kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

Ewet tatlim cok kafaya tkiyoruz bilinc altimiz bizIm ruyalarimizid ele gecirmis ama artik rahatlamamiz gerekiyo saglikli anneler olmaliyiz birbirimize destek olup siz sanslisiniz eslerinizde destek ama benm esim cook normal goruyo benim sizden baska konusacak hickimsem yok

adete dört gün kala hassas gebelik testleri ne kadar doğru sonuç verir sizce ??

Esimde belli etmesede uzuluyo oda cok yiprandi bn bugunden itubaren tarcin bal corek otuna basladim yumurtaliga faydaliymis

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Esimde belli etmesede uzuluyo oda cok yiprandi bn bugunden itubaren tarcin bal corek otuna basladim yumurtaliga faydaliymis

Canim bende baslim anlatsana nasil tuketocez :)

Canim onu adetin ikinci gunu basliyosun 10 gun sabah aksam bir tatli kasigi yiyosun normal zamanda yapilmiyo tatlim oyle biliyorum

Canim onu adetin ikinci gunu basliyosun 10 gun sabah aksam bir tatli kasigi yiyosun normal zamanda yapilmiyo tatlim oyle biliyorum

Heryerde farkli biseler yaziyo normalde gunluk yenilen seyler adeti beklemicm hormonlara iyi geliyomus 20gun denicem bakalim zararinin dokuncagini dusunmuyrm

Heryerde farkli biseler yaziyo normalde gunluk yenilen seyler adeti beklemicm hormonlara iyi geliyomus 20gun denicem bakalim zararinin dokuncagini dusunmuyrm

Zarari olacagini sanmiyorum ben bu kuru yaptigim ay hamile kalmistim canim oradan biliyorum 10 gunluk adetin 2.gunu baslanio corek otu zararli bisey degil tatlim zaten insallah sifasini gorursun tatlim

Kızlar bende 2 düşük 1 kürtajın sonunda bu ay tekrar hamile kaldım çoooooooook şükür inşallah bu sefer nasip olur, size umut olmak için yazdım es non düşüğümde 16 mayısta oldu bu ay adetim başlangıcından 10 gün sonra başladık 2 günde 3 günde bir denedik 30 dk bekledim sonra banyo yaptım mqlum hemde ramazan ayıydı abdest aldım, gec yumurtlayacagımı düşünerek adetime son 10 gün kalqna kadar yani 10 gün degerlendirdik, adetime 10 gün kalada progestan içmeye başladım bende erken dönemde tutunamamaktan kaynaklanan düşük oldugu için vede kan pıhtılaşması oldugu için coraspin 100 lük içtim folikasiti aylardır kullanıyorum zaten cok şükür gününde pozitifi gördüm ama 4, gün gittim 614 cıktı hcg 2 gün sonra bugünde 1550 çıktı, çok şükür Allah herkese en kısa zamanda bu mutlulugu nasip etsin. bu arada bu ilaçlara devam dedi dr cleksin iğne yapıyorum her gün kendime

darısı bize olur inş rabbim saglıkla kucagına almayı nasip eder bu ay bnım umudum yok fazla çalışamadık
bi haftaya adet olcm ıkıncısı en azından ikinci adetımıde görim çunku doktor korun dedıydı bn hıc korunmadım zaten gec tutuyo dıye

:) hayirli olsun bebisin canim.

2 numarali bebisimizde geldi :) bakalim 3 numarali bebisimiz kimin olucak :) :)

Darısı sizlere olur inşallah sen kendini ne zaman hazır hissediyorsan o zaman başla canım moral çok önemli

Cok sevindim tatlim Allah tamamina erdirir insallah saglikli bir sekilde kucagina alirsin yavrunu Allahim sizden boyle gusel haberler almak bize umut oluyo ve seviniyorum insallah bizde siizn gibi tekrardan anne adayi olabiliriz :)

aynen canım bende senin gibi yorumladım doktorum tatılden gelene kadar bekliyeceğim artık.

Kesilirsin insallah canim sikma kendini banada oyle demisti dr

Canım kanamam kesildi akşamdan beri akmıyor dün bütüngün sadece 1 damla akmış. Bugünde öğlene kadar akmazsa denize gitmeyi düşünüyorm sonuç olarak tuzlu su pek mikroplu olmaz. Eve gelince savlonlu suyla altımı yıkarm mikrip felan kalmaz ne dersin bana akış verirmisin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar :) kalp atisimiz duyuldu :)) büyümüş bebisimiz :) kan değerlerim idrarim temiz cıktı :) bu doktorum benim gözümü korkutmustu. Beklememissin belki diger bebegini kaninda olan bi mikrop zehirlemistir bekleseydin temizlenirdi kanin demisti, kanim temizmis zaten :) tatli bayanlar burdan size diyeceğim sey su ki hazirsaniz beklemeyinn baslayin calismalara :) rabbim bi yoluna koyuyor :)

Ha bir dee dun gece aklima geldi ben uygulayamadim ama size söyleyim dedim. Kizlar cogumuz biliyoruz ki kan pihtilasma testi 2. Dusukten sonra bakiliyor. Ve kendimiz yaptormaya kalksak oldukca maliyetli bi testmis. Sunu farkettim. Doktorlar sizin bildiginizden fazlasini bilmiyor sizinle ilgili. Bu yuzden testi yaptirmak isteyenlerin 2 kez dusuk yasadiklarini soylemelerinde bi sakinca yok bence. Onceden aklima gelse kesinlikle denerdim. Aklinizda bulunsun. Söylemek istedim cunku bu konu hala beynimi kemiriyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…