• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

Hadi ya cok uzuldum ben hastalanirsam iste esimle dr kontrolune gidip yumurta tajkibi yaptiricaz olmuyo boyle iste malesef :KK43: bebeklerimiz gelsin artik bize yaaa

gelsin artık gerçekten 4 ay oldu bebeğimi kaybedeli ben hemen olur sanıyordum hala beklemedeyim :( yum takibi yapacak doktoru bulmakta bi dert canım hiç bi doktor takip yapmak istemiyor :(

Bebeğimi çok özledim kızlar şimdi olsaydı cinsiyetini ogrenecektim bunları düşünmekten kendimi alamıyorum belki hafif hafif tekmelerini hissetmeye baslayacaktim. Ins yeniden hamileyim dir. Ancak böyle yüzüm güleç ek tabi sağlıklı sıhhatli olursa bebeğim. Ins burda isteyen herkese nasip etsin anne olmayı.

bitek ben mi böyle düşünüyorum diyordum ki şimdi bir çok arkadaşla hem fikir olduğumu gördüm. şimdi bebeğim dursaydı 6. ayımızı bitirmiştik 7 aylık olmuştu şimdi ohooo odası bile hazırdı yavrumun kucağıma almama çok az kalmıştı ama allah nasip etmedi hala bekliyorum bazen umudumu yitiriyorum ama bebeğim olacak buna inanıyorum.

Meraba kızlar öncelikle hepinize geçmiş olsun, Bende 4 Hafta önce bebeğimin kalbi durması sebebiyle zorunlu kürtaj oldum, ve bebeğim 8+4 günlüktü... Burda daha önce benim gibi missed abortus yaşamış sonrada tekrar hamile kalıp sağlıklı bir şekilde hamileliği devam eden varmı merak ediyorum, İlk düşükte hiç bir teste gerek duymuyoruz diyor doktorlarım ama tekrar hamile kalıp aynı korkuları yaşamak istemiyorum, bir yandanda ümitliyim Allah büyüktür bu sefer olur diyorum... İnşallah en kısa zamanda herkes hamile kalıp sağ sağlim bebeklerini kucaklarına alır (Amin)

gelsin artık gerçekten 4 ay oldu bebeğimi kaybedeli ben hemen olur sanıyordum hala beklemedeyim :( yum takibi yapacak doktoru bulmakta bi dert canım hiç bi doktor takip yapmak istemiyor :(
ben ilk gebeligimde devlet hastahanesinde yaptirmistim canim dr a 2 kez gittim ortalama catlama suresini soylemisti olmasada sikistirmak lazim yksa surekli ozele gitmek butceyi sarsiyo :(benimde bu 4.ayim tatlim benimde olmadi adet duzenimde tam oturmadi onceden boyle bir sorunum hic yoktu :(

Meraba kızlar öncelikle hepinize geçmiş olsun, Bende 4 Hafta önce bebeğimin kalbi durması sebebiyle zorunlu kürtaj oldum, ve bebeğim 8+4 günlüktü... Burda daha önce benim gibi missed abortus yaşamış sonrada tekrar hamile kalıp sağlıklı bir şekilde hamileliği devam eden varmı merak ediyorum, İlk düşükte hiç bir teste gerek duymuyoruz diyor doktorlarım ama tekrar hamile kalıp aynı korkuları yaşamak istemiyorum, bir yandanda ümitliyim Allah büyüktür bu sefer olur diyorum... İnşallah en kısa zamanda herkes hamile kalıp sağ sağlim bebeklerini kucaklarına alır (Amin)
canimm bend temmuz ayinda missed abortous yuzunden bebegimi kaybettum doktorum ilk gebelik oldugu icin teste gerek duymadi bende yaptirmadim 2 ay bekleme verdi gecen ay bayram hastalik derken pek deneyemedik bu ay hayirlisiyla basliycaz calismalara ilk bebegim korunmayi biraktigimiz ay tutmustu kurtajdan sonra adet dongumde de bi sorun yok cok sukur insallah yine gelicek bebislerimiz uzulme demek kolay ama ben cok umutluyum insallah da hersey zamanla yoluna giricek:(

canimm bend temmuz ayinda missed abortous yuzunden bebegimi kaybettum doktorum ilk gebelik oldugu icin teste gerek duymadi bende yaptirmadim 2 ay bekleme verdi gecen ay bayram hastalik derken pek deneyemedik bu ay hayirlisiyla basliycaz calismalara ilk bebegim korunmayi biraktigimiz ay tutmustu kurtajdan sonra adet dongumde de bi sorun yok cok sukur insallah yine gelicek bebislerimiz uzulme demek kolay ama ben cok umutluyum insallah da hersey zamanla yoluna giricek:KK43:

Aynen benimde senin gibi canım ilk gebeliğim ve korunmayı bıraktığımız ay olmuştu havalara ucmuştuk, Rabbim kimseye yaşatmasın,başına gelmeyen anlayamaz.. İçimizde kuşkular var neden böle oldu kan pıhtılaşmasımı, TSH yüzünden mi omu bumu die kafayı yicez ama bekleme süremizden sonra inş tekrar denicez Veren Rabbim bir daha verir diyorum bu sefer inş kucağımızada alırız...

Merhabaa, ben gecen yil 19 agustosta kurtaj oldum. Sonrasinda korunmadim ve adet olmadan 19 ekimde hamile oldugumu ogrendim:) bugun oglum tam 4 aylik oldu.

Allah size ve isteyen herkese nasib etsinn

Merhabaa, ben gecen yil 19 agustosta kurtaj oldum. Sonrasinda korunmadim ve adet olmadan 19 ekimde hamile oldugumu ogrendim:) bugun oglum tam 4 aylik oldu.

Allah size ve isteyen herkese nasib etsinn

Amin canım Allah analı babalı büyütsün inşallah inan çok moral oldu, bizlerde kucağımıza alırız bebeklerimizi. inşallah. Bugün rüyamda yeni bebeği olan bir anneden dua istiyordum, benimde bebeğim olmasi icin, elini tuttum ve bana dua etti inş burdaki dualarda yerini bulur Rabbim çocuk isteyen herkese bu güzel duyguyu nasib etsin (Amin)

12 haziran gunu sevincle çıktık evden. 9 bucuk haftalik bebegimin kontrolune gidecektik. Kalp atislarini duyariz , belki ultrason resmini aliriz diye dusunmustuk esimle. 7 haziran gunu bir pecete dolusu kanamam olmustu kirmizi renkte. O gun acile gittik. Doktor bize yerlesme kanamasi olabilecegini endiselenmememiz gerektigini soyledi. 5 gun boyunca hafif hafif kahverengi kanamam oldu. Yine de korkmuyordum, basima geleceklerden haberim yoktu. 12 haziran gunu bebegimin kalp atislarini alamadiklarini ve onu kaybettigimi ogrendim. Hemen kurtaja aldilar beni. Uyandigimda icimde kocaman bir bosluk vardi. Yaşadığım acinin tarifi yoktu. Aradan 15 gun gecti. Kurtajdan sonra saglik acisindan bir sorun yasamadim. Su an daha iyiyim ama acim hala icimde. Doktor korunmamiz gerektigini soyledi. Ama korunmadim. Biliyorum bu yaptigim belki dogru degil ama 3 ay gibi bir zaman beklemek beni daha cok yipratacak. Bir yandan ayni seyleri tekrar yasamaktan cok korkuyorum. Bir yandan da rabbim nasip etsin o duyguyu tekrar yasayim ve bu sefer yavrumu saglicakla bir an once kucagima alayim istiyorum. Uzun oldu hakkinizi helal edin. Ama benim durumumda olanlarla paylasimda bulunmak ve tecrubeleri olanlarla bu konuda konusmak istiyorum. Merak ettigim bir konuda kan pihtilasmasi problemi. Bu konularda bilgisi olanlar lutfen yardimci olsunlar bana. Hakkinizi helal edin, simdiden teşekkürler.

Konuyu açalı bayaa olmuş canım hamilr misin bilemiyorum ama :) 2 kez ard arda bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum. İkisinin d hemen ardından hamile kaldım. Vücut kendini hazır hissetmese kalamazsın demişti doktorum.

mrh.ben aranıza yeni katıldım.arkadaşlar hepinize geçmiş olsun.bende aynı durumlardan bebeğimi kaybettim.dr.ler her nekadar emriyo yada fetüs desede ben bebeğim diyorum.kalp atışları başlamadı.nasıl oldu bilmiyorum ama kendisi büyüdü ama kalp atışı yok.haziran ayında kürtaj oldum.sadece 1 ay korundum.adet gecikmesi yaşıyorum bu ay 3 gün geçti.içimde bir umut var.Rabbim herkese nasip etsin.bol bol dua ediyorum.özelliklede meryen süresini okuyun kızlar.ilk hamileliğimde Meryem süresini duymuştum.denildiği gibi okudum süre bitti ben hamile olduğumu öğrendim.bu seferde aradan 3 ay geçti bir şey olmadı.tekrar Meryem süresini okudum şimdide günüm geçti.İnşaallah Rabbim dualarımı kabul eder.hepinize aynı içtenliğimle Allah hayırlısı ile nasip etsin :))

mrh.ben aranıza yeni katıldım.arkadaşlar hepinize geçmiş olsun.bende aynı durumlardan bebeğimi kaybettim.dr.ler her nekadar emriyo yada fetüs desede ben bebeğim diyorum.kalp atışları başlamadı.nasıl oldu bilmiyorum ama kendisi büyüdü ama kalp atışı yok.haziran ayında kürtaj oldum.sadece 1 ay korundum.adet gecikmesi yaşıyorum bu ay 3 gün geçti.içimde bir umut var.Rabbim herkese nasip etsin.bol bol dua ediyorum.özelliklede meryen süresini okuyun kızlar.ilk hamileliğimde Meryem süresini duymuştum.denildiği gibi okudum süre bitti ben hamile olduğumu öğrendim.bu seferde aradan 3 ay geçti bir şey olmadı.tekrar Meryem süresini okudum şimdide günüm geçti.İnşaallah Rabbim dualarımı kabul eder.hepinize aynı içtenliğimle Allah hayırlısı ile nasip etsin :))

Hoşgeldin canım sanada geçmiş olsun, bende meryem suresini hamile kaldıktan sonra okumuştum, bide bebeğim sağlıklı doğsun die 4444 duasını okuyorduk eşimle ama nasib... Umarım hamilesindir ve bu sefer sorunsuz bir hamilelik yaşarsın, Rabbim gönlümüze göre verir inşallah... (Amin)

bende adetim bitsin hemen okumaya basliycam canim kac adet ve nasil okuyoruz biraz bilgilendirirmisin?

Hoşgeldin canım sanada geçmiş olsun, bende meryem suresini hamile kaldıktan sonra okumuştum, bide bebeğim sağlıklı doğsun die 4444 duasını okuyorduk eşimle ama nasib... Umarım hamilesindir ve bu sefer sorunsuz bir hamilelik yaşarsın, Rabbim gönlümüze göre verir inşallah... (Amin)
4444 duasi ne canim?

salatı tefriciye duası canım, Tüm yasin kitaplarında var peygamberimize (s.a.v) salavat var nettende yazarsan hemen çıkıo karsına hacet-dilek duası diyede geçio önemli olan 4444 kez okuman

salatı tefriciye duası canım, Tüm yasin kitaplarında var peygamberimize (s.a.v) salavat var nettende yazarsan hemen çıkıo karsına hacet-dilek duası diyede geçio önemli olan 4444 kez okuman
biliyorum o duayi canim tamam onu da yapiyim bu ay insallah bebeklerimiz Rabbim tez zamanda gonderir Allah buyuk ya buda bizim sinavimiz yuzumuz gulucek insallah:(

biliyorum o duayi canim tamam onu da yapiyim bu ay insallah bebeklerimiz Rabbim tez zamanda gonderir Allah buyuk ya buda bizim sinavimiz yuzumuz gulucek insallah:KK43:

Amin canım ben bi süre beklemedeyim mecburen daha bir ay oldu kürtaj olalı bakalım inşallah yüzümüz gülecek..

Meryem süresini bende duydum benim bebeğim de 8 haftalik ti hiç kalp atışı duyulmadi kalp atışı olmamasına rağmen bütün gittiğim doktorlar bebek çok büyük dediler kalp atışı oluşmaz dediler bende eşim şehir dışında olduğu için o dönemde evde dusururum korkusuyla kürtaj kabul ettim ben.cok pişmanım keşke bekleseydim kendimi suclamaktan alamıyorum.belkide atacakti küçükkalbi bu aralar iyice kkötüyüm .bebegimin katili mi oldum düşüncesi delirtecek beni allahım a siginiyorum ama iyice psikolojim bozuldu zaman geçtikçe

Meryem suresinin etkisini duydum ben anneme söyledim o okuyacak 41 gün günde 1 kez okunuyor bende başlayacağım bende okuyacağım allah inş bebek isteyen herkesin duasını kabul eder.baska türlü dinmeyecek bu acilarimiz

Merhaba kızlar benimde bu ay adetim 3 gün geçti korkudan ne test yapıyorum ne de doktora gittim. Ama sanırım gene fos çıkacak adet belirtim yok hiç ama geçen hamileliğimde hissettiğim şeyleride hissetmiyorum. sadece göğüslerde azcık şişlik ve belli belirsiz bir ağrı var, birde karın bölgemde şişlik, geçen seferde karın bölgem hemen şişmişti. hamilemiyimdir acaba ne uyku ne mide bulantısı hiç biri yok şuan bende.

ben ilk gebeligimde devlet hastahanesinde yaptirmistim canim dr a 2 kez gittim ortalama catlama suresini soylemisti olmasada sikistirmak lazim yksa surekli ozele gitmek butceyi sarsiyo :KK43:benimde bu 4.ayim tatlim benimde olmadi adet duzenimde tam oturmadi onceden boyle bir sorunum hic yoktu :KK43:

aslında özeldeki doktorlar yum takibi için daha istekli olmalı çünkü takip için 2 günde bir muayane ücreti ödeyeceğim ama yok anacım her gittiğim doktor geri döndürüyor.

Back