kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

yok canım yaa adet oldum hemde tam gününde bakalım inşallah bu ay olur. bir problemim yokmuş çok şükür geçen ay doktor kontrolünede gitmiştim. sanırım benim ki tamamen stres bende senin gibi korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalmıştım ama o zamanlar hemen olmaz nasılsa diye hiç beklememiştik şimdi hep aklımda acaba olacakmı diye sanırım o yüzden ahhh şu düşünmeyi bir bıraksam başka işlere dalsam ne güzel olacak ama yok.

Evet cnm cok haklisin.. Bugun kan testi yaptirmak zorunda kaldim, ufak bir kaza gecirdim de. Sifirin alti sifir =D Inanamiyorum kendime. Kocama da baya hamileyim fln diye gaz verdim. Sastim kaldim bu duruma, mide bulantisiyla uykudan uyanmak ne demek.. Goguslerim sizliyor deli gibi fln. Saka gibi saka.. kotu ruya.

kızlar ilk adetimi kürtaj sonrası 24.gün oldum eylülün 1 inde...bugün oldu hala 2. adeti olmadım..gebe olabilirmiyim ki..

düşük ya da kürtaj sonrası hormon değerlerimiz düşmediğinden yaşıyormuşuz bunları ben anca yeni yeni kendime geliyorum, aşermem bile vardı benim düşün halimi artık :)

canm normal döngün kaç gün? belki düzenin değişiyordur.. daha 28 gün geçmiş ama.. belirtin varsa süphenediysen bi test yap inşallah bebiştir:)

canimm insallah vardir bebis ama bende 2. adetimi 34 gun sonra oldum kurtajdan sonraa korunmadiysan bebis de olabilir bi test yap istersen
kızlar kürtaj öncesi aylarımda 28 şaşmazdı benim..zaten kürtajla alınan bebeğimide 2 gün günüm geçti ben hamileyim demiştim ve doğru çıkmıştı..kendimi çok kaptırmak istemiyorum...kürtajı olduğum zaman o ay ilk adetim şaşmadı ki erkencecik oldum..hatta A afrodit26 sen belirtimi sordun sende arkamdan 1-2 gün sonra söküldün hatırladın mı...geçen cumartesi böyle gelicek sandım pembemsi peçeteye silince kan değil akıntı geldi ama olmadım...24 günde bir olsam diyorum ilk adti öyle oldum ona görede günüm geçti..28 günde bir olsam diyorum ona görede günüm geçti...kötü bişey olmasında allah korusun..eşime akşam söyledim idrar testi yapıcam yarına bakalım..
ben kürtajdan sonra hiç korunmadım zaten..allah hayır etsin...

hatırladım canm inşallah hamile cıkarsın ve sorunsuz olur :)

bnde aynı dertten muzdaribim bnde ilk seferde olmuştu şimdi hiç olmayacak gibi gelio stresten bir ayda 2 kes adet gördüm

sanki ne biliyim hastalancam gibi geliyo kimyasal olmasından korkuyorum...

kızlar sanırım kimyasal olabilir akıntım adet öncesi gelen akıntı gibi olmaya başladı...

düşük yaptım ya birkaç kez o zaman ki gibi akıntı rengim aynısı olmasından korkuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…