kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

Bende dört hafta önce oldum cnm boş gebelikti adet olmadım ağrım da yok doktor korunmana gerek yok dedi tekrar düşünüyorum inş. Nasip olur isteyen herkese
Ya arkadaşlar'lar ben düşük yapalı 3 hafta oldu kontrolle gideceğim yine ama adet ne zaman olurum acaba.. Tertemiz olan yüzümde sivilceler çoğaldı, bu durum beni çok rahatsız ediyor..

merhaba arkadaşlar,
konuyu en başından okumaya çalıştım nerdeyse yarısına kadar bütün sayfalaarı okudum. burda benim yaşadıklarıma yakın şeyler yaşayan ne çok kişi varmış görünce şok oldum.
bende 10 haziranda hamile olduğumu öğrendim. ilk heyecan bizde sizin gibi 7 düvele duyurduk sevinçten uçtuk resmen.
ilk doktor kontrolümde keseyi gördük herşey yolundaydı. ikinci kontrolüm tam 1 ay sonraydı büyük heyecanla kalp atışını duyucaz diye gittimiz dr umuzdan ağlayarak çıktım. maalesef bebek yoktu ve boş gebelikmiş benimki. o gün dünya başıma yıkıldı resmen.
doktorum beklemenin benim sadce psikolojimi bozacağını hemen kürtaj olmamın daha iyiy olacağını söyledi. hepinizin yaşadığı o kürtaj evresi çok kötüydü.
kanamam hiç olmadı 10 gün civarında sadce lekelenmem oldu. 8 temmuzda kürtaj oldum 11 ağustosta regl oldum ama 4 gün falan sürdü şiddetli değildi.
doktor bana ilk regliden sonra korunmayı bırakabileceğimi söyledi ama ben çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan.
burda okuduklarım içime su serpti resmen hemen hamile kalanları görünce umut doldu içim. ama çok korkuyorum. yine aynı şeyleri yaşamaktan.
psikolojim buna hazırmı bilmiyorumm aklıma geldikçe hala gözlerim doluyo hamile görünce yada bebek görünce. tevekkülden başka çaremiz yok maalesef.
çok uzun yazdım biliyorum ama çok doluyum ve beni siz en iyi anlarsınız.
bundan sonra takipte olacağım sizi. birbirimize destek olalım bu dönemi hep birlikte atlatalım :KK68:
rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşş..
canım bende dört hafta önce boş gebelik yaşadım ve çok beklemiştim dediğin gibi çok üzüldüm anlatılmaz bişey Allah kimseye yaşatmasın hayırlısı herşeyin doktor bana korunmana gerek yok dedi kurtajdan sonra beşinci gün eşimle birlikte olduk kontrole gittim temiz rahim dedi tekrar istiyorum hayırlısıyla canım

Arkadaşlar daha önce de yazmıştım. 50 gün oldu bebeğim alınalı. Bugün bebeğin ve eşimle benim test sonuçlarımız çıkmış çok şükür. Maalesef hala adet olamadım ama. Doktorumla görüştüm pco lu olduğumdan adetimin gecikebileceğini söyledi. Eğer gelmezse ilaçla getirebileceğimi söyledi. Bekliyorum....

inşallah canım bende haftaya tekrar test yapacam, adetten sonraki gün gelmeyince yaptım test negatif silik çizgi bile yoktu moralim bozulmuştu ama dediğin gibi kramplar akıntı devam ediyor inşallah bende de çıkar bakalım yoksa da doktora gidecem 24 ünde dönecem tatilden o zaman doktor ne olursa olsun hayırlısı olsun kötü bir sonuç almayayım inşallah böyle arafta gibi beklemek çok zor
canm benmde hala gelmedi ya

benimde adetten sonraki 26. günüm adet döngüm 30. hala adet belirtim yok hamilelik belirtimde yok. erken gebelik testi yaptım adetten bir hafta önce bile doğru sonuç veriyor dediler yaptım negatif :KK43:((( adet olmazsam kan testi yaptıracağım inşallah hamileyimdir gerçi doktor polip ve yumdaki devasa boyuttaki kistlerle hamile kalman çok zor dedi :KK43:
canm benmde döngüm 32 34tü diğer hamileliğimde 40. gün testi yapmitm. bgn 35. günüm ve hala gelmedi. ilk hamileliğimdeki belirtileri yaşıyorum uyku hali falan

kızlarrrrrrrrrrrrrr yardımmm edinnn yaaa testi ne zaman yapmalıyımm çok kararsızımm pofff içim heyecanlndı bi ann

28 mayısta 8 haftalık gebeliğim kürtajla son buldu kalbi durmuştu..kalbi durmuş denildiği an tansiyonum çıktı acill müdahale gördüm psikolojisini atamadım gözüm korktu..o günden beri nefes darlığı çekiyorum karın bölgemde ağrılar oluyor..temiz diyorlar iki kere ultrasona girdim..bir kez kanamalı akıntım oldu bu ayın başında..şimdide kasıklarımda özellikle sol tarafta gene batma sancıma başladı..karnımın altı geriliyor..iki kere adet oldum kürtajın üstüne..önlemini alıyoruz ama ilk etapta değil..acaba diyorum tekrar kalmış olamam değil mi..mantar ihtimalini dşünüyorum onlarda kasıkta sancı yapar mı..istemediğimden değil..böyle mikropluyken geniz akıntısı mantar falan tekrar olursa yine tutmaz diye düşünüyorum..hastaneler beni basıyor o bodrum katlarına inip usg çektiremiyorum yeni fobi oluştu..napayım ben kızlar akıl verin bana..

kızlarrrrrrrrrrrrrr yardımmm edinnn yaaa testi ne zaman yapmalıyımm çok kararsızımm pofff içim heyecanlndı bi ann
canım ben hemen yaptım ertesi gün gecikti diye negatif çıktı. şimdi çabuk yoruluyorum, ağzımda demir tadı var, midem kazınıyor ama o gün sonuç negatif çıktı diye üzülüyorum psikolojik sanırım diyorum ben cumartesi tekrar yapacam test işte herkes eczacı bile dedi belli bir süre geçmeden bu testlerle çıkmaz diye sen bilirsin.

28 mayısta 8 haftalık gebeliğim kürtajla son buldu kalbi durmuştu..kalbi durmuş denildiği an tansiyonum çıktı acill müdahale gördüm psikolojisini atamadım gözüm korktu..o günden beri nefes darlığı çekiyorum karın bölgemde ağrılar oluyor..temiz diyorlar iki kere ultrasona girdim..bir kez kanamalı akıntım oldu bu ayın başında..şimdide kasıklarımda özellikle sol tarafta gene batma sancıma başladı..karnımın altı geriliyor..iki kere adet oldum kürtajın üstüne..önlemini alıyoruz ama ilk etapta değil..acaba diyorum tekrar kalmış olamam değil mi..mantar ihtimalini dşünüyorum onlarda kasıkta sancı yapar mı..istemediğimden değil..böyle mikropluyken geniz akıntısı mantar falan tekrar olursa yine tutmaz diye düşünüyorum..hastaneler beni basıyor o bodrum katlarına inip usg çektiremiyorum yeni fobi oluştu..napayım ben kızlar akıl verin bana..

canım yaşadıkların için geçmiş olsun. anlattığın benim şuan yaşadıklarıma çok benziyor bende de sol kasık ta ara ara ağrı batma karnımın altında gerilme var ama ben geçen ay mantar oldum ve böyle şeyler yapmıyor mantar yani mantar kaynaklı değil bence canım.

canım yaşadıkların için geçmiş olsun. anlattığın benim şuan yaşadıklarıma çok benziyor bende de sol kasık ta ara ara ağrı batma karnımın altında gerilme var ama ben geçen ay mantar oldum ve böyle şeyler yapmıyor mantar yani mantar kaynaklı değil bence canım.
gebelik fikri beni korkutuyor şu an için fatmacığım..sadece aynı sıkıntıları yaşama ihtimali tabiki..herkes de mi ben gibi yoksa sadece benim mi psikolojim alt üst oldu..

Allahallah ne olabilir ki ama mantar olduğundan emin gibiydim yoğut kesiği gibi bir durum vardı aynı zamanda..

normal bir çikolata kisti canım benim rahimde polipte var polibi kurtaj yapar gibi alacakmış hazır bayılmışken kistleride alalım dedi ama kisti almak polibi almaya helede kürtaja hiç benzemiyor. Yumurtalıklara ulaşmak için karından kesi yapılıyormuş. iyice araştırdım sezeryan izi gibi yada 4 5 tane delik açılıyormuş bunları duyunca hepten ameliyattan vs vazgeçti. artık oluruna bıraktım olursa olur olmazsada hayırlısı.
geçmiş olsun canım Allahtan hayırlısı o kistle ilgili pek bilgim yok inş düzelir kendiliğinden.

Bundan bı hafta once acık pembe seklınde kanamam oldu kürtajdan sonra ilk adeti olduktan 7 gun sonra oldu düzene gırmemıstır adetım dedım şimdi de kasıklarımda ve belimde müthiş bı agrı var ilk gebeliğimdeki gıbı agrım var acaba hamile mıyım sabırsızlanıyorum adetımınde 20. Gunu

Bundan bı hafta once acık pembe seklınde kanamam oldu kürtajdan sonra ilk adeti olduktan 12.gun sonra oldu düzene gırmemıstır adetım dedım şimdi de kasıklarımda ve belimde müthiş bı agrı var ilk gebeliğimdeki gıbı agrım var acaba hamile mıyım sabırsızlanıyorum adetımınde 20. Gunu

Allahallah ne olabilir ki ama mantar olduğundan emin gibiydim yoğut kesiği gibi bir durum vardı aynı zamanda..
yoğurt kesiği gibi akıntı mantar olduğunu gösterir kaşıntı varsa ama ağrı yapmıyor mantar sirkeli suyla temizle her lavabo ihtiyacını gördüğünde iç çamaşırını ütülü giyin ve kuru tut o bölgeyi kısa sürede geçiyor canım ama sıcaklarda kötü oluyor insan.

gebelik fikri beni korkutuyor şu an için fatmacığım..sadece aynı sıkıntıları yaşama ihtimali tabiki..herkes de mi ben gibi yoksa sadece benim mi psikolojim alt üst oldu..
hepimiz tekrar aynı kaybetmişliği yaşamaya korkuyoruz canım ama allah büyük inşallah sağlıklı evlatlarımız olacak inan buna bir süre sonra daha rahat olacaksın sen tek değilsin bu yaşadığını hepimiz yaşadık bizden başkada yaşayıp çocuğu olan çok kişi var onların varlığını ve çokluğunu görünce sadece ben değilim diyor insan bir kaç sene sonra yazdıklarımızı görünce gülecez belkide.

canım ben hemen yaptım ertesi gün gecikti diye negatif çıktı. şimdi çabuk yoruluyorum, ağzımda demir tadı var, midem kazınıyor ama o gün sonuç negatif çıktı diye üzülüyorum psikolojik sanırım diyorum ben cumartesi tekrar yapacam test işte herkes eczacı bile dedi belli bir süre geçmeden bu testlerle çıkmaz diye sen bilirsin.
canm bgn 35. günüm 40 41de yapıcam inşallah gelmezzzz

Back