kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

Arkadaşlar kürtajdan sonra hamile kalmak için OVULA ovulasyon testini kullanan varmı aranızda benim reglim bugn bitiyor 12sinden itibaren kullanmaya başlıcam internetten sipariş ettim yarın elimde olacak sanırım..deneyenler varsa yorumlarınıza ihtiyacım var..Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inş..

Kizlar bnm knamam gec kesilmisti biliyosunuz suan tekrar kanamam basladi karnim giriyo regli oldum sanirim dimi kizlar metiler kullanipta kanamam kesilmisti bu sabah karin agrisiyla birlikte kanamam var adet gibi

Arkadaşlar kürtajdan sonra hamile kalmak için OVULA ovulasyon testini kullanan varmı aranızda benim reglim bugn bitiyor 12sinden itibaren kullanmaya başlıcam internetten sipariş ettim yarın elimde olacak sanırım..deneyenler varsa yorumlarınıza ihtiyacım var..Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inş..

Canim ben kullanmistim adet dongumuzu tam kestiremedigimiz icin ben adetim bittikten iki gun sonra yapmaya basliyodum ve iki gunde bir iliski adet olana kadar ve testte koyu cizgiyi gordukten sonra o gunu ve sonrasindaki 2 gunu degerlendiriyodum canim

Benim knamami soruyosun sanirim canimda benim bur ilac almdn kanamam kesilmedi 26 gun surdu ilac icincer kesildi toplamda 29 gun surdu canim

Ay özür dilerm canım ablan dedim mesajı yazarken birşey düşünüyodm ondan böyle yazmışm. Şey diycem azalarak mı kesilir yoksa aniden mi ??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim ben kullanmistim adet dongumuzu tam kestiremedigimiz icin ben adetim bittikten iki gun sonra yapmaya basliyodum ve iki gunde bir iliski adet olana kadar ve testte koyu cizgiyi gordukten sonra o gunu ve sonrasindaki 2 gunu degerlendiriyodum canim

Anladım canm çok teşekkür ederim ben 28-29 günde bir olmaya başladm kürtajdan sonra ona görede 11-12si gibi başlamam gerekiyor.buarada hamilemisin şuan ?

Ay özür dilerm canım ablan dedim mesajı yazarken birşey düşünüyodm ondan böyle yazmışm. Şey diycem azalarak mı kesilir yoksa aniden mi ??

Azalarak canim 3 gunde tamamen bitti bugun adet oldum sanirim karin agrisiyla birlikte kanamam basladi

İnşallah canm inşallah..ruh halim çok değişken elimde değil ama hamile kalmayı çok istiyorum bir yandanda kalınca tekrar aynı sorunları ve bebegimi bi kez daha kaybedersem naparım diyorum Allah sabrını verir ama unutulmuyo işte..

İnşallah canm inşallah..ruh halim çok değişken elimde değil ama hamile kalmayı çok istiyorum bir yandanda kalınca tekrar aynı sorunları ve bebegimi bi kez daha kaybedersem naparım diyorum Allah sabrını verir ama unutulmuyo işte..

Ruh halini bna sor bigun cok iyiyim mutluyum hersry guzl olck diyorm ertesi gun agliyorm bebegimi istyrm hamile olnk istiyrm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar bnm knamam gec kesilmisti biliyosunuz suan tekrar kanamam basladi karnim giriyo regli oldum sanirim dimi kizlar metiler kullanipta kanamam kesilmisti bu sabah karin agrisiyla birlikte kanamam var adet gibi

Canım metiler zaten kanamayı keser içinde yazıyor kanamanız kullanmayı bıraktıktan sonra daha yoğun gelmeye başlar diye

Bebeğini kaybedip ruh hali normal olan varmıdır canım bende aynen senin gibiyim özellikle bebekle ilgili bir şey duyayım göreyim gözlerim doluyor ağlıyorum, bazen evet bu ay olacak diyorum sonra umudumu kaybediyorum kendimi boşu boşuna kandırıyorum diye.

Bebeğini kaybedip ruh hali normal olan varmıdır canım bende aynen senin gibiyim özellikle bebekle ilgili bir şey duyayım göreyim gözlerim doluyor ağlıyorum, bazen evet bu ay olacak diyorum sonra umudumu kaybediyorum kendimi boşu boşuna kandırıyorum diye.

Bence umudumuzu kaybetmek yanlış canm ben 8 yıl uğraşıp evlat sahibi olan hatta şuan 2.çocuguna hamile olanı tanıyorum .. Allah'a sığınıp dua edecez o doğru zamanı bekleyip verecektir yavrularımızı bize.. Pes etmek yok !!

Bence umudumuzu kaybetmek yanlış canm ben 8 yıl uğraşıp evlat sahibi olan hatta şuan 2.çocuguna hamile olanı tanıyorum .. Allah'a sığınıp dua edecez o doğru zamanı bekleyip verecektir yavrularımızı bize.. Pes etmek yok !!

allah umut tabi ki kesilmez canım ama benim 11 doğum günüm bu ay çok istedim bebeğimle gireyim yeni yaşıma diye ama olmayacak sanırım bu ay ona umudum yok demek istemiştim. bat 15 ne adet belirtisi ne gebelikle ilgili hiçbir şey yok bende.

Hadi hayırlısı darısı benim başıma haftaya perşembeye bende bekliyorm canım

Insallah canim regli olmusumdur yani kanamam kesildikten 10 gun sonra kanamam olmasini baska neye baglayabilirimki :( ki oyle cok yogunda degil asiri gelmiyo yarin dr randevu alabilirsem gidicem insallah bakalim

Gecti canim 27 haziranda kurtaj olmustum ben :( uyarin gidebilirsem randevu alabilirsem gidicem doktora yuksek ihtimalle

hayırlısı olsun canım ama sanırım adet görüyorsun bana öyle geldi bende 28 gün üstüne gördüm arada sadece 1 hafta kuru günüm olmuştu.

Back