- 11 Ağustos 2014
- 1.151
- 324
- 123
- Konu Sahibi ballizencefil
-
- #1.501
insan hissediyor ya ben adet olmam birka.ç gün varken kasıklarımda bir ağrı vardı ama adet ağrısı gibi değildi farklıydı normalde benim adet ağrılarım çok olur çokz zor geçer ama bu ağrı farklı idi hep dedim ham,leyim galiba ama çokta umutlanmak istemedim adetimin 1 gün geçtikten snra sağlık ocağına gittim orda test yaptılar çok küçük ama büyük ihtimal hamilesin dediler akşamına hastaneye gittim ordada küçük ultrasonda görünmüyor ama hamilesin dediler çok sevinmişitym ama nerden bilecektim meleğim,n beni bırakıp gideceğini .inşallah canım hamilesindir ve acın biraz olsun dinerBen 4 agustosda dogum yaptim ve bir saat sonra bebegimi kaybettim simdi korunmuyorum 15 gundur ne zaman ogrenirim gebeligi
evet canım bence de çok saçma bu süreç çok ağır insanın psikolojisi bozuluyor tekrar tekrar bu durumu yaşamk dayanamaz insan yaaslında bende yalan söylemek istemiyorum ama tıbbın yaptığı saçmalık olarak görüyorum ben 3 düşüğü beklemeyi.
ağır bi imtahandan geçiyoruz her nekadar etrafımızdakiler geçip gittiğini söylesede...evet canım bence de çok saçma bu süreç çok ağır insanın psikolojisi bozuluyor tekrar tekrar bu durumu yaşamk dayanamaz insan ya
tatlım o zmn bir genetik test yaptır pıhtılaşma problemin olabilir
hadi inş cnm bnde bekliyordum ama büyük çok geçirdim adetm bittikten 17 gün snra tekrar oldum bir ayda iki kez dengesi değişti düşükten snra bakalım şimdi nasıl tutturacam ovulasyonu :)cnm yaptirdim pihtilasma. hicbir problemim yokk.. hatta ikincisinde ne olur ne olmaz diye coraspin kullandim kan sulandirici. maalesef yine ayni problem. bu sefer igne olacagim hergun pihtilasmaya karsi (ve dedigim gibi pihtilasma problemim olmamasina ragmen ..)
caresiz kaliyor insan iste. o kadar ne oldugu belli degil ki.. bence tip biliminin cok eksik kaldigi bir nokta kadin dogum. sebebi bilinmeyen infertilite ne demek mesela? sebebi simdi bilinmiyor ama bir sebebi var.. ortacag gibi =(
neyse ama tıbba ihtiyacim yok, bidigim birsey varsa o da su an hamile oldugum =D nereden mi biliyorum? icime dogdu =D
canım psikologa bende gittim ama inan hiçbir cozum odagı olmadı ıstersen basa çıkamıyosan sakinleştirici almaya yoneltti ama ben sonrasında kadın doğum uzmanıma gittim onunla konuşmak psikologdan iyi geldiğini söyleyebilirim çunku dr bana söylediği herşeinşallah canım ya inşallah çok güzel yazıyorsun inan moral oldun bana çok sağol bugün zaten psikoloğa gidicemm tabi ağlamaktan onunla konuşabilirsem((inşallah sende tüm istteyenlerde en kısa zamnda bebeklerimizi kucağımıza alırızzz tek dileğim şuan bu
Cnim sen test yaptinmi ? Kan testi yptiracaktin bugun ?valla bnde aynı dertten muzdaribim sol kasık ve bacak ağrım bugn fazla arttı bnmde 5 gün var inş bnmde umudum var ama kısmet :)
gerek kalmadı cnm çnki gece adet oldumcanım psikologa bende gittim ama inan hiçbir cozum odagı olmadı ıstersen basa çıkamıyosan sakinleştirici almaya yoneltti ama ben sonrasında kadın doğum uzmanıma gittim onunla konuşmak psikologdan iyi geldiğini söyleyebilirim çunku dr bana söylediği herşe
Cnim sen test yaptinmi ? Kan testi yptiracaktin bugun ?
Onun yerine dr gidip yumurta takibi yaptir canim ? Kesin emin olursun eger benimde bu ay olmazsa eger adetimin 3.gunu hormon testine sonrada yumurta takibine basliycam adet dngumuz oturmadi sanirimgerek kalmadı cnm çnki gece adet oldumve bir ayda 2 kes adeet gördüm düşükten snra bu ay adet bitimi ovulasyon testi yapıp deneyeceğim hayırlısı bakalım
valla bakıcam artık bir ay daha bklerm testle bn düşükten snra gittiğimde doktor herşey gzl ve normal dedi cnm ama dediğin gibi yapıcam ekimdede tutmazsa :)Onun yerine dr gidip yumurta takibi yaptir canim ? Kesin emin olursun eger benimde bu ay olmazsa eger adetimin 3.gunu hormon testine sonrada yumurta takibine basliycam adet dngumuz oturmadi sanirim
hadi inş cnm bnde bekliyordum ama büyük çok geçirdim adetm bittikten 17 gün snra tekrar oldum bir ayda iki kez dengesi değişti düşükten snra bakalım şimdi nasıl tutturacam ovulasyonu :)
bnce sende hiç takma ya bnm kendiliğinden düştü ilk gebelikti ve 4 haftalıktın 6 dan 4 haftaya gerilemişti doktorum bir adet dönemi yeterli dedi snra kontrole gittim gayet gzl dedi snra bıraktık korunmayı gecikmedi adetim aksine 21 gün snra gördm üstüne kimisi 0 gün görmüyormuş üstelik yumurtalıklarım iiki ikinci adetide gördm hayırlısı ovulasyon testinide deneyeceğim bakalım :)cnm biraz bekle acele etme derim. ben kurtajdan sonra altı ay bekledim. inan herkes de oyle oneriyor. vucudun hazir degil. adetinin gecikmesinden de anla zaten. Allah korusun vücut hazır olmayınca hüsran oluyor. Ben ilk kurtajdan üç ay sonra hamile kaldım olmadı. tabi ki benim tecrubem dogru olacak diye birsey yok. insanlar cok saglikli gebelikler de geciriyorlar kurtajdan hemen sonra. ama psikoloji daha onemli. rahim toparlıyor ama ben basimdan gecenleri dusununce hala aglayasim geliyor.. psikoloji rengarengarengarenk =D
Ben 1 ay daha kaybetmek istemiyorum insallah gerek kalmaz die duada ediyorum ama kesiin gidicem dr hicc atlayamam esimede keciboynuzu suyu hazirliycam insallah olur :)valla bakıcam artık bir ay daha bklerm testle bn düşükten snra gittiğimde doktor herşey gzl ve normal dedi cnm ama dediğin gibi yapıcam ekimdede tutmazsa :)
bnce sende hiç takma ya bnm kendiliğinden düştü ilk gebelikti ve 4 haftalıktın 6 dan 4 haftaya gerilemişti doktorum bir adet dönemi yeterli dedi snra kontrole gittim gayet gzl dedi snra bıraktık korunmayı gecikmedi adetim aksine 21 gün snra gördm üstüne kimisi 0 gün görmüyormuş üstelik yumurtalıklarım iiki ikinci adetide gördm hayırlısı ovulasyon testinide deneyeceğim bakalım :)
Ben 1 ay daha kaybetmek istemiyorum insallah gerek kalmaz die duada ediyorum ama kesiin gidicem dr hicc atlayamam esimede keciboynuzu suyu hazirliycam insallah olur :)
ay hadi inş bnde öle ümit ediyorum :)inşallah gönlünce olsun, olur da.. benim enteresan bir şekilde istegim de kalmamisti. bebek lafini duyunca sinirlerim bozuluyordu. kocam sasirdi kaldi, neden istemedigimi anlamiyordu. bana gezme tozma geldi, kariyer fln sardim yine. insan psikolojisi iste..
amma velakin ne zaman alti ay doldu delirmeye basladim =D
ovulasyondan sonra kasik agrim hic gecmedi. Goguslerim de kocaman oldu arada agri giriyor. Cok umitliyim =D Insallah topluca hamile kaliriz da onumuzdeki sene bebisler rahat vermez de yazisamayiz bile =D
hadi inş bu ay olurda gerek kalmazBen 1 ay daha kaybetmek istemiyorum insallah gerek kalmaz die duada ediyorum ama kesiin gidicem dr hicc atlayamam esimede keciboynuzu suyu hazirliycam insallah olur :)
canım adetin geçtikten sonra 2 veya 3 gün içindfe yap zaten silik te olsa 2. çizgi çıkıyor inşallah hamilesindir hayırlı haberlerini bekliyorum bana da doktorum 1 ay sonra beebk yapabilirsiniz dedi bende istiyorum hemen ama 1 ay bana az bir zaman gibi geldi kürtajla alımşılarda bebeğimi bende n bilemedim bende şimdiİns cnm baska bir bebek acımı birazda olsa hafifletir diyorum unutturmaz güzel kızımı ama belki tesrlli olur diorum ama ne zaman test yapsam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?