kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

Gozunaydinnn canim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim gercekten çok üzüldüm allah yardimcin olsun.. canim benim et beni konusunda bilgim yok ama sogan kuru sayesinde ameliyattan kurtulan kac kisi okudum. Allahim senin yardimcin olsun sifa versin sana. Yipratma kendini sakin biraz akisina birak canim.. dualarimdasin sen de bol bol dua et canim..

hadi ya banada folbiol vermişti doktor ve her ihtimale karşı coraspirin de içmiştim her doktor farklı işte anlamadım gitti :44: benimde 25. günüm sabırsızlıkla bekliyorum

Canım ya ben bu yorumunu görmemişim. Çok üzüldüm allah yardımcın olsun bitanem. Bak kötü düşünerek moralini bozma ya hamile kalıp bu sebepten tekrar bir düşük yaşasaydın o zaman daha kötü üzülecektin hem kendin için hemde bebek için. allahın izniyle iyileş, bebişin hemen gelecek. Dua edece sana sağlığına hemencecik kavuş diye.

bende ağrı falan yok canım hem ben doktora gitmiştim baksa görürdü herhalde 4 hafta önce anlamadım düne kadar fark etmedim hepte kontrol ediyorum oysaki

canım o zaman sana şunu söyleyeyim bilmiyorum hatırlıyor musun ben iki doktora birden gidiyorum biri kürtajı yapan doktorum diğeri kürtajdan sonra bulduğum yeni doktorum. kürtajı yapan doktoruma tam bir ay oldu diye adet kanamam başlıyor lavotiron ile etkileşmeyen ağrı kesici yazdırmak için 24 temmuzda gittim baktım rahim yumurtalıklar ter temiz adetinde başlamış dedi. adet bitti dün yani 7 ağustosta yeni doktoruma gittim rahimde et beni ve 5cmlik kist gördü. hangi arada derede çıktı nasıl oluştu bende şok oldum elim ayağım boşaldı ve sinirlerim o kadar bozulmuş ki doktorun yanında ağlamaya başladım.

amin canım benim amin ne olur bana dua edin karnımdaki bu boşluk gün geçtikçe büyüyor ve ben hiç dolmayacak diye çok üzülüyorum. keşke hiç adet olmasaydım keşke doktoru dinleyip adeti beklemeseydim adetten oldum bak neler çıktı. en güzelini sen yaptın canım ne güzel beklemeden hamiş kaldın rabbim tamamına da erdirsin inşallah. sana kızan doktorlarıda hiç kafana takma. zaten beni büyüklerim uyarmıştı doktoru dinleme hiç korunma hemen hamile kal yoksa kist oluşur demişti dinlemedim kafamı hangi duvarlara vursam bilemedim ((((

canım hayırlı olsun cokkk sevindimmm.. kaç günde bir adet oluyorsun pekiii?

Sagol canım Allah saglıkla sıhhatle hepimize evlatlar nasip etsin, ben 30 gün olurdum ama son 4 aydır 1 hafta geciktiği oldu 12 gün geciktigi oldu ama 12 gün geciken kimyasal gebelikmiş bu ayın ortasında yumurtladıgımı hiissettim akıntı ve agrılarımdan bunun 15 gün sonrasıda pozitifi gördüm yani bu ay 30 oldu,

Hatırlıyorum canım konuşmuştuk. Peki sen dışardan hissedebiliyor musun kisti elle dokununca fıtık falanda olabilir dediler karın bölgesi olduğu için. Birde şöyle bir şey oldu 2 saattir kendimi inceliyorum resmen şekilden şekile girdim şuan elimle hissettiğim şişlik yok yani iki tarafımda eşitlenmiş.

hafif şişlik var canım (psikolojikte olabilir) ama bariz bir ağrı çekiyorum ayrıca kahverengi akıntım var.

Tatlim uzulme ama herseyin basi psiloji,baska bir doktora daha git bence sogan kurunude kullan

Canim cok uzuldum durumuna ya ama dua et bitanem bende edcem senin icin insallah bu sekilde bir travma daha yasamazsin rabbim yardimcin olsun bitanem benimde kananmam kesilince tekrardan gidicem dr insallah bir sorun sikinti yasamayiz bana bugun patoloji sonucunu alirken korunma dedi psikolojin duzelince calis dedi

Günaydın ben dün kürtaj oldum..perşembe akşamı düşük yaptım.hastahanede yatış verdiler..dün de içeride kalanları alıp patolojiye yolladılar..sonuç çarşamba çıkacakmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…