Canım cok üzüldüm
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
demek buralara kadar geldi bu süreç. . Klasik kiskanc kaynana psikolojisi iste.. cekemiyor seni besbelli.. neden yani neden, mutlu mu oluyorlar? Insani yuva yıkmaya zorlamak boyle kolay bisey mi ya? Sorsan hep o yapti der yakinir bir de! Allahlarindan bulsunlar.. seni oyle iyi anliyorum ki.. cok hastaydim ya ben esim gitmis söylemiş hamile olduğumu. Evde yalniz iyilesemezsin bebeğe de zararli dedi götürdü beni. 5 gun falan kaldim. Kaldigimin 2. Gunu bana bakiyor ya hani hayatimla ilgili ahkam kesmeye basladi. Ekimde abimin dugunu var. Yok gondermezmis beni boyle hamileyken. Sanane be kadin sanane? Bunu soyleyen kadin haftasonu kendi koylerine piknige gonderdi beni 1 buçuk saatlik yola o hasta halimle! Ne degisti? Kendilerine gelince hersey serbest. Bunlar hep bencillikten cahillikten. Bisey demeden ciktim geldim esyami toplayip fena bozuldu. Oh olsun. Esim de bunalmis telefonunnu kapamis. Beni ararttiriyor ona buna agzimdan laf alacak canim isterse actim istemezse acmadim. Hiiic laf vermedim. Catlasin merakindan. Canim hep kiskancliktan yapiyorlar gercekten bak. Daha once de konusmustuk esinle arani iyi tut. Ona yansitma. Esim niye apar topar donduk diyince usulunce anlattim bu olayi ve rahatsiz olduğum diger seyleri. En onemlisi de seninle vakit geciremiyorduk senin de canin sıkkın farkindayim hic bisey paylasamadik dedim. (Maddi yonden daraldi esim bu ara) ben boyle diyince ilk soylediklerimi sovdugumu saydigimi unuttu hemen. Ya kizlar belki beni hatali bulursunuz bu yazdiklarima ama eksik anlattim onlarin yaptiklarini. Ama oyle cok ki boyle ornekler. Gücün yetiyorsa savasacaksin boyle insanlarla evliligin icin, huzurun icin, baska yolu yok.. biraz da onlar uzulsun bosver.. allah biliyor ya.. diyecegim sen esinle arani iyi tut. Erkekler yeri geldimi anne sefkati bekliyorlar. Evet bencilce ama bi erkegin herseyi olmak zorundasin. Annesi arkadasi kardesi esi.. cogu zamanda kadinligini kullan bu konuda sakin gurur yapma. Sen arani esinle iyi tut bak nasil duzeliyor hersey..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.