kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

yaaa kızlar benm bugun 34. günüümm hamişlerr yardım edinnn test ne zaman yapmalymmm? önceki hamilelğmde 40. gn yapmıştım ve kop koyuydu çizgilerr

merhaba kızlar benim kürtajdan sonraki 23.günüm boş gebelik nedeniyle 8 haftalıkken kürtaj oldum doktor korunma vermedi tekrar hamile kalmak istiyorum

Evet canim.benim bebegimi kaybettikten sonra kanamam 50 gunden fazla dvm etti.doktor kanama kesilmeyince ilac verdi.kanamam durdu.ilac bittikten sonrada normal adetimi oldm.yani ilk adetim.
benm nerdeyse hiç kanamam olmadı doktor kontrolde herşey cok güzel dedi yani rahimde ve yumurtalıklarda sorun yokmuş ama kanama olmaması yani hiç olmaması normal mi acaba canım o zamandan kaç gün sonra oldu ilk birlikteliğiniz

kuzum hla adet olmadım korkuyorum test ypmya pofffff

kuzum hla adet olmadım korkuyorum test ypmya pofffff
canım kimse cevap vermiyo sana sorayım bari özel ama korkuyorum o yüzden soruyorum eşinle birlikte olmak için 20 gün bekledin mi beklemesek bişey olur mu ben kürtaj olalı 7 gün oldu ama eşimle birlikte oldum bişey olur mu ki

Bebegimi kaybedeli 2 ay oldu.cok sukur bugun adet oldm :)korumnmayi dusunmuorum.akisina birakicam Allah ne zaman nasip ederse..haftaya da doktor kontrolum var.heyecanli gunler bizi beklio

Canım geçmiş olsun bebeğini kaybettikten sonra ilk defa mı adet oldun? Benim de 49 gün oldu da hala adet olmadım.

İnşallah cnm sağlıklı ve güzel zaman çabuk geçsin bizler için...Düşük öncesi hiç dikkat etmedim bişey olmaz diye ama olabiliyomuş hemde en ağır şekilde..Şu durumu atlatırsam çok daha dikkatli olucam artık..

Çok teşekkür ediyorum...Hemşire bana kürtaj doğumdan daha zor demişti kürtajdan sonra...Sanırım bunun stres boyutu daha büyük..Canından can koparıyolar ve elde olan bişey yok Zaman geçiyo ama kafam hala orda herkese iyiyim diyosun ama değilsin...Ama olucaz inşallah..

normal bir çikolata kisti canım benim rahimde polipte var polibi kurtaj yapar gibi alacakmış hazır bayılmışken kistleride alalım dedi ama kisti almak polibi almaya helede kürtaja hiç benzemiyor. Yumurtalıklara ulaşmak için karından kesi yapılıyormuş. iyice araştırdım sezeryan izi gibi yada 4 5 tane delik açılıyormuş bunları duyunca hepten ameliyattan vs vazgeçti. artık oluruna bıraktım olursa olur olmazsada hayırlısı.

yaaa kızlar benm bugun 34. günüümm hamişlerr yardım edinnn test ne zaman yapmalymmm? önceki hamilelğmde 40. gn yapmıştım ve kop koyuydu çizgilerr

benimde adetten sonraki 26. günüm adet döngüm 30. hala adet belirtim yok hamilelik belirtimde yok. erken gebelik testi yaptım adetten bir hafta önce bile doğru sonuç veriyor dediler yaptım negatif ((( adet olmazsam kan testi yaptıracağım inşallah hamileyimdir gerçi doktor polip ve yumdaki devasa boyuttaki kistlerle hamile kalman çok zor dedi

Canım geçmiş olsun bebeğini kaybettikten sonra ilk defa mı adet oldun? Benim de 49 gün oldu da hala adet olmadım.
evet cnm ilk adetim.
.kanaman yoksa iliskiye girmende bi sakinca yok bence

merhaba arkadaşlar,
konuyu en başından okumaya çalıştım nerdeyse yarısına kadar bütün sayfalaarı okudum. burda benim yaşadıklarıma yakın şeyler yaşayan ne çok kişi varmış görünce şok oldum.
bende 10 haziranda hamile olduğumu öğrendim. ilk heyecan bizde sizin gibi 7 düvele duyurduk sevinçten uçtuk resmen.
ilk doktor kontrolümde keseyi gördük herşey yolundaydı. ikinci kontrolüm tam 1 ay sonraydı büyük heyecanla kalp atışını duyucaz diye gittimiz dr umuzdan ağlayarak çıktım. maalesef bebek yoktu ve boş gebelikmiş benimki. o gün dünya başıma yıkıldı resmen.
doktorum beklemenin benim sadce psikolojimi bozacağını hemen kürtaj olmamın daha iyiy olacağını söyledi. hepinizin yaşadığı o kürtaj evresi çok kötüydü.
kanamam hiç olmadı 10 gün civarında sadce lekelenmem oldu. 8 temmuzda kürtaj oldum 11 ağustosta regl oldum ama 4 gün falan sürdü şiddetli değildi.
doktor bana ilk regliden sonra korunmayı bırakabileceğimi söyledi ama ben çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan.
burda okuduklarım içime su serpti resmen hemen hamile kalanları görünce umut doldu içim. ama çok korkuyorum. yine aynı şeyleri yaşamaktan.
psikolojim buna hazırmı bilmiyorumm aklıma geldikçe hala gözlerim doluyo hamile görünce yada bebek görünce. tevekkülden başka çaremiz yok maalesef.
çok uzun yazdım biliyorum ama çok doluyum ve beni siz en iyi anlarsınız.
bundan sonra takipte olacağım sizi. birbirimize destek olalım bu dönemi hep birlikte atlatalım
rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşş..

inşallah canım bende haftaya tekrar test yapacam, adetten sonraki gün gelmeyince yaptım test negatif silik çizgi bile yoktu moralim bozulmuştu ama dediğin gibi kramplar akıntı devam ediyor inşallah bende de çıkar bakalım yoksa da doktora gidecem 24 ünde dönecem tatilden o zaman doktor ne olursa olsun hayırlısı olsun kötü bir sonuç almayayım inşallah böyle arafta gibi beklemek çok zor

geçmiş olsun canım hoşgeldin aramıza

rahim iltahap yapmasın mikrop kapmasın diye söylüyorlar tamamen iyileşsindiye canım. ama olan olmuş herkesin bünyesi farklı sonuçta bir hafta sonra olmadı kontrole gidersin doktor bakınca söyler zaten bana doktorum demişti burdaki hastalarım çok cahil kürtajla çocuk aldırıyorlar 3 hafta sonra tekrar hamile kaldım bu bebeği alın diyorlar eşleri beklemiyormuş falan anlattı bize.

hmm anladım canm sağol antibiyotik kullanıyorum zaten olmaz heralde

Son düzenleme:
Ya arkadaşlar'lar ben düşük yapalı 3 hafta oldu kontrolle gideceğim yine ama adet ne zaman olurum acaba.. Tertemiz olan yüzümde sivilceler çoğaldı, bu durum beni çok rahatsız ediyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…