- Konu Sahibi ballizencefil
- #1.241
Girmeyecektim forumlara ama dayanamadım. Benmde bugün hastalanmam gerekiyor. Erken yaptığım testler negatif çıktı net. Ama ümit etmeden yapamıyorum
(( ne zor beklemek benm içinde dua edin hayırlı haberler alayım. ![Frown :cry: :cry:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk41.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![Frown :cry: :cry:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk41.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amınnn canım rabbım ıns bebek beklyen anne adaylarımıza hayırlı saglıklı bebekler nasıp edergeçmiş olsun meleğin bir değil ikiymiş artık melek onlar, Allah sabır versin canım...
canm inşallah hamilesindir benmde kasıklarda ağrı var çok akıntım var. kürtajdan kaç gün sonra adet olmuştum?Bundan bı hafta once acık pembe seklınde kanamam oldu kürtajdan sonra ilk adeti olduktan 12.gun sonra oldu düzene gırmemıstır adetım dedım şimdi de kasıklarımda ve belimde müthiş bı agrı var ilk gebeliğimdeki gıbı agrım var acaba hamile mıyım sabırsızlanıyorum adetımınde 20. Gunu
ne zmn kürtaj oldun canm.. ben kürtajdan sonra adet olamadm daha kaç gün sonra oldun? benmde 36. günüm hamıle mym acaba diye dşünüyrmGirmeyecektim forumlara ama dayanamadım. Benmde bugün hastalanmam gerekiyor. Erken yaptığım testler negatif çıktı net. Ama ümit etmeden yapamıyorum(( ne zor beklemek benm içinde dua edin hayırlı haberler alayım.
![]()
genellikle 30. günde adet olursun diyorlar 45 güne kadar normalmiş eğer geçerse kontrole gitmek gerekiyormuş.Ya arkadaşlar'lar ben düşük yapalı 3 hafta oldu kontrolle gideceğim yine ama adet ne zaman olurum acaba.. Tertemiz olan yüzümde sivilceler çoğaldı, bu durum beni çok rahatsız ediyor..
Canım ben mayısta oldum ve kurtajdan itibaren 29. Ya da 30. Günlerde adet görüyorumne zmn kürtaj oldun canm.. ben kürtajdan sonra adet olamadm daha kaç gün sonra oldun? benmde 36. günüm hamıle mym acaba diye dşünüyrm
ben 36dayım hala olmadım yagenellikle 30. günde adet olursun diyorlar 45 güne kadar normalmiş eğer geçerse kontrole gitmek gerekiyormuş.
inşallah bebiş gelmiştir canım haydi hayırlısı. benimde bugün 4. gün ama baktım akşam çok açık kahve rengi sümüksü kıvamda 1 damla kahverengi akıntı gelmiş sanırım benim kırmızılarım geliyor bakalım yarın ya da öbür gün gelmezse bende tekrar test yapacam olmazsada 24 ünde tatilden dönecez hafta içinde doktora giderim. kahverengi akıntının sebebi çok bakalım benim ki nedir.canm bgn 35. günüm 40 41de yapıcam inşallah gelmezzzz
İnş oldu gıbı ama pızıtıf görmeden emin olamıyoruz tabıkı keşke oldugu an bilsek ben 2,5 ayda oldum adetimi doktor normal dedı bıde stres var tabı kac gun adetten sonra senın benım 20. Gun soncanm inşallah hamilesindir benmde kasıklarda ağrı var çok akıntım var. kürtajdan kaç gün sonra adet olmuştum?
Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. bende 19 haziranda düşük yaptım ve kanamam 1 temmuzda bitti 15 temmuzda adet oldum 3 ay korun dedi dr korunmadım bebek çok istiyorum hepimiz hakkında hayırlısı inşallahKızlar hepinize geçmiş olsun ben 8 haftalık düşük yasadım yerleşme esnasında gelişememiş düştü hemen folık asite baslayın ben korunmadım 40 gun adet olmadım çünkü normal dedi doktor sonra 2 ay hamile kalamadım şuan 9 haftalık insallah buna bişey olmaz s
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım belkide yerleşme lekesidir oo :)inşallah bebiş gelmiştir canım haydi hayırlısı. benimde bugün 4. gün ama baktım akşam çok açık kahve rengi sümüksü kıvamda 1 damla kahverengi akıntı gelmiş sanırım benim kırmızılarım geliyor bakalım yarın ya da öbür gün gelmezse bende tekrar test yapacam olmazsada 24 ünde tatilden dönecez hafta içinde doktora giderim. kahverengi akıntının sebebi çok bakalım benim ki nedir.
Korunmadın mı canım.mart anneleri ve tüp bebek topiğindendim bende..aramızda 1 hafta var seninle.ben korunmuyorum..zaten durumlar malum kalabilirsek hamile ne mutlu valla..ama bunu herkesten sır gibi saklıcam...hocaya gittim nazar dedi.slmmm kızlarrr beni bazılarınız tanır 1 ağustosda 9 haftalık kürtaj oldum bnde 4 gündür sürekli sarı akıntım var yaşayan oldu mu su gibii gelio
Merhaba.bende 7 ağustosta 9 haftalık bebeğimi düşürdüm.ertesi gün içerde kalanları kürtajla temizlediler..patoloji sonucum normal çıktı..bu 3.düşüğüm ilk kürtajım..2012 de dış gebelik ameliyatım var birde..korunmuyorum bende.zor gebe kalıyorum zaten.
keşke olsaydı canım ama bugün adet oldum artık bir daha ki aya kaldı inşallah sen hamilesindir bebişin gelmiştir.canım belkide yerleşme lekesidir oo :)
Korunmadın mı canım.mart anneleri ve tüp bebek topiğindendim bende..aramızda 1 hafta var seninle.ben korunmuyorum..zaten durumlar malum kalabilirsek hamile ne mutlu valla..ama bunu herkesten sır gibi saklıcam...hocaya gittim nazar dedi.
bende 27 temmuzda dusuk yaptım kurtaj olmadım bebeklerım ıkızdı ve dusuk yaptım 2 aylıkken su an benımde bı kac gundur akıntım var kasıklarım agrıyo ıdrarım koyulastı ve keskın bı koku kopurme var bende tekrar hamılemıyım dıye dusunuyorum test yaptım negatıf cıktıgebelik fikri beni korkutuyor şu an için fatmacığım..sadece aynı sıkıntıları yaşama ihtimali tabiki..herkes de mi ben gibi yoksa sadece benim mi psikolojim alt üst oldu..
olsun canım üzülme hayırlı zamanı bekliyordur bebiş.. ben bugun test yapsam olur mu yani ilk idrarla mı olması gerekiyor illa. bende yapıyım silik çizgi çıkmazsa beklemem umudumu keserim ya. böyle her geçe gün heyecanlanıyorumkeşke olsaydı canım ama bugün adet oldum artık bir daha ki aya kaldı inşallah sen hamilesindir bebişin gelmiştir.
ben kurtaj olmadan dusuk yaptım ıkızlerıımı dusurdum bugun dusukten sonrakı 23.gunum ve adet olmadım aynı agrılar bendede var belım agrıyo kasıklarımda ck kotu agrı var bı kac gundur ıdrarımda koyulasma keskın bı koku ve kopurme var bende suphelenıyorumBundan bı hafta once acık pembe seklınde kanamam oldu kürtajdan sonra ilk adeti olduktan 7 gun sonra oldu düzene gırmemıstır adetım dedım şimdi de kasıklarımda ve belimde müthiş bı agrı var ilk gebeliğimdeki gıbı agrım var acaba hamile mıyım sabırsızlanıyorum adetımınde 20. Gunu