- Konu Sahibi ballizencefil
-
- #1.621
cnm bn senn durumnda değildim bir düşük yaptım geçen ay normalde doktorlar 3 düşük oldumu genetik test ister ama bn tanıdık doktorla yaptırdım ve kan pıhtılaşması çıktı ztn ona bakıyorlar genetik testte şimdi tekrar bebek düşünüyorum hamile kalırsam 9 ay boyunca kendime iğne vuracağım önmli bir rahatsızlık değil korkma çıkarsada rabbim bir daha kayıp yaşatmasınKızlar merhaba.ben ıkı yıllık evlıyım ve evlılıgımın ucuncu ayı gebe kaldım aldırdım bebegı sınra tam bır sene sonra ısteyerek gebe kaldım ve oda rahım agzı gebelıgı yanı bır nevi dıs gebelık gıbı. Hemen kurtajla keseyi aldılar.sonra dort ay sonra gebe kaldım ısteyerek bu kez gebelık kesem dogru yerdeydı bebek gozuktu kalp atısları vardı fakat tam 8haftalıkken kalbı durdu hemen aldılar.bbrgın kalbı durmadan ıkı gun once bende kanama oldu zten dusuk yaptım.ucuncu kez kurtaj oldum;( bebegı genetık ıncelemeye gonderdıler eger bebekte bısı cıkmazsa snrm bızden kan alıcaklar okadar kotuyumkı ılk bebegımı aldırdıgıma pısman oldum;( benım durumumu yasayan varmı.kızlar kocam ve bende sorun olsa gebe kalamayız demı yanı benım cocugumun olmama ımkanı varmıkı?krımozom eksıklıgı olsa hamılr kalamam dımı.gebeyken yapılan kan gahlıllerımın hepsı normaldı oysa.bebekte sorun cıkmazsa yanı genetık arastırmasında bızden ne tahlılı alıp arastırması yapılıyorkı benım durumumu yasayan varmı aranızda lutfen bırı bısı yaZsn cıldırcam
cnm bn senn durumnda değildim bir düşük yaptım geçen ay normalde doktorlar 3 düşük oldumu genetik test ister ama bn tanıdık doktorla yaptırdım ve kan pıhtılaşması çıktı ztn ona bakıyorlar genetik testte şimdi tekrar bebek düşünüyorum hamile kalırsam 9 ay boyunca kendime iğne vuracağım önmli bir rahatsızlık değil korkma çıkarsada rabbim bir daha kayıp yaşatmasın[/QUOTE
Senın dedıgın kan pıhtılasması snrm.baska bısı cıkmaz heralde demı yanı allah korusun cocugum olmayacak olsa hamıle kalamam heralde yumurtlamam olmaz snrm.of valla kadın olmak zor ısmıs;( kurtajdan snr bebegı genetık ıncelemeye aldılar bakalım bebekte bısı cıkmazsa benden tahlıl ısteyecekmıs dr.
3 kez.bende kan pıhtılaşması var canım.kaç kez düşük yaptın cnm genetik teste gittin mi
kaçıncı düşükte çıktı cnm pıhtılaşma olduğu3 kez.bende kan pıhtılaşması var canım.
benim aslında ilk düşükte anlaşıldı..uzun süre gebelik geçirmedim doktorla konuşmuştuk eşime ve bana kromozomlarımıza bakıldı sonra o ara kan verince doktor ona da baktırmış o zaman çıktı..2012 den beri..kaçıncı düşükte çıktı cnm pıhtılaşma olduğu
peki hamileliklernde ne yaptın tedavi olmadın mı cnm bndede çıktıbenim aslında ilk düşükte anlaşıldı..uzun süre gebelik geçirmedim doktorla konuşmuştuk eşime ve bana kromozomlarımıza bakıldı sonra o ara kan verince doktor ona da baktırmış o zaman çıktı..2012 den beri..
bndede heterozigot mutasyon çıktı bana coraspin ve hamilelik boyunca kendime hergün iğne vuracağım cnm ii bir doktora gitbende mthfr c677t homozigot mutasyon var..doktorlar ilaç yazılıcak ve yazılmıcak diye ikiye ayrılmış güya burda gittiğim fakültede oyaladılar beni takibe aldık diye..ama ben bebeği düşürdüm..
canım hadi inşallah inşallah çifte bayram yaşarsın bizede haber ver mutlaka iyi bayramlar canımKıZlar ben bu ayı gelgitlerle geçirdim. Adetten altı gün önce kan testim negatif çıktı. Ama yine de unudumu kesemedim. Beklenen adet günüm bugun - yarın şeklinde. Çunku bazen 28 bazen 29 gun siklusum. Bugun olmadım. Olursam yarın sabah olurum. Kasıklarıma sancı giriyor, ayaklarım buz gibi hic ısınmadı ve de goguslerime giden damarlar cok net mavi ve tabi ki goguslerde hassasiyet var. Yarın bayram inşallah müjdeli haberle bana da bayram olur. İki hüsran yaşadım, bu hayatta yalnız oldugumu farkediyorum. Bir bebişim olsun artık - hepimizin! Güzel dualardan beni eksik etmeyin. İyi bayramlar herkese...
canım bence de hamilesin benimde ikinci çizgi silikti ay hadi inşalhhakızlar dün idrar testi yaptım ikinci çizgi çıktı silik birazcık ama net görülüyo..
hadi ya hiç bilmiyordum bunları peki ortalama ne kadarsüre sonra hormonlar normale döner acaba benimm doktorum kürtajdan 1 ay sonra bebek yapabilirsin dedi ama bana az gibi geldi süredüşük ya da kürtaj sonrası hormon değerlerimiz düşmediğinden yaşıyormuşuz bunları ben anca yeni yeni kendime geliyorum, aşermem bile vardı benim düşün halimi artık :)
canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallahh en kısa surede kavuşursun bebeğine tüm isteyenlerde bir an önce bebeklerini alır kucağınaSevgili günlük,
Eczaneden test aldım, negatif. Hala regl olmadım. Fakat adet oncesi kuruluktan cok, ovulasyon donemi ıslaklıgı var aşağı köyde :) fakat önceki başarısız gebeliklerden tecrübem zaten bu ilk günler benim hormonlar pek düşük başlıyor. Bir de sabah çişiyle yapıcam yarın. Adetim gecikmez, ama niye negatif? Hayırlısıı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?