kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

hayırlısı olsun canım ama sanırım adet görüyorsun bana öyle geldi bende 28 gün üstüne gördüm arada sadece 1 hafta kuru günüm olmuştu.

Insallah canim ya cok sevinicem eger adetse cunku en azindan eski halime dondugume sevinip tekrardan yumurtlama gunumu hesaplayabilip tekrardan saglikli evlatlarima kavusurum insallah :)

Insallah canim regli olmusumdur yani kanamam kesildikten 10 gun sonra kanamam olmasini baska neye baglayabilirimki :( ki oyle cok yogunda degil asiri gelmiyo yarin dr randevu alabilirsem gidicem insallah bakalim

İnşallah adetdir canım. Bana doktorm kanama için en fazla 3 haftaya salkar dedi normaldir dedi. Yarn tam 3. Haftam bugün azaldı inş yarn kesilirm :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

saadetçim bende dün kürtaj oldum.Gebeliğim 8.5 haftalıktı ama hiçbirgelişme görünmediğini söyledi doktorum kalp atışlarıda yoktu :(.O gün hemen kürtaja aldılar mor4alim o kadar bozuk ki ağlamaktan gözlerim kan çanağına döndü.Bende pataloji sonucumu bir hafta sonra alacağım inşaallah neden gelişmediği cıkar.Rabbim herkesin bebişini kucağına almayı nasip etsin.

saadetçim bende dün kürtaj oldum.Gebeliğim 8.5 haftalıktı ama hiçbirgelişme görünmediğini söyledi doktorum kalp atışlarıda yoktu :(.O gün hemen kürtaja aldılar mor4alim o kadar bozuk ki ağlamaktan gözlerim kan çanağına döndü.Bende pataloji sonucumu bir hafta sonra alacağım inşaallah neden gelişmediği cıkar.Rabbim herkesin bebişini kucağına almayı nasip etsin.

Gecmis olsun canim,agla at icindeki zehri ama kendinide yipratma.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar saadetten baska hamile olan yokmu hala :) :)

İnşallah adetdir canım. Bana doktorm kanama için en fazla 3 haftaya salkar dedi normaldir dedi. Yarn tam 3. Haftam bugün azaldı inş yarn kesilirm :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kesilirsin insallah canim sikma kendini banada oyle demisti dr

himm nasıl bir sonuç çıktı? henüz doktoruma gösteremedim yıllık ızınde oldugu için
sonuç:46,xx yazıyor?
anladıgım kadarıyla bi anormallık yok.

Himm yok gibi 46 kromozom sayisi desek xx de kiz oluyo baska bisi yazmiyomu canim bu pataloji sonucumu bende yarin alicam sonucumu cikmis cesaret edip almaya gidemedim bakalim benim yavrularimin neden durmus kalbi :(

Kizlar hepinize dua ediyorum insallah yakin zamanda alacagiz sizlerin de hamis haberlerini :))

Bnde gunlerde ruyamda ya hamile birini goruyorum ya bebek yatagi bakiyorum herhalde cok takiyorum ondan ruyalarimda hep erkek bebek gorutrm bugun esimde gormus tombis bi erkek bebek ne demek acaba ins hayirli biseler okur bu kadar dert icindr

Himm yok gibi 46 kromozom sayisi desek xx de kiz oluyo baska bisi yazmiyomu canim bu pataloji sonucumu bende yarin alicam sonucumu cikmis cesaret edip almaya gidemedim bakalim benim yavrularimin neden durmus kalbi :(

$recai þahinnn.jpg $recai þahinnn.jpg

canım sonucu eklemeye calıştım ama inşallah yuklenmıstır. patalojiye mı vermiştiniz yoksa genetiğe de gönderim yapıldımı?

Eki Görüntüle 1212533 Eki Görüntüle 1212533

canım sonucu eklemeye calıştım ama inşallah yuklenmıstır. patalojiye mı vermiştiniz yoksa genetiğe de gönderim yapıldımı?

Tatlim inan bilmiyorum genetige gitmedi sanirim sadece patoloji neden kalbi durdugunu soyluycekler sanirim diye bekliyorum evet eklendide yorumu pek anlayamadim ama genetik kromozomla ilgili bi sorun yok gibi insan 46 kromozomludur xx de kiz xy erkek oluyo biyolojik bilgime dayanarak ama istersen dr baska bi dr goster

Back