amin canım çok tşk ederim.olumsuz düşünme sakın.meryem süresini 41 gün okuyorsun.hergün bir defa.ama sürenin içinde tilavet secdesi var onu unutma sakın''.
http://www.namazsitesi.com/ilmihal/tilavet-secdesi.html''.tilavet secdesinin yapılışını burada güzel anlatıyor canım.58. ayetten sonra.secdeyi yapıp tekrar okumaya devam ediliyor.bu arada adet olunuyor ya hani o zamanda ailenden birine devam ettir senin günün bitene kadar.ben bunun mucesine inanıyorum.birde onunla birlikte bir yerde okumuştum ilk hamileliğimde de bunda da yapmıştım.adet günün bittikten üç gün sonra bir kağıda 110 ''bismillahirrahmanirrahim'' yazıyorsun ve üzerinde taşıyorsun.eşinle birlikte olurken bile üzerinde oluyormuş.bende peçete sardım sütyenin içinde taşımıştım :))..ilişki sırasında da saçımın arasına koyup bağlamıştım :).çok açık konuştum ama napim duayı başka türlü taşıyamazdım.Allahım inşallah inşallah hepinize tez vakitte aratmadan nasip eder.bende inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma alırım.fazla belli etmiyormuş gibi davranıyorum çevreme ama çok korkuyorum bir aksilik olur yine diye.hepimiz birbirimize dua edelim.çünkü duaların en makbulu bir müslümanın diğer müslümana ettiği duaymış.Allah'ım kabul etsin inş.