merhaba arkadaşlar,
konuyu en başından okumaya çalıştım nerdeyse yarısına kadar bütün sayfalaarı okudum. burda benim yaşadıklarıma yakın şeyler yaşayan ne çok kişi varmış görünce şok oldum.
bende 10 haziranda hamile olduğumu öğrendim. ilk heyecan bizde sizin gibi 7 düvele duyurduk sevinçten uçtuk resmen.
ilk doktor kontrolümde keseyi gördük herşey yolundaydı. ikinci kontrolüm tam 1 ay sonraydı büyük heyecanla kalp atışını duyucaz diye gittimiz dr umuzdan ağlayarak çıktım. maalesef bebek yoktu ve boş gebelikmiş benimki. o gün dünya başıma yıkıldı resmen.
doktorum beklemenin benim sadce psikolojimi bozacağını hemen kürtaj olmamın daha iyiy olacağını söyledi. hepinizin yaşadığı o kürtaj evresi çok kötüydü.
kanamam hiç olmadı 10 gün civarında sadce lekelenmem oldu. 8 temmuzda kürtaj oldum 11 ağustosta regl oldum ama 4 gün falan sürdü şiddetli değildi.
doktor bana ilk regliden sonra korunmayı bırakabileceğimi söyledi ama ben çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan.
burda okuduklarım içime su serpti resmen hemen hamile kalanları görünce umut doldu içim. ama çok korkuyorum. yine aynı şeyleri yaşamaktan.
psikolojim buna hazırmı bilmiyorumm aklıma geldikçe hala gözlerim doluyo hamile görünce yada bebek görünce. tevekkülden başka çaremiz yok maalesef.
çok uzun yazdım biliyorum ama çok doluyum ve beni siz en iyi anlarsınız.
bundan sonra takipte olacağım sizi. birbirimize destek olalım bu dönemi hep birlikte atlatalım
rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşş..