ettin? bende duaların gücüne çok inanıyorum ilk bebeğime hamile kalmadan önce 40 gün boyunca yusuf suresini okumayı niyet ettim ama 40 gün dolmadan hamile olduğumu öğrendim inşallah bu seferde meryem suresini okurken hamile kalırım ne şekilde okuyacağım senden cevap bekliyorum canım :)
amin canım çok tşk ederim.olumsuz düşünme sakın.meryem süresini 41 gün okuyorsun.hergün bir defa.ama sürenin içinde tilavet secdesi var onu unutma sakın''.http://www.namazsitesi.com/ilmihal/tilavet-secdesi.html''.tilavet secdesinin yapılışını burada güzel anlatıyor canım.58. ayetten sonra.secdeyi yapıp tekrar okumaya devam ediliyor.bu arada adet olunuyor ya hani o zamanda ailenden birine devam ettir senin günün bitene kadar.ben bunun mucesine inanıyorum.birde onunla birlikte bir yerde okumuştum ilk hamileliğimde de bunda da yapmıştım.adet günün bittikten üç gün sonra bir kağıda 110 ''bismillahirrahmanirrahim'' yazıyorsun ve üzerinde taşıyorsun.eşinle birlikte olurken bile üzerinde oluyormuş.bende peçete sardım sütyenin içinde taşımıştım :))..ilişki sırasında da saçımın arasına koyup bağlamıştım :).çok açık konuştum ama napim duayı başka türlü taşıyamazdım.Allahım inşallah inşallah hepinize tez vakitte aratmadan nasip eder.bende inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma alırım.fazla belli etmiyormuş gibi davranıyorum çevreme ama çok korkuyorum bir aksilik olur yine diye.hepimiz birbirimize dua edelim.çünkü duaların en makbulu bir müslümanın diğer müslümana ettiği duaymış.Allah'ım kabul etsin inş.

Canim duyarsınız ins ama ben acele etme derim senle ayni seyi yaşamış iz ben cok pismanim o kadar çok doktor dolastigima ve beklemedigime 9.haftada hatta 10.haftada kalp atisi duyanlar var.ins sağlıcakla alırsın kucagina bu sefer allah ins hem sağlıklı hemde hayirli evlat nasip etsin ins.
amin canım tşk ederim.inş tez vakitte sanada nasip eder.ama dedğim gibi pişman olma o düşünceyi bırak bir kenara ki stresin azalsın.

amin canım çok tşk ederim.olumsuz düşünme sakın.meryem süresini 41 gün okuyorsun.hergün bir defa.ama sürenin içinde tilavet secdesi var onu unutma sakın''.http://www.namazsitesi.com/ilmihal/tilavet-secdesi.html''.tilavet secdesinin yapılışını burada güzel anlatıyor canım.58. ayetten sonra.secdeyi yapıp tekrar okumaya devam ediliyor.bu arada adet olunuyor ya hani o zamanda ailenden birine devam ettir senin günün bitene kadar.ben bunun mucesine inanıyorum.birde onunla birlikte bir yerde okumuştum ilk hamileliğimde de bunda da yapmıştım.adet günün bittikten üç gün sonra bir kağıda 110 ''bismillahirrahmanirrahim'' yazıyorsun ve üzerinde taşıyorsun.eşinle birlikte olurken bile üzerinde oluyormuş.bende peçete sardım sütyenin içinde taşımıştım :))..ilişki sırasında da saçımın arasına koyup bağlamıştım :).çok açık konuştum ama napim duayı başka türlü taşıyamazdım.Allahım inşallah inşallah hepinize tez vakitte aratmadan nasip eder.bende inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma alırım.fazla belli etmiyormuş gibi davranıyorum çevreme ama çok korkuyorum bir aksilik olur yine diye.hepimiz birbirimize dua edelim.çünkü duaların en makbulu bir müslümanın diğer müslümana ettiği duaymış.Allah'ım kabul etsin inş.

çok teşekkür ederim canım allah muradına kavuştursun bugün cuma öğle namazından sonra senin içinde dua edeceğim allah kabul etsin inş :)

Kizlar bugun muharrem ayina girioruz yarin muharrem ayinin ilk gunu yani hicri yilbasi bu gece ve yarin sabah edilecek dualarin kabul oldugu hadislerle sabitmis, ne olur dualarimizda birbirimizi analim, olur ki Rabbim birimizin duasini kabul buyurusa hepimiz faydalanmis oluruz insallah, bu mubarek gunde tum dualarinizin kabul olmasi dilegiyle hepinize hayirli cumalar...

B-hcg değerlerimizi artması doğru düzgün değilmiş sanırım tekrar düşük yapacam moralim çok bozuk kızlar

B-hcg değerlerimizi artması doğru düzgün değilmiş sanırım tekrar düşük yapacam moralim çok bozuk kızlar
hemen kötü düşünme.ne kadar günde ne kadar artıyor.bende merak ettim şimdi.ama benim doktorum bu matematiksel işlem deği x2 x2 olacak değil demişti.hemen moralini bozuk sıkıntı etme canım.Allah büyüktür.

Canim benim arkadasiminda ole oldu beta degeri dusuktu gec yukselmisti kisa dis gebelik falan dediler korktular cok ama masallah kizi var simdi 2 yasinda iyi dusun ii olsun

kızlar mrb bende 20 eylulde 17 haftalık melegımın kontrolune gıttıgımde ogrendım kalbı durdugunu. ah o gunlerr unutulmayacak hıc:KK43::KK43:sunı sancı ve fıtılle dusuk yaptırıldı hastanede. tam 1 ay oldu dusuk yapalı hala hasta olmadım beklıyorum. acaba oldumda benmı anlamadım bılemedım. gecen hafta hafıf hafıf kanamam oldu dusuk sonrasına baglamıstım ben. beklıyorum bakalım.bu arada doktorum hıc korunma herseyın temız baslayabılırsın dedı. ama ben rahat edemedım esımle bana genetık testlerımız yapılacak sonuclar aralıgın ılk haftası cıkacak. hemde ozamana kadar 1 adet donemı gecmıs olur dıyorum.hayırlısıyla aralıkta baslıcam calısmlara. herseyın hayırlısı artık. allahım ıns hepımıze nasıp eder bebıslerımız.

hemen kötü düşünme.ne kadar günde ne kadar artıyor.bende merak ettim şimdi.ama benim doktorum bu matematiksel işlem deği x2 x2 olacak değil demişti.hemen moralini bozuk sıkıntı etme canım.Allah büyüktür.
çarşamba günü 90 çıktı değerim cuma günüde 105 olmuş sadece pazartesi tekrar gidecem doktora ama pek ümit yok gibi inşallah dış gebelik falan olmaz beni en çok korkutan o.

çarşamba günü 90 çıktı değerim cuma günüde 105 olmuş sadece pazartesi tekrar gidecem doktora ama pek ümit yok gibi inşallah dış gebelik falan olmaz beni en çok korkutan o.

canım benim iyi düşün iyi olsun kötü düşünüp strese girip kendinide bebeğinide strese sokma bazen değerler bu şekilde olabiliyor git bakalım doktorun ne diyecek olmazsa başka bir merkezde başka bir doktora daha gözük. ben gebeyken sıra beklerken bi kadınla konuştum kadın 4 doktora gitmiş hepsi dış gebelik demiş sonra benim doktora gelmiş ne dışı bak kalp atışları bile başlamış demiş allah razı olsun onur beyden yoksa beni keseceklerdi vs diyordu :)

canım benim iyi düşün iyi olsun kötü düşünüp strese girip kendinide bebeğinide strese sokma bazen değerler bu şekilde olabiliyor git bakalım doktorun ne diyecek olmazsa başka bir merkezde başka bir doktora daha gözük. ben gebeyken sıra beklerken bi kadınla konuştum kadın 4 doktora gitmiş hepsi dış gebelik demiş sonra benim doktora gelmiş ne dışı bak kalp atışları bile başlamış demiş allah razı olsun onur beyden yoksa beni keseceklerdi vs diyordu :)
inşallah canım inşallah benimkide öyle olur her şey bir yanlışlıktan ibaret olur beş ay önce yaşadıklarım tekrar edecek diye aklım çıkıyor dualarınıza ihtiyacım var.

inşallah canım inşallah benimkide öyle olur her şey bir yanlışlıktan ibaret olur beş ay önce yaşadıklarım tekrar edecek diye aklım çıkıyor dualarınıza ihtiyacım var.

bir kere acı yaşadık ilk ve son olur inşallah hepimiz içi yanmış anneleriz. merak ettiğim bi konu var gebelik takviminde senin bebeğin 6 haftalık gözüküyor hiç ultrasona girmedin mi kese görünmedi mi? keseyi gördüysen kese ne alemde ayrıca bu haftalar içinde kalp atışıda başlamış olabilir.

bu son adet tarihime göre keseye çarşamba günü baktılar göremediler. zaten değerler 1000 olmadan kese gözükmezmiş.

Fatmasa merak etme bazı insanlarda değerler ilk başta az artış gösterebiliyor edindiğim bir tecrübe varsa yasadiklarim dan geç döllenmeoolmuşolabilir ben aaraştırdım ve guvendigim bir doktordan ogrenmistim % 60 bile artması yeterli demişti bende 4 gun oldu adet olmadım yarın test yapıcam kızlar dua edin bebeğim kardes göndermiş olsun bana ....

Fatmasa merak etme bazı insanlarda değerler ilk başta az artış gösterebiliyor edindiğim bir tecrübe varsa yasadiklarim dan geç döllenmeoolmuşolabilir ben aaraştırdım ve guvendigim bir doktordan ogrenmistim % 60 bile artması yeterli demişti bende 4 gun oldu adet olmadım yarın test yapıcam kızlar dua edin bebeğim kardes göndermiş olsun bana ....
inşallah canım umarım dediğin gibidir. Ve inşallah bebişinde seninledir.

Kızlar test yaptım silik çıktı hamileyim inş hepimiz sağlıkla alırız kucagimiza tahminim daha 10 günlük hamile kaldığım tarihi biliyorum

h
Kızlar test yaptım silik çıktı hamileyim inş hepimiz sağlıkla alırız kucagimiza tahminim daha 10 günlük hamile kaldığım tarihi biliyorum
Hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Beni değerlerim 10 kadar düştü doktor bebeği de hiç göremediğimiz için sadece hormon yükselmesi olarak bak bu düşük sayılmaz bir iki gün içinde adet olacaksın.bir hafta dişini sıksaydın adet gecikmesi deyip geçecektin hep aceleciliğiniz yüzünden yaşadınız stresi dedi.

Back