• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

22 ekimde kürtaj olmak zorunda kaldım hala adrt olmayınca betahcg baktırdım bugün 83,67 eski değerim düşmemiş olabilir mi?yeni bi gebelik mi sanrım bikaç gün sonra tekrarlanmalı nasıl bekliycem:(
Simdiye kadar dusmesi gerekiyodu ama hayirlisi canim korunuyomuydun ?

Simdiye kadar dusmesi gerekiyodu ama hayirlisi canim korunuyomuydun ?
Eşim korunuyordu ama sanırım çokt güvenilir bi yöntem olarak kabul görmüyormuş ve hamile kalanlar varmış ama bilmiyorum ki bencede düşmesi gerekir :(ama yeni bi gebelik içinde düşük bi değer sanki aklım allak bullak oldu

22 ekimde kürtaj olmak zorunda kaldım hala adrt olmayınca betahcg baktırdım bugün 83,67 eski değerim düşmemiş olabilir mi?yeni bi gebelik mi sanrım bikaç gün sonra tekrarlanmalı nasıl bekliycem:KK43:
canm kaç haftalıktı bebeğin.. hcg değeri hemen sıfırlanmaz yavas yavas düşer ama gebelik de olabilir yarın tekrar baktır kana..

canm kaç haftalıktı bebeğin.. hcg değeri hemen sıfırlanmaz yavas yavas düşer ama gebelik de olabilir yarın tekrar baktır kana..
Aslında 6 haftalık olması gerekiyodu ama 5 te kalmış missed abortus teşhisiyle kürtaj oldum yani bu durumda nerdeyse 6 hafta önce düşmeye başlamış olması gerekmez mi yarın belli olur dediğin gibi canım

Eşim korunuyordu ama sanırım çokt güvenilir bi yöntem olarak kabul görmüyormuş ve hamile kalanlar varmış ama bilmiyorum ki bencede düşmesi gerekir :(ama yeni bi gebelik içinde düşük bi değer sanki aklım allak bullak oldu
Icini ferah tut hicc endiselenme rahat ol eger hamileysende sorun diil nie uzuluyosun rahim toparlanmasaydi hamile olmazdin hem konu sahibimiz hic adeti beklemeden hamile kaldi simdi iyiler bildigim kadariyla

Icini ferah tut hicc endiselenme rahat ol eger hamileysende sorun diil nie uzuluyosun rahim toparlanmasaydi hamile olmazdin hem konu sahibimiz hic adeti beklemeden hamile kaldi simdi iyiler bildigim kadariyla
Üzülmek değil canımda çok korku bu aynı şeyleri yaşarsam diye ama sanırım bu kolay geçicek bişey değil varsada yoksada hayırlısı neysr o olsun hepimiz için

Kızlar merhaba ben bugun kürtaj oldum bebeğim tutunamadı ve cok kötü durumdayım bebeğim olsun çok istiyordum ve bir buçuk senedir onu bekliyorduk beni nasıl bi süreç bekliyor inanin bilmiyorum doktor 2 ay korunmamizi istedi ama ben emin değilim hemen hamile kalırsam aynı şeyleri yaşar miyim beklemek zorunda miyim akıl verin lutfenn

Kızlar merhaba ben bugun kürtaj oldum bebeğim tutunamadı ve cok kötü durumdayım bebeğim olsun çok istiyordum ve bir buçuk senedir onu bekliyorduk beni nasıl bi süreç bekliyor inanin bilmiyorum doktor 2 ay korunmamizi istedi ama ben emin değilim hemen hamile kalırsam aynı şeyleri yaşar miyim beklemek zorunda miyim akıl verin lutfenn
Merhaba canim
Gecmis olsun oncelikle.veren de Allah alan da Allah napalim.sabrini da versin insallah
Onemli olan senin psikolojini toplaman
Hemen hamile kalan da var uc ay bekleyen de
Rahim icin en az 1adet gormek gerekli canim toparlansin diye.sen de biraz zaman gecirmis olursun.kafa dagitirsin.rahim toparlanmadan hamile kalamiyormussun zaten dr lara gore.
Acele etme canim biraz kendini topla vucut da toplansin bence
Tabi karar senin

canm acını cok iyi anlıyorum aynı seyleri bende yasadım ama inan gececek zamanla.. hiç unutmıcaksın aklına geldikçe ağlayacaksın üzüleceksin bir kez bu duyguyu tattın artık unutmazsın ama alışacaksın yapacak birşeyimiz yok hayırlısı buymuş dicez.. ben de senin gibi bu acıyı bastırmak için hiç korunmak istemedim ilk adetimi olduktan sonra denemeye basladım yine ama o psikoloji bizim fizyolojimizi de etkiliyor bebek diye beklerken 4cmlik bi kistle karsılaştım dr dk hapı kullan dedi çok üzüldüm ama sonra dedim herseyde bir hayır vardır ve güzelce ilacımı aldım bebek olayını düşünmemeye çalıştım çok şükür ki kistim gitmiş şimdi ve böle çabalarken 4 ay gecmiş gitmiş bile .. bebek önünde sonunda olur yeterki sen kafa yönünden rahat ol ve vücuduna biraz zaman ver toparlansın canm inşallah hepimiz bir gün bebişlerimizi kucağımıza alıcaz..

Back