- 25 Haziran 2014
- 1.134
- 407
- 148
- Konu Sahibi ballizencefil
-
- #1.061
Canim doktorlar 2 3 hafta diyolar ama hemen cocuk istiyorsan 3 hafta cok kurtajdan ortalama 14-25 gun sonra yumurtlama oluyormus ona gore bakarsin doktorlarin kimi 3 hafta kimi 2 kimide kanaman bitince diyolar benim doktorum kanamam ilk gun kesildi diye 1 hafta yasak koydu
Kizlar aranzda hic kurtajdan sonra hamile kalan yokmu yaa
inşallah öyle der canım hiç beklemek istemiyorum ama beklemedim diye de yine düşük olursa diye de korkuyorum
Cok nadir doktor soyler bunu banada soyleyenanladım canm sağol bakalım cuma günü doktorum bana ne diyecek
Canim cok gecmis olsun ama uzulme o bebegin yicek ekmegi varsa hersekilde olur insallah Allah nasip eder en yakin zamanda hamile kalie kucagina alirsin bebisi tabi bizdeee :)kızlar kesinlikle beklemenizin hiç bi manası yok. ben bekledim 2 kist ve bir polip oluştu psikolojim çok bozuk. saadet arkadaşımız beklemedi hamile kaldı maşalllah ona. siz kanamanız bitince denemelere başlayın rahim hazır değilse zaten bebek olmaz. rahim hazırsa hamile kalırsınız düşük riskiniz olmasın diye progestan kullanırsınız hiçççç tasalanmayın. aklım olsa ilk adeti asla beklemezdim. bekledim de ne oldu ilk adetten sonra üreme organlarımın her yerinde bir şeyler oluştu şimdi bir dizi tedavi ve ameliyatlar olmam gerekiyor. allaha yalvarıp dua etmekten başka çarem yok inşallah bir mucize olur hamile kalırım ve bunların hiç birine ihtiyacım kalmaz. sizden tek isteğim bana dua etmeniz.
Canim odagini degistirme fikri iyi bi yontem bende aylarca ugrastim en son yeter dedm yapmiyorum doktorada gidiyodum ben her ay hamilemiyim die ultrasonla baktiriyodum o derece takintiliyim en son doktorada gelmiyorum olmuck heralde dedm doktorda bole dusunmeye dewam et obur ay hamile gelceksin dedi dedigi gibide oldu 1 ay hic yumurtlama gunu falan takp etmedim hic hamilelikle ilgili yazi okumadom tamamen alakami kestim obur ay adetim gecti gene test yapmadim negatf cikar diye sonra bi kac gun gecti bianda icimi bisi titretti kostum test almaya bi test yaptm hamileyimm tabi bu sewinc 3 ay surdu sonra kurtaj oldum herseyin hayirlisi ama folik asiti birakma canim cunku ciddi anlamda onemli ..Bugün bi umut hastalığıma 1 hafta olmasına rağmen fortest testini yaptım ama negatif. Bu koca negatifle artık biraz odağımı değiştirmeye karar verdim. Folik asitide kenara attım. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Bide ben adetten bir hafta once kan testi yaptirdim hamileymisim cikmadi adet baya gectkten sonra idrar testinde cikti gec dollenme olmus ondan gene adet olana kadar dikkat et bencee[/QUOTE][QUOTE="babsybaby, post: 36484807, member:Bugün bi umut hastalığıma 1 hafta olmasına rağmen fortest testini yaptım ama negatif. Bu koca negatifle artık biraz odağımı değiştirmebencnegatif rdim. Folik asitide kenara attım. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Benm aklıma da hep böyle ihtimaller geliyo ama kendime boş yere ümit veriyorum muhtemelen. Folik asit 6 tane kaldı hamilelikten 3 ay önce başlanıyor diye biliyorum. Bu ay 3. Ay skkıntı yaratmasından kokruyorum. Bu arada inşallah dediğin gibi olur takılmayınca iyi haber alırım. Hepimiz en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz inşallahBide ben adetten bir hafta once kan testi yaptirdim hamileymisim cikmadi adet baya gectkten sonra idrar testinde cikti gec dollenme olmus ondan gene adet olana kadar dikkat et bencee
Amin tatlim ama folik asitin hic bi zarari yok normaldede yiceklerden aliyoruz zaten ben hamile kalmadan 2 ay once basladim 3 ay hamileligimde dewam ettm kurtaj oldum gene dusundugum icin hala dewam ediyorum icmye doktorum dewam etmemi soyledi ve ben uzun zaman ictim ama hamileligim inanilmaz guzel geciyodu hic bulantim yoktu ama nasip deglms sabahin bu saatinde bu sayfada olduguna gore daha odak degistirememissin :)[/QUOTE]Amin
Benm aklıma da hep böyle ihtimaller geliyo ama kendime boş yere ümit veriyorum muhtemelen. Folik asit 6 tane kaldı hamilelikten 3 ay önce başlanıyor diye biliyorum. Bu ay 3. Ay skkıntı yaratmasından kokruyorum. Bu arada inşallah dediğin gibi olur takılmayınca iyi haber alırım. Hepimiz en kısa zamanda bebeklerimize kavuşuruz inşallah
Canım doğru söylüyosun bu son mesajım olsun inaşşalh önümüdeki ay girdiğimde hem senin güzel haberini okurum hemde kendi müjdemi veririm.Amin tatlim ama folik asitin hic bi zarari yok normaldede yiceklerden aliyoruz zaten ben hamile kalmadan 2 ay once basladim 3 ay hamileligimde dewam ettm kurtaj oldum gene dusundugum icin hala dewam ediyorum icmye doktorum dewam etmemi soyledi ve ben uzun zaman ictim ama hamileligim inanilmaz guzel geciyodu hic bulantim yoktu ama nasip deglms sabahin bu saatinde bu sayfada olduguna gore daha odak degistirememissin :)
12 haziran gunu sevincle çıktık evden. 9 bucuk haftalik bebegimin kontrolune gidecektik. Kalp atislarini duyariz , belki ultrason resmini aliriz diye dusunmustuk esimle. 7 haziran gunu bir pecete dolusu kanamam olmustu kirmizi renkte. O gun acile gittik. Doktor bize yerlesme kanamasi olabilecegini endiselenmememiz gerektigini soyledi. 5 gun boyunca hafif hafif kahverengi kanamam oldu. Yine de korkmuyordum, basima geleceklerden haberim yoktu. 12 haziran gunu bebegimin kalp atislarini alamadiklarini ve onu kaybettigimi ogrendim. Hemen kurtaja aldilar beni. Uyandigimda icimde kocaman bir bosluk vardi. Yaşadığım acinin tarifi yoktu. Aradan 15 gun gecti. Kurtajdan sonra saglik acisindan bir sorun yasamadim. Su an daha iyiyim ama acim hala icimde. Doktor korunmamiz gerektigini soyledi. Ama korunmadim. Biliyorum bu yaptigim belki dogru degil ama 3 ay gibi bir zaman beklemek beni daha cok yipratacak. Bir yandan ayni seyleri tekrar yasamaktan cok korkuyorum. Bir yandan da rabbim nasip etsin o duyguyu tekrar yasayim ve bu sefer yavrumu saglicakla bir an once kucagima alayim istiyorum. Uzun oldu hakkinizi helal edin. Ama benim durumumda olanlarla paylasimda bulunmak ve tecrubeleri olanlarla bu konuda konusmak istiyorum. Merak ettigim bir konuda kan pihtilasmasi problemi. Bu konularda bilgisi olanlar lutfen yardimci olsunlar bana. Hakkinizi helal edin, simdiden teşekkürler.
Kizlar aranzda hic kurtajdan sonra hamile kalan yokmu yaa
Ben de Aralık ayında kürtaj oldum... Bebeğimin kalbinin atmadığını öğrendiğimde başımdan kaynar sular dökülmüştü dünyama güneş doğmuyordu sanki anlatamam o beyin uyuşukluğunu ağlama nöbetlerimi... Benim de bebeğim 9 haftalıkken alındı... Doktorum 1-2 ay korunma verdi biz dinledik çünkü rahim kendini toparlamadan olursa düşük tekrarlar diye de çok çekindik... 2 adet döneminden sonra Rabbim aratmadı binlerce kere şükürler olsun.. Şimdi sağlıklı bir gebeyim... Ben ilk kürtajdan sonra tüm testlerimi yaptırdım aklına ne geliyorsa hem genetik hem hormonal hiçbişi çıkmadı ama içim rahatladı... Tabi ilk 3 ay elim yüreğimde gittim her kontrole anlatılmaz yaşanır... Rabbim bir daha yaşatmasın canım sana da bu acıyı.. Kimseye yaşatmasın... Kimsenin kucağını da boş bırakmasın çok geçmiş olsun... Sağlıklı bir gebelik diliyorum
Ben gebeyim canım... Ve 2 aralıkta kürtaj olmuştum... 2 adet dönemi bekledim biter bitmez de şükürler olsun gebe kaldım.. Hikayeni bilmiyorum hepsini okuyamadım ama elbet nasip olacak Rabbim sağlıkla gelmesini nasip etsin mucizelerinizin inşallah...
bide beyaz ve yoğun akıntı canm aynı benm önceki gebelkteki gibi sabırla beklyrumbende lekelenme olmadı ilk gebeliğimde de olmamıştı adete 3 gün var ama benimde akıntım arttı gibi geldi bana normalde kuruluk olması gerekiyor bildiğim kadarıyla kasığımda da ara ara batmalar var.
amin canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. sen çok güzel bir örneksin, inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın. bütün testleri yaptırdım dedin peki bebeğini neden kaybetmişsin? birde kürtajdan sonra sende kist polip miyom vs oluştu mu?
Canim ben 12haftalikken kurtaj olmak zorunda kaldim bebisimin kalbi 9 haftalikken durmus 3 hafta oyle kalmis icimde ikili tarama testine gittigim gun ogrendim bi kac gun daha gitmesem beni zehirliyomus inanilmaz derecede uzuldum korunmayi hic dusunmuyorum Allah seninde kucagina almayi nasip etsin canim sen neden kurtaj oldun ayni durummu ..
benmde canm 3 gün var önceden öyleydi kasıklarda sızlamalar var bazen bacaklarımda bile oluyorbende lekelenme olmadı ilk gebeliğimde de olmamıştı adete 3 gün var ama benimde akıntım arttı gibi geldi bana normalde kuruluk olması gerekiyor bildiğim kadarıyla kasığımda da ara ara batmalar var.
yok canım ben de bekleme taraftarı değilim eşim de hakkımızda hayırlısı buymuş diyo üzülmeyim diye konusunu bile acmıyo .. ilk adetime kadar bekleyip sonra korunmıcam inşallah yine hemen hamile kalırım ben 2. ayda hamile kalmıştım korunmayı bırakınca sağol canım yorumlarınız beni rahatlatıyorCok nadir doktor soyler bunu banada soyleyen
doktor aile dostumuz kurtajimada o girdi cokta dr a bagli kalma benim esim cok takintili noldu nie oldu die kurtajdan sonra 2 profesore
Goturdu beni biri psikolojik olarak iyi oldgnda
kanamanda kesildiyse beklemenin anlami yok dedi digeri 3 ay kesinlikle yapma dedi yap der cocuga bisey olursa doktorlara sorun cikaririz die korkuyolar sanırım
canım ya şu durumumdan sonra gecem gündüzüm dua ile geçiyor bizim durumumuzda olanlara da normal şekilde hamile kalmak isteyenllere de dua ediyorum.. şu an az da olsa kanamam var doktor kontrolunden sonra ne yapcağıma karar vericem ama beklemek ben de istemiyorum folik asite de devam ediyorumkızlar kesinlikle beklemenizin hiç bi manası yok. ben bekledim 2 kist ve bir polip oluştu psikolojim çok bozuk. saadet arkadaşımız beklemedi hamile kaldı maşalllah ona. siz kanamanız bitince denemelere başlayın rahim hazır değilse zaten bebek olmaz. rahim hazırsa hamile kalırsınız düşük riskiniz olmasın diye progestan kullanırsınız hiçççç tasalanmayın. aklım olsa ilk adeti asla beklemezdim. bekledim de ne oldu ilk adetten sonra üreme organlarımın her yerinde bir şeyler oluştu şimdi bir dizi tedavi ve ameliyatlar olmam gerekiyor. allaha yalvarıp dua etmekten başka çarem yok inşallah bir mucize olur hamile kalırım ve bunların hiç birine ihtiyacım kalmaz. sizden tek isteğim bana dua etmeniz.
hayırdır inşallah bebişe yoralım bebiş gelsin o zaman bakalım ya 2 gün nasıl geçecek daha tık yok adece yorgunluk var biraz ama tatildeyim yüzüyorum nemde var falan onlardan da olabilir yani diyorum bakalım.benmde canm 3 gün var önceden öyleydi kasıklarda sızlamalar var bazen bacaklarımda bile oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?