kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

Herseyden onemlisi doktor bnde degistirdim ve bi daha bayan doktora gitmicem simdi gittigim babacan bi doktor cok ilgilendi gittigimde cok memnun kaldm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kesinlikle katılıyorum canım erkek doktorlar daha iyi ve hamileyken kesinlikle alttan bakmıyorlar çok zor durumda ebeye yolluyor ebeler bakıyor doktora bilgi veriyor

kesinlikle katılıyorum canım erkek doktorlar daha iyi ve hamileyken kesinlikle alttan bakmıyorlar çok zor durumda ebeye yolluyor ebeler bakıyor doktora bilgi veriyor

bugun adetimin 5. günü soğan kürüne basladım ins faydasını görürüm :44: internette çok okudum cok faydalı yazıyo 15 gün kullanıcam yumurtaları geliştiriyormuş eşimede keçiboynuzu pekmezi içircem rabbim bizede bu ay verir ins:26:

Bende 23 haziranda kürtaj oldum kalp durduğu için. Tam 1 ay sonra adet gördüm. Şimdiyse normalde bugün olmam gerekiyordu ama hala birşey yok. Bende ister istemez hamileliğe yoruyorum hemde değilse diye kprkuyorum. Hatta dayanamayıp 2 gün önce predictor test yaptım negatif çıktı ama acaba erken yaptığım için mi negatif diye düşünmeden edemiyorum. Hastalanacak gibi de hissetmiyorum. Acaba 2. Testi ne Zaman yapsam sizce hamile olabilir miyim. Gerçi mide bulantısı, göğüs ağrısı hiç bir belirti yok :(

Bende 23 haziranda kürtaj oldum kalp durduğu için. Tam 1 ay sonra adet gördüm. Şimdiyse normalde bugün olmam gerekiyordu ama hala birşey yok. Bende ister istemez hamileliğe yoruyorum hemde değilse diye kprkuyorum. Hatta dayanamayıp 2 gün önce predictor test yaptım negatif çıktı ama acaba erken yaptığım için mi negatif diye düşünmeden edemiyorum. Hastalanacak gibi de hissetmiyorum. Acaba 2. Testi ne Zaman yapsam sizce hamile olabilir miyim. Gerçi mide bulantısı, göğüs ağrısı hiç bir belirti yok :(

Canım bence sağlık ocağına yada doktora git , bende de negatif cikti idrar testi dayanamadım 2 gün sonra kan testi yaptırdım hamileymişim. Bende de ne adet ne hamilelik belirtisi yoktu. Simdi idrar testi yapsam belki yine negatif çıkar :) sonucu bize de bildir :)

Canım bence sağlık ocağına yada doktora git , bende de negatif cikti idrar testi dayanamadım 2 gün sonra kan testi yaptırdım hamileymişim. Bende de ne adet ne hamilelik belirtisi yoktu. Simdi idrar testi yapsam belki yine negatif çıkar :) sonucu bize de bildir :)

biraz imla bozukluğu olmus k.b yeni uyandım :)

Kan testinden önce 2. Kez idrardan bakaym diyorum sizce bugün ya da yarın doğru zaman mıdır peki :) bu arada senin hamileliğinde hayırlı olsun canım inşallah sorunsuz bit hamilelik geçirirsin :)))

Son düzenleme:
Kan testinden önce 2. Kez idrardan bakaym diyorum sizce bugün ya da yarın doğru zaman mıdır peki :) bu arada senin hamileliğinde hayırlı olsun canım inşallah sorunsuz bit hamilelik geçirirsin :)))

Amin canim insallah :) 3 gun daha var aslinda adet gunune, ben onceki hamileligimde 33. Gun silik bir cizgiyle ogrenmistim ama 5 gun once ogrenenler bile var. O biraz testle bir de idrarda beta hcgnin yukselmesiyle alakali birsey canim. Aslinda digerlerine gore pahali olan testler var onlar daha hassas 3-4 liralik olanlara gore. 20 lira falan oluyor sanırım cok merak ediyorsan o testlerden kullanabilirsin canim.

Kizlar doktora gittim kan degerimi almaya doktor bugun sakindi :) kan degerim ayin 15 inde 87 ydi dun 270 cikmis sali yine bakacak kan degerime artisin guzel gelismis normal gebe olarak gorunuyorsun biz degerin duser diye dusunmustuk dedi. Cunku 87 dusuk bir degermis. Kurtajdan sonra hemen 0 lanmiyor olabilirmis. Şimdilik normal bi gebelige dönüşüyor gibi görünüyor ama takip altinda tutucaz kimyasal yada bos gebelik olma ihtimali de var dedi. ama umutluyum kizlar allahin izniyle bu sefer olacak..

maşallah canım benim sonuna kadar güzel haberlerini bekliyoruz en kısa sürede seninle aynı duyguları yaşamak için sabırsızlanıyoruz. sen güzel bir örnekSin bizlere çok seviniyorum senin adına gerçekten.

Canim cok tesekkur ederim allah senden razi olsun bize umut olmustun insallah ben de senin gibi iyi bir ornek olurum senin gibi saglikli bir gebelik geciririm insallah. Allaha sukurler olsun gercekten oyle geciyor kotu gunler rabbim seni bebegine bebegini sana bagislasin canim insallah doğum haberini de alicaz senin sağlıklı bir melek alacaksin kucagina sana da maasallahh cok tesekkur ederimm. Doktor kizdi bugun bana riskli gebelik grubuna giriyormusum benim icin dua et canım ben de senin icin edicem ♥♥♥

Amin cnm ins hepimiz guzel haberlerimizi veririrz birbirimize allahin izniyle sen sakin stres sikinti yapma hep olumlu dusun dua edelim allahim isteyen herkese nasip etsin ins

bugun adetimin 5. günü soğan kürüne basladım ins faydasını görürüm :44: internette çok okudum cok faydalı yazıyo 15 gün kullanıcam yumurtaları geliştiriyormuş eşimede keçiboynuzu pekmezi içircem rabbim bizede bu ay verir ins:26:

ben gebe kalmadan önce kist için kullanmıştım ama bende bir etkisi olmamıştı yani en azından kistimi yok etmemişti ama kürü uyguladığım ay adet sancısı yaşamamıştım. inşallah sende işe yarar canım. keçiboynuzu tam bir mucize günde bir kaşık sende kullan. ben daha adet olamadım canım bi adet olsam çalışmalara başlayacağım.

canım bence idrar testleri adet en az 5 gün geçmeden doğru sunuç vermiyor. ha ben hamileyken tam 2 gün önce yaptım 2. çizgi varla yok arasıydı aynı gün kan verdim 4 haftalık hamileydim.

vallahi bir arkadaşım evlilik öncesi 4 kez kürtaj oldu, şu an bir kızı var, hatta kızından sonra bir kere daha oldu.

Kızlar adet gününde yapılınca sonuç veren test aldım yaptım negatif. Zaten yavaş yavaş hastalanacakmışım gibi geliyor. Artık ağustosta inşallah :) bu arada sizinle birşey paylaşmak isterim. İlk hamileliğimi hiç beklemediğim bir zamanda olmuştum. O dönem hergün 1 çay kaşığı çörek otunu öğütüp suyla içiyordum. Ben hamileliğe yardımcı olduğuna yordum ve tekrar içmeye başladım. Umarım işe yarar :)

Kızlar adet gününde yapılınca sonuç veren test aldım yaptım negatif. Zaten yavaş yavaş hastalanacakmışım gibi geliyor. Artık ağustosta inşallah :) bu arada sizinle birşey paylaşmak isterim. İlk hamileliğimi hiç beklemediğim bir zamanda olmuştum. O dönem hergün 1 çay kaşığı çörek otunu öğütüp suyla içiyordum. Ben hamileliğe yardımcı olduğuna yordum ve tekrar içmeye başladım. Umarım işe yarar :)

üzülme canım ağustosta beraber deneme yaparız eylülde de güzel haberlerimizi burada paylaşırız inşallah :))) ben çörek otunu yapmayı denedim ama tadı çok kötü devam edemedim :2:

Ben kan verirken bir anne adayi daha bebeğini kaybettiğini öğrendi. . Neden hic anlamiyorum.. yedigimizden mi içtiğimizden mi.. allah sabir versin valla

Herkeste bi yaygin bu sene cok duydum dusureni allah yardimcisi olsun acisi kor gibi yakiyo insani bnim hala icim yaniyo gecmiyo sanki dunde ruyaamda oglumun mezarini gordum hic gitmedim gittiginden veri esim mezar yerini baskasina ceriyodu ruyamda cok agladim ne demek acaba

Herkeste bi yaygin bu sene cok duydum dusureni allah yardimcisi olsun acisi kor gibi yakiyo insani bnim hala icim yaniyo gecmiyo sanki dunde ruyaamda oglumun mezarini gordum hic gitmedim gittiginden veri esim mezar yerini baskasina ceriyodu ruyamda cok agladim ne demek acaba

Hayirdir insallah. Canim ruyalar tersine cikarmis hayra yor bence. Icinden bi ses guzel haberler alman yakindir diyor uzme kendini yipratma artik allahim insallah sokup alacak icindeki kor gibi aciyi sadece kulleri kalacak.. neler gecmiyor ki artik uzme kendini guzel gunlere adapte ol

Back