kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

bende 8 haftayı görünce hala kalp atışını duymadık diyince korktum canım benim ya insanın bir kere canı yanınca pimpirikli oluyor. alttan baktırma zaten risklisin bekle canım benimki 6+5 de duyulmuştu. De canım de öpüp kokladığın günlerde gelecek iyi düşün iyi olsun bizlerede dua etmeyi unutma :)))

canım birde baktım ki bugun akıntım uzuyorda uzuyr en son 3 gün önce ilşki oldu ve eşm 10 gün daha yokkkk (((

poffff çok mutsuzumm ya 3 günlük sperm bgn çatlayan yumurtayı bulablrmiii yaaa

gelir canım gelmez mi hiç güzel düşün sonu güzel olsun ama tabi bugun yarın ve diğer 3 ilişki daha olsa garanti olurdu. bekle bakalım olacağı varsa olur rabbim en hayırlı zamanlarda versin yavrularımızı

ben hiç belirti olmadan hamile kaldığımı anlamıştım canım sadece çok ama çok ağlıyor çok alıngan olmuştum başkada ne akıntı ne göğüs şişliği ne bulantı hiç bir belirtim yoktu.

preseed nedir canım ne işe yarıyor?

preseed nedir canım ne işe yarıyor?

Canım preseede bende bu site sayesinde öğrendim. Gebekalmayı kolaylaştıran bir jel spermlerin daha hızlı ve ölmeden hareket etmelerini sağlıyor. Çünkü kadınların salgıladığı salgılarda bile asit dengesi yediklerimize göre değişiyor ve buda spermlerin daha çabuk ölmesine sebep oluyor bu jel bunu önlüyor hamilelik şansını arttırıyor.

sen kullandın mı memnun kaldın mı canım? bide nereden aldın? bende alayımda bir an önce hamiş kalayım.

sen kullandın mı memnun kaldın mı canım? bide nereden aldın? bende alayımda bir an önce hamiş kalayım.

canım ben ilk defa geçen hafta kullandım, aslında ilişkide stres yapmanı önlüyor gerilmeden dolayı olan kuruluğu falan önlüyor 3 kez kullandım ben kayganlaştırıcı olarak süperde bebek konusunda daha bir şey diyemem bat 15 o zaman belli olur ama kullananların %50'si il ay diğerleri 2. ay hamile kalmışlar. Ben internetten aldım botanic eczaneden 2 günde geldi kapıda ödemeyle

bende kuruluk var canım ilişki esnasında durex yada okeyin kayganlaştırıcısını kullanıyorum. geçen gün durexin arkasında spermleri yavaşlatabilir bebek düşünüyorsanız doktorunuza danışınız diyordu tesadüf gördüm iyikide görmüşüm artık denemelerimde onu kullanmıyorum bende netten sipariş vereyimde kayganlaştırıcı olarak kullanayım inşallah işe yarar.

sadece o değil hemen hemen tüm kayganlaştırıcılar sperm geçişini engelliyor canım ama preseed tüp bebek tedavisinde spermleri canlı tutmak için kullanılıyormuş bir kaç yerde okudum bunu. içinde de yapılan testlerde spermlerin canlılık oranını ve hareketliliğini %80 arttırdığı yazıyor zaten dene memnun kalırsın kayganlaştırıcı olarak hem bebek içinde engel değil rahatlıkla kullanabilirsin. inşallah rabbim bunu vesile kılmıştır bebek için bize.

su bazlı olanlarda mı sperm geçişini engelliyor canım yandık desene benim bu jeli almam şart oldu o halde. inşallah önce sen hamile kalırsın sonrada ben bu jel sayesinde hızlıca hamiş kalırım. aminnn inş bu bir vesile olur :)))

su bazlı olanların bazıları engellemiyor bazıları engel oluyormuş birikme yapıp canım. inşallah canım 15'i bir gelse beklemek daha kötüymüş. bugün üniversite kitaplarımı açıp okudum gebelik en erken ne zaman belli olur diye yumurtlamadan sonra 2 hafta belli olmaz diyordu hep ondan önceki yaşanan tüm belirtiler psikolojikmiş yani benim bu hafta yaşadığım her şey psikolojik daha döllenen yumurtanın yerleşmesi için bile 1 günüm daha varmış belirti gözükmesi şuan için imkansızmış, sabredemiyorum valla geçen sefer nasıl sabretmişim ben.

İçeride parca kalma ihtimali var midir acaba uzun sürmüş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim 20.gun kontrol etmisti.temiz parca yok demisti.doktorun dun verdigi ilaci kullanmaya basladm.kanamam kalmadi.ilac bitince de adet gorcem ins.

Canim 20.gun kontrol etmisti.temiz parca yok demisti.doktorun dun verdigi ilaci kullanmaya basladm.kanamam kalmadi.ilac bitince de adet gorcem ins.

İnşallah adetlerimizi gorelimde yeni umutlarla yelken acalim. Benimde 16 gün oldu kürtaj olali ne zaman olurum kim bilir ilkinde 40 gün üzerine olmuştum.. Hayirlisi

Bnde ilk adetimi oldum hatta ikincisi olcak bu arada testlerimi yaptirdim temiz cikti kafam rahatladi doktor uc ay bekle dedi bnim iki ay oldu bile korunmadim bu ayda umudum yok ins onumuzdeki aya kalirm

Bekle demek kolay da beklemek
Zor ve uzun bir surec.. İnşallah hemen gebe kalirsin.. Aslinda beklemek boşuna.. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah sorunsuz gebelik

Allah kolaylik versin bize canim bak senin esin seni anliyo ve sana destek ne guzel benim esim oyle asla degil olmadigi icin zaten bu kdr yipratiliyorum yoksa esim beni tutsa bu kadar olmaszdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…