kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

Canim bende girmiyorum iceri zaten :)) allah iyiligini versin :)) iste hani camasirina geliyor ya hani onu adet gibi senden çıkarken yakalarsan eger (sık kontrolle mumkun) kontrol edebilirsin. Ama bahsettigin gibi yogun oldugu gunu yakaladiysan insallah o gun yumurtlama gunundur :) allahim dualarini hayra cikarsin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

haydii bismillah inşallahhhh :))) canım bazıları içeri sokuormuş ya bende hiç yakalayamadım dışarı çıkarken hahahhaa ama ıslaklık olduğu zaman hatta ilişkide rahat oluor değilmi o günleri yakaladım işte:))

haydii bismillah inşallahhhh :))) canım bazıları içeri sokuormuş ya bende hiç yakalayamadım dışarı çıkarken hahahhaa ama ıslaklık olduğu zaman hatta ilişkide rahat oluor değilmi o günleri yakaladım işte:))

Evet canim benim akintim bi kaç gun surer iste oyle :) basladigi zaman kontrol ediyorum :) ama yumurtlama gununu yakalamak cok onemli canim allah her ayda 1 gun sans vermis biz kadinlara degerlendir değerlendirebilirsen :) canim bir de en onemlisi ne biliyor musun, stres yapmamak. Olmayacakmis gibi odaklan gerekirse adet gununu unut hatta stres yapmamak icin. Strese gerek yok. Bir kere oldu yine olacak. Hem rahmimiz temizlendi malum sebepten. Hic bir engel yok, olacak olacaaaak...

Evet canim benim akintim bi kaç gun surer iste oyle :) basladigi zaman kontrol ediyorum :) ama yumurtlama gununu yakalamak cok onemli canim allah her ayda 1 gun sans vermis biz kadinlara degerlendir değerlendirebilirsen :) canim bir de en onemlisi ne biliyor musun, stres yapmamak. Olmayacakmis gibi odaklan gerekirse adet gununu unut hatta stres yapmamak icin. Strese gerek yok. Bir kere oldu yine olacak. Hem rahmimiz temizlendi malum sebepten. Hic bir engel yok, olacak olacaaaak...

aynen canım kesinlikle.. hiç olmasaydı daha kötü olurdu ama bir kere yaşadıysak gene olacak örnek a da olduğu gibi:16:

geliyor canım da üşüttüğümde de geliyor bende çatlamam mı yoksa üşütmeme mi anlayamıyorum o yüzden sordum başka bi yöntemi var mı diye :)

Canim benim bildigin bi bu var ama arastiririm aksam, simdi telden giriyorum. Sen usuttugun zaman da normal geldigi zaman da kontrol et o zaman :) fazla iliskiden bisey olmaz nasilsa :)) akintin oldugu zaman bas parmaginla isaret parmagin arasinda uzat kopmadan incelerek uzayacak, koparsa uzamazsa yani fazla sıvı bi sekildeyse eger normal bir akinti dedigin gibi canim. Ama bahsettigim gibiyse yumurtlma gunun ve o gun icinde iliskiye girmen gerekiyor :)

12 haziran gunu sevincle çıktık evden. 9 bucuk haftalik bebegimin kontrolune gidecektik. Kalp atislarini duyariz , belki ultrason resmini aliriz diye dusunmustuk esimle. 7 haziran gunu bir pecete dolusu kanamam olmustu kirmizi renkte. O gun acile gittik. Doktor bize yerlesme kanamasi olabilecegini endiselenmememiz gerektigini soyledi. 5 gun boyunca hafif hafif kahverengi kanamam oldu. Yine de korkmuyordum, basima geleceklerden haberim yoktu. 12 haziran gunu bebegimin kalp atislarini alamadiklarini ve onu kaybettigimi ogrendim. Hemen kurtaja aldilar beni. Uyandigimda icimde kocaman bir bosluk vardi. Yaşadığım acinin tarifi yoktu. Aradan 15 gun gecti. Kurtajdan sonra saglik acisindan bir sorun yasamadim. Su an daha iyiyim ama acim hala icimde. Doktor korunmamiz gerektigini soyledi. Ama korunmadim. Biliyorum bu yaptigim belki dogru degil ama 3 ay gibi bir zaman beklemek beni daha cok yipratacak. Bir yandan ayni seyleri tekrar yasamaktan cok korkuyorum. Bir yandan da rabbim nasip etsin o duyguyu tekrar yasayim ve bu sefer yavrumu saglicakla bir an once kucagima alayim istiyorum. Uzun oldu hakkinizi helal edin. Ama benim durumumda olanlarla paylasimda bulunmak ve tecrubeleri olanlarla bu konuda konusmak istiyorum. Merak ettigim bir konuda kan pihtilasmasi problemi. Bu konularda bilgisi olanlar lutfen yardimci olsunlar bana. Hakkinizi helal edin, simdiden teşekkürler.

sende hemen kalmışsın sanırım hiç korunmadınmı kaç gün sonra adet oldun

Canım cok üzüldüm :( demek buralara kadar geldi bu süreç. . Klasik kiskanc kaynana psikolojisi iste.. cekemiyor seni besbelli.. neden yani neden, mutlu mu oluyorlar? Insani yuva yıkmaya zorlamak boyle kolay bisey mi ya? Sorsan hep o yapti der yakinir bir de! Allahlarindan bulsunlar.. seni oyle iyi anliyorum ki.. cok hastaydim ya ben esim gitmis söylemiş hamile olduğumu. Evde yalniz iyilesemezsin bebeğe de zararli dedi götürdü beni. 5 gun falan kaldim. Kaldigimin 2. Gunu bana bakiyor ya hani hayatimla ilgili ahkam kesmeye basladi. Ekimde abimin dugunu var. Yok gondermezmis beni boyle hamileyken. Sanane be kadin sanane? Bunu soyleyen kadin haftasonu kendi koylerine piknige gonderdi beni 1 buçuk saatlik yola o hasta halimle! Ne degisti? Kendilerine gelince hersey serbest. Bunlar hep bencillikten cahillikten. Bisey demeden ciktim geldim esyami toplayip fena bozuldu. Oh olsun. Esim de bunalmis telefonunnu kapamis. Beni ararttiriyor ona buna agzimdan laf alacak canim isterse actim istemezse acmadim. Hiiic laf vermedim. Catlasin merakindan. Canim hep kiskancliktan yapiyorlar gercekten bak. Daha once de konusmustuk esinle arani iyi tut. Ona yansitma. Esim niye apar topar donduk diyince usulunce anlattim bu olayi ve rahatsiz olduğum diger seyleri. En onemlisi de seninle vakit geciremiyorduk senin de canin sıkkın farkindayim hic bisey paylasamadik dedim. (Maddi yonden daraldi esim bu ara) ben boyle diyince ilk soylediklerimi sovdugumu saydigimi unuttu hemen. Ya kizlar belki beni hatali bulursunuz bu yazdiklarima ama eksik anlattim onlarin yaptiklarini. Ama oyle cok ki boyle ornekler. Gücün yetiyorsa savasacaksin boyle insanlarla evliligin icin, huzurun icin, baska yolu yok.. biraz da onlar uzulsun bosver.. allah biliyor ya.. diyecegim sen esinle arani iyi tut. Erkekler yeri geldimi anne sefkati bekliyorlar. Evet bencilce ama bi erkegin herseyi olmak zorundasin. Annesi arkadasi kardesi esi.. cogu zamanda kadinligini kullan bu konuda sakin gurur yapma. Sen arani esinle iyi tut bak nasil duzeliyor hersey..

Ben ona bugune kadar yaptiklarini hic anltmamistim simdi o shir disind adam akilli gelicek konusucaz bana anneme giderken bile kp. Kv. Sorun cikriyo y laf soyleyip duruyo cinnet gecirmemmek elde degil sus sus nereye kadar bende insanim bi yerde ya encok yine esime kiziyorum o ailesini taniyodu biliyodu bana sebep olmasymis :(

Canım cok üzüldüm :( demek buralara kadar geldi bu süreç. . Klasik kiskanc kaynana psikolojisi iste.. cekemiyor seni besbelli.. neden yani neden, mutlu mu oluyorlar? Insani yuva yıkmaya zorlamak boyle kolay bisey mi ya? Sorsan hep o yapti der yakinir bir de! Allahlarindan bulsunlar.. seni oyle iyi anliyorum ki.. cok hastaydim ya ben esim gitmis söylemiş hamile olduğumu. Evde yalniz iyilesemezsin bebeğe de zararli dedi götürdü beni. 5 gun falan kaldim. Kaldigimin 2. Gunu bana bakiyor ya hani hayatimla ilgili ahkam kesmeye basladi. Ekimde abimin dugunu var. Yok gondermezmis beni boyle hamileyken. Sanane be kadin sanane? Bunu soyleyen kadin haftasonu kendi koylerine piknige gonderdi beni 1 buçuk saatlik yola o hasta halimle! Ne degisti? Kendilerine gelince hersey serbest. Bunlar hep bencillikten cahillikten. Bisey demeden ciktim geldim esyami toplayip fena bozuldu. Oh olsun. Esim de bunalmis telefonunnu kapamis. Beni ararttiriyor ona buna agzimdan laf alacak canim isterse actim istemezse acmadim. Hiiic laf vermedim. Catlasin merakindan. Canim hep kiskancliktan yapiyorlar gercekten bak. Daha once de konusmustuk esinle arani iyi tut. Ona yansitma. Esim niye apar topar donduk diyince usulunce anlattim bu olayi ve rahatsiz olduğum diger seyleri. En onemlisi de seninle vakit geciremiyorduk senin de canin sıkkın farkindayim hic bisey paylasamadik dedim. (Maddi yonden daraldi esim bu ara) ben boyle diyince ilk soylediklerimi sovdugumu saydigimi unuttu hemen. Ya kizlar belki beni hatali bulursunuz bu yazdiklarima ama eksik anlattim onlarin yaptiklarini. Ama oyle cok ki boyle ornekler. Gücün yetiyorsa savasacaksin boyle insanlarla evliligin icin, huzurun icin, baska yolu yok.. biraz da onlar uzulsun bosver.. allah biliyor ya.. diyecegim sen esinle arani iyi tut. Erkekler yeri geldimi anne sefkati bekliyorlar. Evet bencilce ama bi erkegin herseyi olmak zorundasin. Annesi arkadasi kardesi esi.. cogu zamanda kadinligini kullan bu konuda sakin gurur yapma. Sen arani esinle iyi tut bak nasil duzeliyor hersey..

Caanim bide onlr yuzunden nolur bebegini uzme stres yapma ben o hatayi yaptim kacc onlaardan kaccc

Canim benim bildigin bi bu var ama arastiririm aksam, simdi telden giriyorum. Sen usuttugun zaman da normal geldigi zaman da kontrol et o zaman :) fazla iliskiden bisey olmaz nasilsa :)) akintin oldugu zaman bas parmaginla isaret parmagin arasinda uzat kopmadan incelerek uzayacak, koparsa uzamazsa yani fazla sıvı bi sekildeyse eger normal bir akinti dedigin gibi canim. Ama bahsettigim gibiyse yumurtlma gunun ve o gun icinde iliskiye girmen gerekiyor :)

çok açık anlatmışsın canım çok teşekkür ederim sen nasılsın bebiş nasıl bakalım :)

çok açık anlatmışsın canım çok teşekkür ederim sen nasılsın bebiş nasıl bakalım :)

Rica ederim canim ne dmeek.. Canim antibiyotikmis, dikkat etmekmis... bunlar bi yana da ben de sinirimden korkmaya basladim artik, bebisin kalp atisini da duysam rahatliycam ama hic kendi derdimle ugrasmaya vakit biraktirmiyorlar bana.. onun disinda simdilik iyi gelisiyoruz. Ustten gorduk bebisimizi.

Caanim bide onlr yuzunden nolur bebegini uzme stres yapma ben o hatayi yaptim kacc onlaardan kaccc

Canim elimde degil.. tek anlattigim degil daha neler var da burda yazilmaz. Evime gectim ama telefonla arayip da iyi bi musallat olmak geciyor surekli aklimdan. Biktim artik ya. Yuzlerini görsen melek. Disi seni ici beni yakar. esim gitti söyledi. keske o 5 gun kalmasaydim. Valla cok pismanim.. hic kendilerinde hata bulmazlar. Ciktim geldim ya aramiyor sozde. Cok da umrumdaydi. Hic dusunmezler biz ne yaptık da gitti bu kadin? bazen oluyor sinirimden agliyorum sinir hastasi olcam yakindir.. bi yandan da hastaydim ya elim kolum kalkmiyor cok yoruldum artik. Esim de anlamada beni mahvolurdum canim cok iyi anliyorum seni..

Ben ona bugune kadar yaptiklarini hic anltmamistim simdi o shir disind adam akilli gelicek konusucaz bana anneme giderken bile kp. Kv. Sorun cikriyo y laf soyleyip duruyo cinnet gecirmemmek elde degil sus sus nereye kadar bende insanim bi yerde ya encok yine esime kiziyorum o ailesini taniyodu biliyodu bana sebep olmasymis :(

Konus canim konus. Icinden geceni anlat. Yoruldugunu anlat. Psikolojini, duygularini anlat. Ama kirici olma, yapici ol. Guzel bir uslupla anlat. Onu sevdigini bilsin. Yaninda olmasi gerektigini bilsin. Suclayarak anlatma sakin. Kavga edip de kusmeyin. Esine kizma bosuna. Bak seninle ayni durumdayiz. Kimse ailesini secemiyor. Bilsen belki yine de kabul ederdin. Sahsen ben ederdim cunku. Ki benim su anda kizdigim konular neyse evlenmeden once biliyordum ben.. sana benden bir tavsiye canim esini ailesiyle hic yalniz birakma canim. Ailesinin yaninda hic trip atma araniz bozuksa bile belli etme. Koz vermis olursun. Esine de tembih et. Ailesiyle arasinda ozel konusmalar olmasina izin verme sen de o ailedensin. Herşeyin icinde ol. Esinin oldugu her karede sen de ol. Yeri gelince de esinin yaninda karsi cik onlara rahatsiz oldugun durumlari acikca belli et. Esinin yaninda kimsenin haddi degil seni susturmak. Ama bunlari tepkilerini belli ederek yapma, kizdigini, üzüldüğünü. . Onlari sevindirirsin.. cok uzun oldu canim.. diyecegim o ki esinle arani bozma sakin.

sende hemen kalmışsın sanırım hiç korunmadınmı kaç gün sonra adet oldun

Canim ne demek.. biz burda hepimiz ayni seyleri yasadik. Cogumuz burada birbirimize destek olarak geldik bu gunlere.. cunku birbirimizi tanimasakta ayni ayni aciyi yasadik. Ardindan yasadiklarimiz da birbirine benzer seyler. Yasamayan da anlamiyor maalesef.. allah ayni aciyi yasatmasin bir daha kimseye. Canim evet ben su anda hamileyim. 6 haftanin icindeyim. Hic korunmadim. Bunu da burda cok konusmustuk. Zaten vucut hazir olmadan hamileligi kabul etmiyor.. ben hic adet olmadan hamile kaldim canim. Gerci bazen keske bi adet bekleseydim diyorum ama pisman degilim. O psikolojiden anca cikabildim..

Rica ederim canim ne dmeek.. Canim antibiyotikmis, dikkat etmekmis... bunlar bi yana da ben de sinirimden korkmaya basladim artik, bebisin kalp atisini da duysam rahatliycam ama hic kendi derdimle ugrasmaya vakit biraktirmiyorlar bana.. onun disinda simdilik iyi gelisiyoruz. Ustten gorduk bebisimizi.

gebelik takviminde 8 haftalık diyor canım hala kalp atışını göremedin mi? kendinden ve bebeğinden başka kimseyi düşünme canım bu durumlardan en çok bebeklerimiz etkileniyor çünkü. hadi inşallah sağlıcakla devam etsin sağlıcakla kucağına al bebeğini :)

gebelik takviminde 8 haftalık diyor canım hala kalp atışını göremedin mi? kendinden ve bebeğinden başka kimseyi düşünme canım bu durumlardan en çok bebeklerimiz etkileniyor çünkü. hadi inşallah sağlıcakla devam etsin sağlıcakla kucağına al bebeğini :)

Yok canim o yanlis kurtaj tarihine göre hesaplandi adet tarihi olmadigi icin, ultrasona gore 6+3 sanirim bugun. Canim alttan baksalar duyulacakti ama ustten baktilar duyulmadi. Canim diyorum ya elimde degil.. allahim insallah yavruma bisey olmaz. Burunlarindan getiririm bu sefer. Insallah canim insallah bu sefer olacak..

Yok canim o yanlis kurtaj tarihine göre hesaplandi adet tarihi olmadigi icin, ultrasona gore 6+3 sanirim bugun. Canim alttan baksalar duyulacakti ama ustten baktilar duyulmadi. Canim diyorum ya elimde degil.. allahim insallah yavruma bisey olmaz. Burunlarindan getiririm bu sefer. Insallah canim insallah bu sefer olacak..

canım birde baktım ki bugun akıntım uzuyorda uzuyr en son 3 gün önce ilşki oldu ve eşm 10 gün daha yokkkk :((((

Sanirim regl olucam bir damla bi sey geldi ve aksamdan beri kasik agrim var,gerci bir adet gecmesi iyi gelicek bana

benim adetime yedi gün var bu ay çalıştık düzenli benimde ne enfeksiyon ne iltihap hiç bi sıkıntım yoktu daha önceki aylarda olmuştu. ama hiç bir belirtim yok şuan ne akıntı ne batma ne de başka bişey . sadece tek fark adetime yakın göğüslerim çok ağrırdı adet olana kadar devam ederdi ama bu ay ağrımıyor kızlar nedir sizce bi fikir verin .hiç belirti olmadan hamile olabilir miyim acaba umut arıyorum :((

Back