kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

Iyi olacak canim hic endiselenme kontrollerini akstma ve iyi beslen tatlim daha iyi daha guzel ilgilenecekler seninle ve insallh 9 ay sonunda yavrunu kucagina alicaksin darisi bize insallahhh :)

.......

Canim benim cok dikkat ediyorum ama iste gerisi bebesime kaldi indallah sikica tutunur bana ve hic birakmaz beni.. bi netlesseydi rahatliyacaktim da iste. Ama umutluyum canım atlatacagiz insallah bu gunleri de darisi hepinizin basina :) Sen nasil oldun canım ne durumdasin?

Akşam dualarımda aklımdaydın arkadaşım ALLAH bir daha acı yaşatmasın (hiç kimseye) sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ALLAH'ım
Canim benim allah razi olsun cok duygulandirdin beni. Ne guzel birsey hic gormedigin bi insandan dua almak sizler de benim aklimdasiniz hep hepimize dua ediyirum. Allahim dualarimizi kabul etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

değerin çok güzel çıkmış maşallah senden çok güzel haberler duycaz öyle hissediyorum inşallah çok güzel ve sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirirsin cnm... kendini yormamaya çalış çok hassas dönemdesin...

kızlar benimde gebeliğim sonlandırıldı dr 3 ay gebelik yok dedi
ama ben istiyorum içinizde kürtajdan hemen sonra kalan var mı
bi zararı sıkıntısı oldu mu yardımcı olur musunuz lütfen

Bnde gitti bugun tum testlerimi verdim inceleme icin ayin 4unde cikicak sonuclar bu sutede korun dedi doktor ama hic niyetim yok adetimde bitiyo artik

canım sen kürtajdan sonra mı hamile kaldın

Canım benim hamile misin çok sevindim maşallah sana ne güzel canım ya yine hamile kalabildin maş maş darısı başımıza sen adet olmuş muydun yoksa beklemeden hemen mi hamiş kaldın. ay gaza geldim benimde 26. günüm bıraksam mı korunmayı

Canimmm evet hamileyimmm :) gerci net konusmak icin cok erken ama beta hcg ye gore duzenli bir artis var :) darisi hepinizin basina canim benim inşallah tek tek alicaz guzel haberleri hepinizden :) adet gormedim canim doktor ona kizdi benim bari adet gorseydin dedi :) karnimi bi gorsen oyle sisti ki, icime cekemiyorum bile :) canim valla ben biliyorsun cok istiyordum bi an once olsun diye ama cok da korkuyorum adet olmadigim icin riskli gebelikte bakıyorlar bana, cok mutluyum ama maalesef diken ustundeyim.. bu sebeple valla hic bisey diyemiycem siz hepiniz hakliydiniz en azindan ilk adeti bekleme konusunda ama benim gibi sabirsizsan ve kendini hazir hissediyorsn birak derim :) nasipten ote yol yok bak su allahin isine hala soktayim ben :))
canım sen kürtajdan sonra mı hamile kaldın
Evet canim adet bile olmadim

Bnde gitti bugun tum testlerimi verdim inceleme icin ayin 4unde cikicak sonuclar bu sutede korun dedi doktor ama hic niyetim yok adetimde bitiyo artik

Canim var ya doktorlar bana ilk basta 3 ay demisti ya simdi gittigim doktor 6 ay korunman gerekirdi diyor ohoooo yok mu arttiran? Neye göre boyle hukum veriyorlar hala anlamadim ben ama ne guzel sen ilk adetini de oldun kendini de hazir hissediyorsan bekleme bence zaten rahmin hazir olmayinca bebek tutunamiyormus. Testlerinde de hic bir sorun cikmaz insallah canim

kızlar benimde gebeliğim sonlandırıldı dr 3 ay gebelik yok dedi
ama ben istiyorum içinizde kürtajdan hemen sonra kalan var mı
bi zararı sıkıntısı oldu mu yardımcı olur musunuz lütfen
canim ben varim ama gonul rahatligiyla tavsiye edemiycem. Benim bebegim neredeyse 2 bucuk aylikti alindiginda 1 ay da ustunden gecti toplam 3,5 ay adet olmadim karnim sisti 2 aylik hamile gibiyim halbuki bebek 3 haftalikmis. Ama sorarsan pisman misin, degilim.. cok istiyordum sabrim yoktu ustesinden gelemeyeceğimi düşündüm allahtan istedim oda sukurler olsun ki verdi. Ama tabi ruhen ve fiziken kendini hazir hissetmek cok onemli hazir hissediyorsn kendini beklemeyebilirsin. Bunu hep soyluyorum hic korunmadan hamile kalip hic sorun yasamayan da var uzuuun zaman bekleyip yine sorun yasayan da.. hatta benim gibi adet olmadan hamile kalip su an 6 bucuk aylik saglikli hamilelik geciren arkadasimiz da var. Sagolsun o bana umut olmustu. Soyleyeceklerim bu kadar canim insallah yardinci olmusumdur :)
Ayyy canim benim yaa insallah insallahh bana guc verdin tesekkur ederim zaten var yaa elim kolum kalkmiyor bi agirlik var ki ustumde rabbim uslu durayim diye beni boyle yapti herhalde bi sure boyle devam edicem canim gelsin kiz kardesim yapsin isi gucu :)

Bnde kndimi hazır hissediyorum doktoru dinlemicem nadipte varsa olur 40in cikti icimde kocamn bi bosluk rabbimden tek istegim olmasi

Bnde kndimi hazır hissediyorum doktoru dinlemicem nadipte varsa olur 40in cikti icimde kocamn bi bosluk rabbimden tek istegim olmasi

Arkadasim ben inaniyorum olacak allahim dolduracak icindeki boslugu hic stres yapma canim benim takip et yumurtlama gununu bu ay gerisini rabbime birak olacagina inan sadece canim

Merhaba kizlar,bugun doktora gittim bende,rahmin cok iyi gozukuyor dedi,2,3 ay korunup tekrar baslayabilirsin dedi,bende kendimi hazir hissediyorum regl olunca korunmak istemiyorum dedim,gulumsedi o zaman korunma dedi,tabi bunu duyan ben regl olmadanda olsa olurmu diye sordum adetini gecir en azindan dedi, nasil gecer bu bir kac hafta bilmiyorum

Bu arada dogum polikiliniginin bekleme alaninda beklemek biraz uzucuydu,herkez bebegini gormek icin beklerken ve bebek hakkinda konusurken ici cizz ediyo insanin,kurtajdan sonrada zordu dogum katinda olmak, daha dikkatli olucam bu dan sonra hamilelik surecimde

ah ah kürtaj günü bende bekleme alanında bekledim canım hamile gördükçe ağladım onlar bebişlerini görecek ben karnımda ölü bi bebekle buradayım diye seni çok iyi anlıyorum. senin bebeğin düştü mü yoksa kalbi mi durdu?

inşallah canım benim o günleri görsem ah ah. bende beklemek istemiyorum ama biliyorsundur benim hormonal sorunlarım çıktı tsh 2,5 altına düşmeden hamilelik yasak o yüzden elim kolum bağlı mecbur beklemedeyim (((

Anladım Cnm çok saol dilerim çok sağlıklı bir gebelik geçirip yavrunu sağlıcakla kucağına alırsın.benim bebeğim 5.5 aylıktı dr bana genetik tedavi dedi bu da uzun sürüyormuş ama benim o kadar sabredecek gücüm yok.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bedidiko merhaba,benim ikizdi bebeklerim kalp atislarini hic alamadik 12 haziranda ogrendik aslinda ben cok direttim kalp atislarini alicam diye 20 bekledim dusuk basladi ve aldirmak zorunda kaldik,ilk doktorumu degistirdim adam sanki apandistimi alicak 5 dakikada anlatti bitirdi alalim diye,doktor cok onemli hemen doktorumu degistirdim tabiki sonucu degistirmiyo ama sewgiyle yaklasilmasi baska insana

o gün, kürtaj günü hayatımda asla unutamayacağım gün güçsüzüm dayanamam derdim ama o günleri de atlattım ya Rabbim ne büyük güç vermiş bana da farkında değilmişim

Anladım canım allah sabır versin rabbim bir daha yaşatmasın. benim doktorda öyle zaten odasında 8dkdan fazla kalmak mümkün değil o kadar hızlı konuşup hareket ediyor ki banada soracağımı unutturuyor. Bana kürtajı anlattıktan sonra başka hasta odasına girdi güle oynaya onunla konuşmaya başladı çok zoruma gitmişti değiştirdim bende doktorumu

Amin canim,cok degisik bir aci bu sadece yasayan bilir,Allahin izniyle tekrar hamile kalip guzel haberlerimizi paylasip geride birakalim yasadiklarimizi.

Herseyden onemlisi doktor bnde degistirdim ve bi daha bayan doktora gitmicem simdi gittigim babacan bi doktor cok ilgilendi gittigimde cok memnun kaldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…