kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

nerde yaptırdın bu testleri bana araştırma hastanesinde yapılıyor dediler ama ilk bebkten sonra yapmazlar dediler ücertli olarak istresem yaptırabilirmişim benim bulunduğum şehirde zaten yokmuş kan alınıp dışarıya gönderiliyormuş .birde adet olmayı beklemek gerekiyormu doktorum bişi demedi yapılacak test listesini verdi bana ama zaman vermedi

bilmiyorum canım ya benim kkadın doğum doktorum değişiyor durumu ya bir gidiyoruz çok ilgisiz konuşmak bile istemiyor sorduğumuz sorulara zor cvp veriyor bir gidiyoruz daha ilgili biraz yanar dönerli anlıcan ben dün psikoloğa gittim o daha çok konuştu zaten beni teselli etmek için been zaten konuşamıyorum hemen ağlıyorum hep ağladım nerdeyse o benei teselli etmek için baya uğraştı ağlamann normal olduğunu falan anlattı baya dün hep ağlıyordum bugün daha iyiyim sanki birde cildiye doktoruna gittim dün saçlarım çok dökülüyor ama öyle bööyle değil heryer saç evde tahlil yaptırdı herşey normal çıktı dedi stres mi yaptın evet dedim ve ben yine ağlamalarda o bile teselli etmek için uğraştı benimde ilk bebebğim öyle oldu böylesi belki daha hayırlı falan dedi bana vitamin verdi içinde b1 b6 b12 var prospektüsü okudum sinirler için birebir yazıyor bilemem ilaç etkiledi bilmeme benim dengesizliğim birde kardeşim annem burdaydı bugün annem nerdeyse hergün geliyor zaten . bakalım düen göre en azından devamlı ağlmadım bugün ama bende dengesizim biraz birgün ağlıyorum diğer duruluyorum tabi içimden bu acı hiç gitmiyor gitmeyecekte ama kendimi teselli etmeye çalışıyorum belkide

canım benim doktorum 1 ya bekle snra bebek yapabilirsin dedi ama bana da erken geliyor ama bir yandan da hemen olsun istiyorum çok kararsızım

Canim senin bebeklerin pihtilasma yuzundenmi dusuyo ? Benimkiler tek yumurta ikiziydi biri gelisiyodu digeri gelisemedi kalpleri o yuzden dustu bildigim bu acikcasi dr aciklamasi bu sekildeydi belki vardir bilmiyorum ama o testleri her dr yapmiyomus dogrumu?

ne güzel canım ya en azından çvernde güvenebileceğin doktorlar vr benim ddşük riskim vardı birçok doktora gittik birir istirahat et dedi ilaç vewrdi diğeri gerek yok ilaçların yan etkisi var düşecekse zaten düşer sağlıksızdır dedi. diğeri istirahat etme ama ilaçları al dedi hepsi farklı konuştu bende o yüzden hep doktor değiştirdim son gittim doktor bir süre sonra ilacı bıraktırdı riskin yok artık dedi iğnem vardı onu da 10 günde yaptır dedi .. artı bana coraspin verdi neden dedim ilerde tansiyon riskin olmasın diye dedi 3 gün kullandım sonra korktum bebğe zarar veriri diye tansiyon sorunumolmadan vermesi saçma geldi daha 6 haftalıkken balık yağı hapı verdi ama işte bebeğimin kalbi durdu 9 haftalıkken ve şimdi dktorum 1 ay sonra beebk ayapabilirsin diyor kürtaj oldu benim fakat netten baınca en az 3 ay bekle diyorlar bilemiyorum şimdi ne kadar bekleyeceğimi

Gecicek canim ilk zamanlr cok normal inan bende ayniydim esimle aram bile acilmisti onun benim kadar uzulmemesini kaldirmiyodum surekli kavga ediyodum sonra evde hic durmadim isim olmasada hep disari ciktim gezdim yani bos kalip dusunmemeye calistim atlattim gibi cok sukur insallah sende en kisa zamanda atlatirsin canim benim ama agla icine atma

inşallah canım ya inşallah bende bir ara problem yaşadım eşimle benimağlamama dayanamıyordu üzülmemei istemiyordu korkıyordu bana bişi olacak diye o hep metanetini korudu bana belli ewtmedi ama inan onlarda üzülüyor o an belki bunu belli etmek istemiyorlar çünkü birgün eşimde dayanamadı oda ağladı benle ben daha kötü oldum onu öyle görünce ben daha fenalaştım hıçkırarak ama kendimi kaybetmişim nbir ara fenalaştım kolonya falan sürüyordu eşim sonra dedim sen ağlama falan ogün bugün eşim daha metanetli aama emn bizi daha üzmememk için beklli etmiyor onlar

Ben adet olmadım ama 4 agustosda dogum yaptım 25 agustosda kırkım bitti 7 eylülden sonrada korunmuyorum ama bu konuyu dr görüstüm korunma bi sıkıntı yok dedi

Cnm ne kadarlikti bebegin neden kaybettin

Haklısın canım ya o yuzden anne baba olarak bize bişi olmasın saglıklı olalımki saglıklı bebişlerimiz olacak en bunu duşunuyorum daha çok sende böyle düşün ağlayıp üzülüp kendine zarar verme lütfen

evet canım ya haklısın ebende artık bir an önce anne olmak istiyorum ama kısmet tabi rabbim ne zamn isterse artık sağlıklı olsunlarda başka bişi istemiyorum artık

Ben adet olmadım ama 4 agustosda dogum yaptım 25 agustosda kırkım bitti 7 eylülden sonrada korunmuyorum ama bu konuyu dr görüstüm korunma bi sıkıntı yok dedi
hmm belkide hamilesin canım ondan olmadın adet bence hemen yap test inşallah hamilesindir yaaaa ben bile heyecanlandım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…