- 20 Ekim 2014
- 46
- 14
- 18
- 42
- Konu Sahibi ballizencefil
-
- #1.721
hayırlı olsun canım.inş sağlıkla kucağına alırsın.FatmaSa sen de içini rahat tut ki strese girme.Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.bende geçen hafta öğrenmiştim hamile olduğumu.ama bugun biraz canım sıkıldı .stres yapmak istemiyorum ama lekelenme oldu bende.olabiliyormuş ama 3 ay öne düşük yaptığım için içimi bir korku sardı.Allah hepimize yardım etsin inş.Kızlar test yaptım silik çıktı hamileyim inş hepimiz sağlıkla alırız kucagimiza tahminim daha 10 günlük hamile kaldığım tarihi biliyorum
Kızlar test yaptım silik çıktı hamileyim inş hepimiz sağlıkla alırız kucagimiza tahminim daha 10 günlük hamile kaldığım tarihi biliyorum
h
Hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Beni değerlerim 10 kadar düştü doktor bebeği de hiç göremediğimiz için sadece hormon yükselmesi olarak bak bu düşük sayılmaz bir iki gün içinde adet olacaksın.bir hafta dişini sıksaydın adet gecikmesi deyip geçecektin hep aceleciliğiniz yüzünden yaşadınız stresi dedi.
Çok saol canım geçecek inşallah ama içimde yara olarak hep kalacak. Aklıma geldikçe hala üzülüyorum. O iğneyi olmasaydım belki hala bebişim yaşayacaktı. Ama kısmet herşey Allah'tan sonuçta...Çok geçmiş olsun canım bende senin gibi düşünüyorum doktor konusunda
Canım çok geçmiş olsun sana başımdan geçen birşeyi anlatmak istiyorum. 18 Temmuz son adet tarihimde Ağustos ayında 21 inde test yaptım pozitif çıktı ertesi gün Dr gittim kan testi yapıldı. Değer çok düşük 50.08 gibi birşey çıktı bir hafta sonra tekrar edelim dendi ve cuma günü yine gittim hastaneye değer çok az artış gösterdi ve kimyasal dedi Dr. Daha sonra bir hafta daha bekleyelim tekrar gel büyük ihtimal de adet olursun dedi. Ben çok üzüldüm haliyle ama Allah şükür bi evladım daha var ona kardeş gelecekti. Bir hafta sonra gittiğimde aaa kimyasal değilmiş 400 olmuş değer dendi bu böyle sürdü gitti. Değer yavaş yavaş artmaya devam etti en son gidişimde kalp atışını duyuyorum dedi Dr bize de gösterdi ama ben inanmadım. Başka bi Dr ye gittim oda bu değer ile kalp atışımı görünürmüş deyip azarladı. Bu böyle sürüp gitti 15 gün içinde 10 defa gittiğimi bilirim ve değerler bir türlü iki katı artış göstermedi en sonunda dış gebelik olduğu söyledin ve hücre büyümesini önleyici ilaç yapıldı. Iki gün sonra değerlere tekrar bakılıp düşüş varsa ameliyata gerek kalmayacaktı öyle dedi Dr ve bende güvendim. Tekrar gittiğimde değer düşmemiş tam aksine artmıştı bu süre içinde Dr rahîm içinde hiç birşey görmüyorum dedi hep. Kürtaj yapalım ve şansımızı bir deneyelim değer düşerse işe yaramış olacak falan dedi ben baştan kabul ettim ve Dr peki ya işe yaramazsa ben boşu boşuna kürtaj olduğumda kalmayacak mıyım diye sordum sanki ben kobaldım elinde istediği gibi kesip biçecekti. Eve geldim sözde iki saat sonra kürtaj olucam evde sürekli kardeş gelecek mi diye soran bi ufaklıkta var. Ben bu sürede içinde o kadar yıprandım ki tüm sinirlerim boşandı resmen sonra mantıklı düşünüp memlekete oğluma doğum yaptığım hastaneye gitmeye karar verdim yolda hastaneyi arayıp herşeyi anlattım Dr ye gittiğimizde beni ultrasyona soktu ve bebeğimin kalp atışlarını duyduk herşey normal görünüyordu. Eşimle şok olduk o an ve Dr bunu nasıl göremez o Dr dedi ve yaptığı iğne yüzünden bebeğim düşmek üzereydi üstelik sakat olma ihtimali çok yüksekti kolu bacağı bile olmaya bilir dedi. O an yıkıldım bebeğim karnındaydı ne dış gebelik ne birşey sadece Dr hatasın yüzünden ben bebeğimi kaybettim dört aylık olacaktı şimdi. Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Ne olur bir sorun ile karşılaştığınız da tek Dr ile kalmayın ikinci ve üçüncü şansınızı deneyin ben geç kaldım üçüncü Dr gitmekte Buda bebeğimin canına mal oldu bunları neden mi yazdım Dr bile olsa hemen güvenmeyin ben güvendim ve hala içim yanıyor patik almıştım bebeğine ona bakıp duruyorum. Ne olursa olsun bir kaç Dr daha gidin üstelik ben o Dr şikayet bile etmedim Allah versin hesabını ben Allah'a havale ettim...
çok geçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın. iğneyi olmasaydım yaşardı gibii düşüncelere kapılma onun bu dünyada yiyecek ekmeği olsaydı her şekilde dünyaya gelirdi. demekki hayırlısı böyleymiş. daha acın yeni olduğu için suçu bi yerlerde arıyorsun benimde bebeğimin kalbi durdu suçu kendimde arıyorm keşke un ufak şeyleri kafama takmasaydım kendimide bebeğimide strese sokmasaydım diyorum ama şu saatten sonra nafile. sen çok sansılısın allaha şükür acı hissettiğinde sarılabileceğin bir oğlun var. bizlerin o da yok ve bir daha asla anne olamayacakmışım gibi geliyor çok korkuyorum.
rabbim bir daha yaşatmasın tez zamanda tekrar hamile kalmayı nasip etsin seninde bir oğlun var inşallah birde pembiş yanaklı kızın olur istermisin bilmiyorum ama içimden geçti yazayım dedim rabbim gönlüne göre versin.
Çok geçmiş olsun. O adamıda doktor diye mezun edenler utansın daha neler derdim ama allaha havale ediyorum o ve onun gibileri. Yaşadıkların çok zor şeyler umarım yeniden kavuşursun bebeğine. Allah evladına uzun ömürler versin. teşekkür ederim yazdıkların için gerçekten tek doktora gitmemek gerekiyor. bende adet oldum 3 gün bayağı yoğundu ama şimdi az az geliyor sanırım bitecek 2 hafta sonra konya ya gidecem orada bir doktora gözükecem tıp fakültesinede gidecem orda da testlerimi yaptıracam başka bir doktora en azından kafam rahat olur strsim azalırCanım çok geçmiş olsun sana başımdan geçen birşeyi anlatmak istiyorum. 18 Temmuz son adet tarihimde Ağustos ayında 21 inde test yaptım pozitif çıktı ertesi gün Dr gittim kan testi yapıldı. Değer çok düşük 50.08 gibi birşey çıktı bir hafta sonra tekrar edelim dendi ve cuma günü yine gittim hastaneye değer çok az artış gösterdi ve kimyasal dedi Dr. Daha sonra bir hafta daha bekleyelim tekrar gel büyük ihtimal de adet olursun dedi. Ben çok üzüldüm haliyle ama Allah şükür bi evladım daha var ona kardeş gelecekti. Bir hafta sonra gittiğimde aaa kimyasal değilmiş 400 olmuş değer dendi bu böyle sürdü gitti. Değer yavaş yavaş artmaya devam etti en son gidişimde kalp atışını duyuyorum dedi Dr bize de gösterdi ama ben inanmadım. Başka bi Dr ye gittim oda bu değer ile kalp atışımı görünürmüş deyip azarladı. Bu böyle sürüp gitti 15 gün içinde 10 defa gittiğimi bilirim ve değerler bir türlü iki katı artış göstermedi en sonunda dış gebelik olduğu söyledin ve hücre büyümesini önleyici ilaç yapıldı. Iki gün sonra değerlere tekrar bakılıp düşüş varsa ameliyata gerek kalmayacaktı öyle dedi Dr ve bende güvendim. Tekrar gittiğimde değer düşmemiş tam aksine artmıştı bu süre içinde Dr rahîm içinde hiç birşey görmüyorum dedi hep. Kürtaj yapalım ve şansımızı bir deneyelim değer düşerse işe yaramış olacak falan dedi ben baştan kabul ettim ve Dr peki ya işe yaramazsa ben boşu boşuna kürtaj olduğumda kalmayacak mıyım diye sordum sanki ben kobaldım elinde istediği gibi kesip biçecekti. Eve geldim sözde iki saat sonra kürtaj olucam evde sürekli kardeş gelecek mi diye soran bi ufaklıkta var. Ben bu sürede içinde o kadar yıprandım ki tüm sinirlerim boşandı resmen sonra mantıklı düşünüp memlekete oğluma doğum yaptığım hastaneye gitmeye karar verdim yolda hastaneyi arayıp herşeyi anlattım Dr ye gittiğimizde beni ultrasyona soktu ve bebeğimin kalp atışlarını duyduk herşey normal görünüyordu. Eşimle şok olduk o an ve Dr bunu nasıl göremez o Dr dedi ve yaptığı iğne yüzünden bebeğim düşmek üzereydi üstelik sakat olma ihtimali çok yüksekti kolu bacağı bile olmaya bilir dedi. O an yıkıldım bebeğim karnındaydı ne dış gebelik ne birşey sadece Dr hatasın yüzünden ben bebeğimi kaybettim dört aylık olacaktı şimdi. Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Ne olur bir sorun ile karşılaştığınız da tek Dr ile kalmayın ikinci ve üçüncü şansınızı deneyin ben geç kaldım üçüncü Dr gitmekte Buda bebeğimin canına mal oldu bunları neden mi yazdım Dr bile olsa hemen güvenmeyin ben güvendim ve hala içim yanıyor patik almıştım bebeğine ona bakıp duruyorum. Ne olursa olsun bir kaç Dr daha gidin üstelik ben o Dr şikayet bile etmedim Allah versin hesabını ben Allah'a havale ettim...
cok gecmis oolsun tatlimöncelikle çok geçmiş olsun bende 12haftalık bebeğimi düşürdüm okadar piskolojim bozulmuştuki rüyalarıma bile giriyodu ama şimdi çok şükür kendimi toparladım ve tekrar hamile kalmak istiyorum 3 ay oldu hiç korunmadık ama hamile kalmadım doktora gittim bi sorun olmadığını söyledi inşallah hamile kalırım allah burda benim gibi bebiş isteyen herkese nasip etsin
inşallah hayırlı haberini alırsıncok gecmis oolsun tatlimbende seninle ayni durumdayim benimde 3 ay oldu bende heniz lkalamadim dr gittim hersey cok gusel diyo ama yok yumurtlamani tutturamiyosundur dedi bana ve yumurta takibine basliyoruz sali gunu insallah bu ay gelir melegim
insallah canim hepimiz en kisa zamanda mutlu haberleri alicazinşallah hayırlı haberini alırsın
insallah canim hepimiz en kisa zamanda mutlu haberleri alicazinşallah hayırlı haberini alırsın
((( boş gebelik sonrası iki ay ara................sonrası 3 günlük adet gecikmesi.............. bugün adet.............
kendimi çok kötü hissediyorum
sanki hiç bebeğim olmayacak gibi...............................................
hiç bu kadar kötü hissetmemiştim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?