- 25 Haziran 2014
- 1.686
- 641
- 198
- Konu Sahibi ballizencefil
- #1.201
yaaa kızlar benm bugun 34. günüümm hamişlerr yardım edinnn test ne zaman yapmalymmm? önceki hamilelğmde 40. gn yapmıştım ve kop koyuydu çizgilerr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim.benim bebegimi kaybettikten sonra kanamam 50 gunden fazla dvm etti.doktor kanama kesilmeyince ilac verdi.kanamam durdu.ilac bittikten sonrada normal adetimi oldm.yani ilk adetim.canım ilk adetin mi bu düşükten sonra
benm nerdeyse hiç kanamam olmadı doktor kontrolde herşey cok güzel dedi yani rahimde ve yumurtalıklarda sorun yokmuş ama kanama olmaması yani hiç olmaması normal mi acaba canım o zamandan kaç gün sonra oldu ilk birlikteliğinizEvet canim.benim bebegimi kaybettikten sonra kanamam 50 gunden fazla dvm etti.doktor kanama kesilmeyince ilac verdi.kanamam durdu.ilac bittikten sonrada normal adetimi oldm.yani ilk adetim.
kuzum hla adet olmadım korkuyorum test ypmya pofffffCanimm ask olsun niye uzuluyorsun?? Hayir stres yasak. .v hem adet oldun mu sen? Benim de bu hamileligimde idrar negatif cikti. Esimde hamile oldugum zaman beni doktora gotururken bile diyor ki sen iyice kafayi bozdun keske bekleseysik biraz falan.. halbuki cok istiyor.. ama birsey olur diye hem kendine hem bana umut vermek istemiyor. Senin esinde sen umutlanip daha cok uzulme diye oyle soylemistir eminim.. hani seninle beraber o da uzulse sen bu sefer yikilirdin.. yani bende hamile kalmadigim iki ay oyle olmustu onun yuz ifadesini gormek olumdu benim icin. Eminim bu yuzden soylemistir.
canım kimse cevap vermiyo sana sorayım bari özel ama korkuyorum o yüzden soruyorum eşinle birlikte olmak için 20 gün bekledin mi beklemesek bişey olur mu ben kürtaj olalı 7 gün oldu ama eşimle birlikte oldum bişey olur mu kikuzum hla adet olmadım korkuyorum test ypmya pofffff
Bebegimi kaybedeli 2 ay oldu.cok sukur bugun adet oldm :)korumnmayi dusunmuorum.akisina birakicam Allah ne zaman nasip ederse..haftaya da doktor kontrolum var.heyecanli gunler bizi beklio
işte insan canı acıyınca yatıp uyuyamıyor, ama dediğim gibi çok dikkat etmelisin hem kendi sağlığın için hem de bir dahaki gebeliğin için...ben kürtajdan sonra hep yalnızdım ve çok zor atlattım eşim çok geç saatlerde geliyordu bir de buraya yeni tayin olduk kimseyi tanımıyoruz yakınımız da yoktu her anlamda zorlandım. çok şükür artık en azından artık yaşadığım şeyi değil geleceği düşünüyorum ve dua ediyorum. inş güzel bebişlerimiz olacak:)
öncelikle çok geçmiş olsun. ne yazık ki hepimiz aynı şeyleri yaşadık çok acı bir duygu seni anlıyorum ama öyle ümitsiz düşünme sakın tabi ki gene hamile kalacaksın, bebeğin ya da bebeklerin olacak sadece biraz zaman. bebeğin hayırlı olan zamanda elbette sana gelecektir. kanaman bitsin genelde 3 hafta ilişki yok diyor doktorlar ondan sonra korunmadık biz vücudu hazır olan hemen hamile kaldı olmayan mesale benim ikinci ayım kürtaj sonrası hala bekliyorum allah ne zaman uygun gördüyse verecek bebişlerimizi umudumuzu kaybetmek yok, stres yok o bizim en büyük düşmanımız.
nasıl bir kistmiş ki ?ameliyat bana biraz abartı gibi geldi. benim drum önemsiz 5mm lik bir kist olduğunu söylemişti, i
hap kullandım mecburen yoksa adetim durmuyordu ayakta duracak halim kalmamıştı artık...Farklı bir dra görün bence drlar da bazen yanıltıcı şeyler söyleyebiliyorlar. bitkisel yöntemleri deneyebilirsin hap kullanmak istemiyorsan. ha bir de kistin gebelik için engel olmadığı da söyleniyor.
yaaa kızlar benm bugun 34. günüümm hamişlerr yardım edinnn test ne zaman yapmalymmm? önceki hamilelğmde 40. gn yapmıştım ve kop koyuydu çizgilerr
evet cnm ilk adetim.Canım geçmiş olsun bebeğini kaybettikten sonra ilk defa mı adet oldun? Benim de 49 gün oldu da hala adet olmadım.
.kanaman yoksa iliskiye girmende bi sakinca yok bencebenm nerdeyse hiç kanamam olmadı doktor kontrolde herşey cok güzel dedi yani rahimde ve yumurtalıklarda sorun yokmuş ama kanama olmaması yani hiç olmaması normal mi acaba canım o zamandan kaç gün sonra oldu ilk birlikteliğiniz
inşallah canım bende haftaya tekrar test yapacam, adetten sonraki gün gelmeyince yaptım test negatif silik çizgi bile yoktu moralim bozulmuştu ama dediğin gibi kramplar akıntı devam ediyor inşallah bende de çıkar bakalım yoksa da doktora gidecem 24 ünde dönecem tatilden o zaman doktor ne olursa olsun hayırlısı olsun kötü bir sonuç almayayım inşallah böyle arafta gibi beklemek çok zorkızlar benmde bugun 34 gnüm. dün karnımda ağrılar vardı hatta evde değildim adet oldum sandım bi geldim hiçbirşey yok beyaz akıntılar devam ediyor bu gidişle adet olacağada benzemiorum umitlendim hepten acaba hamilemiyimmm :) eşime de çaktırmıyorum o yokken test alıcam
geçmiş olsun canım hoşgeldin aramızamerhaba arkadaşlar,
konuyu en başından okumaya çalıştım nerdeyse yarısına kadar bütün sayfalaarı okudum. burda benim yaşadıklarıma yakın şeyler yaşayan ne çok kişi varmış görünce şok oldum.
bende 10 haziranda hamile olduğumu öğrendim. ilk heyecan bizde sizin gibi 7 düvele duyurduk sevinçten uçtuk resmen.
ilk doktor kontrolümde keseyi gördük herşey yolundaydı. ikinci kontrolüm tam 1 ay sonraydı büyük heyecanla kalp atışını duyucaz diye gittimiz dr umuzdan ağlayarak çıktım. maalesef bebek yoktu ve boş gebelikmiş benimki. o gün dünya başıma yıkıldı resmen.
doktorum beklemenin benim sadce psikolojimi bozacağını hemen kürtaj olmamın daha iyiy olacağını söyledi. hepinizin yaşadığı o kürtaj evresi çok kötüydü.
kanamam hiç olmadı 10 gün civarında sadce lekelenmem oldu. 8 temmuzda kürtaj oldum 11 ağustosta regl oldum ama 4 gün falan sürdü şiddetli değildi.
doktor bana ilk regliden sonra korunmayı bırakabileceğimi söyledi ama ben çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan.
burda okuduklarım içime su serpti resmen hemen hamile kalanları görünce umut doldu içim. ama çok korkuyorum. yine aynı şeyleri yaşamaktan.
psikolojim buna hazırmı bilmiyorumm aklıma geldikçe hala gözlerim doluyo hamile görünce yada bebek görünce. tevekkülden başka çaremiz yok maalesef.
çok uzun yazdım biliyorum ama çok doluyum ve beni siz en iyi anlarsınız.
bundan sonra takipte olacağım sizi. birbirimize destek olalım bu dönemi hep birlikte atlatalım
rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşş..
rahim iltahap yapmasın mikrop kapmasın diye söylüyorlar tamamen iyileşsindiye canım. ama olan olmuş herkesin bünyesi farklı sonuçta bir hafta sonra olmadı kontrole gidersin doktor bakınca söyler zaten bana doktorum demişti burdaki hastalarım çok cahil kürtajla çocuk aldırıyorlar 3 hafta sonra tekrar hamile kaldım bu bebeği alın diyorlar eşleri beklemiyormuş falan anlattı bize.canım kimse cevap vermiyo sana sorayım bari özel ama korkuyorum o yüzden soruyorum eşinle birlikte olmak için 20 gün bekledin mi beklemesek bişey olur mu ben kürtaj olalı 7 gün oldu ama eşimle birlikte oldum bişey olur mu ki
hoşbulduk canımmgeçmiş olsun canım hoşgeldin aramıza
hmm anladım canm sağol antibiyotik kullanıyorum zaten olmaz heralderahim iltahap yapmasın mikrop kapmasın diye söylüyorlar tamamen iyileşsindiye canım. ama olan olmuş herkesin bünyesi farklı sonuçta bir hafta sonra olmadı kontrole gidersin doktor bakınca söyler zaten bana doktorum demişti burdaki hastalarım çok cahil kürtajla çocuk aldırıyorlar 3 hafta sonra tekrar hamile kaldım bu bebeği alın diyorlar eşleri beklemiyormuş falan anlattı bize.