kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

Merhaba arkadaslar,bende ikiz bebeklerimi kalp atisi alinamadigi icin aldirmak zorunda kaldim 7+3 te, ayni kesenin icindeydiler ayni zamanda 2 temmuzda kurtaj oldum,hemen hamile kalmak istiyorum ama doktorum iki ay beklememi istedi,sizce ne yapmaliyim?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynı gün bebeklerimize veda etmişiz :59: bence en az bir adetini beklemekte fayda olabilir... gerçi örneklerimizde var saadetbaysal ilk ayında hamiş kaldı :52:

Papatyam83 merhaba, yazina tam olarak nasil cewap verecegimi bilemiyorum,sitede cok yeniyim,Gun gectikce hafifliyor sanki acim bu acidan dolayida sanirim beklemek istemiyorum hic,yalnizca kendimi yasiyor sanmistim bu aciyi bu site cok iyi geldi bana

Papatyam83 merhaba, yazina tam olarak nasil cewap verecegimi bilemiyorum,sitede cok yeniyim,Gun gectikce hafifliyor sanki acim bu acidan dolayida sanirim beklemek istemiyorum hic,yalnizca kendimi yasiyor sanmistim bu aciyi bu site cok iyi geldi bana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QU

çok zor bir dönem geçiriyoruz ve bizi sadece bu acıyı yaşamış insanlar anlıyor malesef :50: bende başta yalnızım sanmıştım ama yanılmışım... RABBİM bizi böyle sınıyor olsa gerek ... acı zamanla geçiyorda içimin yangını geçecek gibi değil :43: beklemek istemiyorsun seni çok iyi anlıyorum. şöyle anlatayım. tüp bebekti benim bebeğim.. doktor 2-3 ay sonra yeni uygulamaya geçebiliriz dedi... benim normal yolla olmadığı halde ben bu ay korunmayı düşünüyorum... çünkü rahmin kendi toparlamamış olabilir olası bir gebelikte aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.. ama bu benim düşüncem olacak diye bişey yok ama yine de korkularım var anlayacağın... bunun kararını sen vermelisin bence..

Kizlar allah sizden ve burda konustugum herkesten razi olsun. En kotu gunlerimde burada sizlerle teşekkür lli buldum, birbirimize destek olduk yardimci olduk allah hepinize nasip etsin bu duyguyu en kisa zamanda. Su anda hala soktayim cok da korkuyorum ayni aciyi yasamak istemiyorum. Cok dikkat edecegim gözum gibi sakinacagim insallah dua edin bana kizlar. cok mutluyum allahim en kisa zamanda size de nasip etsin.
Elifd88;36040040 canimm benim insallah bitecek ben inaniyorum ve hemen alacagiz senin de guzel haberlerini. Canim benim kurtajdan sonra 2 gun kirmizi kanamam oldu. 4-5 gun de kahverengi lekelenmem oldu ve bitti. Seninki de bitecek merak etme stres yapma uzme kendini sakin n bak.
Biyolojik;35951923 canim insallah sizin çalışmalar da bu ay sonuc verir icini ferah tut. Benim kaybettigim bebegim 9 bucuk haftalikti canim. Doktor kadin dogum doktoru degildi tahlili saglik ocaginda yaptirdim. Cok tatli bir bayandi birlikte sevindik resmen. Endiselerimden bahsedince rahmin hazir olmasaydi bebek tutmazdi o bebegin de sagliksiz oldugu icin dusmus kendine stres yapma bunu dedi. kesinlikle agir is yogun tempo stres yanimda sigara kullanilmasi yasak. Yarin hemen ayrintili kadin dogum hastanesi nde muayene olacagim canim. Riskli gebelige k gurubuna girecekmisim. Taramalarim eksiksiz yapilacakmis. Netlesecek insallah. Beta-hcg 87,77 hamileyim ama yine fazla sevinmeyecegim 3. Aya kadar. Kimseye söylemeyi de düşünmüyorum kesinlikle. Cok korkuyorun gercekten.

Son günlerde aldıgım en güzel haber insallah sağlıklı ve rahat bi gebelik geçirirsin canım tebrikler..
:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: Allah senı ve meleğini korusun inşallah..:nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Kizlar allah sizden ve burda konustugum herkesten razi olsun. En kotu gunlerimde burada sizlerle teşekkür lli buldum, birbirimize destek olduk yardimci olduk allah hepinize nasip etsin bu duyguyu en kisa zamanda. Su anda hala soktayim cok da korkuyorum ayni aciyi yasamak istemiyorum. Cok dikkat edecegim gözum gibi sakinacagim insallah dua edin bana kizlar. cok mutluyum allahim en kisa zamanda size de nasip etsin.
Elifd88;36040040 canimm benim insallah bitecek ben inaniyorum ve hemen alacagiz senin de guzel haberlerini. Canim benim kurtajdan sonra 2 gun kirmizi kanamam oldu. 4-5 gun de kahverengi lekelenmem oldu ve bitti. Seninki de bitecek merak etme stres yapma uzme kendini sakin n bak.
Biyolojik;35951923 canim insallah sizin çalışmalar da bu ay sonuc verir icini ferah tut. Benim kaybettigim bebegim 9 bucuk haftalikti canim. Doktor kadin dogum doktoru degildi tahlili saglik ocaginda yaptirdim. Cok tatli bir bayandi birlikte sevindik resmen. Endiselerimden bahsedince rahmin hazir olmasaydi bebek tutmazdi o bebegin de sagliksiz oldugu icin dusmus kendine stres yapma bunu dedi. kesinlikle agir is yogun tempo stres yanimda sigara kullanilmasi yasak. Yarin hemen ayrintili kadin dogum hastanesi nde muayene olacagim canim. Riskli gebelige k gurubuna girecekmisim. Taramalarim eksiksiz yapilacakmis. Netlesecek insallah. Beta-hcg 87,77 hamileyim ama yine fazla sevinmeyecegim 3. Aya kadar. Kimseye söylemeyi de düşünmüyorum kesinlikle. Cok korkuyorun gercekten.

Ay cok sevindim gozun aydin cnm ya bak hersey zamanla yoluna giriyor ins sagsalim kucagina alirsin bebegini bu sefer hersey daha guzel olacak ins saglikla tamamlarsin 9 ayini masallah sana

Ilk reglimi bekliycem o zaman en dogrusu,yarin kontrolum var 15 gun sonra gel demisti doktorum,tekrar konusucam tabi bekleme suresini

Saadetbaysal merhaba bebegin hayirli olsun.

Papatyam83 sen ne zaman, dusunuyorsun tekrar denemeyi

Papatyam83 sen ne zaman, dusunuyorsun tekrar denemeyi

bizim sebepsiz infertilite. bu ay korunucam sonra 2 ay kendi haline bırakıcam. ekim gibi tekrar uygulamaya geçmeyi düşünüyorum. tabi doktorum eylül derse eylül de de olabilir.. ben beklemeye razıyım yeterki sağlıklı olsun...

Kizlar kadin dogum hastabesine gittim bugun doktor kizdi valla :) ama banane banane :) yine kan verdim hormonlara beta hcg me bakacajlarmis. Artisina. Korkutmadilar ama risk var diye soylediler. Riskli hamilelik grubuna girdim. Surekli kontrolum olcak artik. Benim icin dua edin kizlar allahim hepinize nasip etsin bu duyguyu tekrar ben inaniyorum guzel gunler bizi bekliyor

Son günlerde aldıgım en güzel haber insallah sağlıklı ve rahat bi gebelik geçirirsin canım tebrikler..
:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: Allah senı ve meleğini korusun inşallah..:nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Canim benim tesekkur ederim allahim isteyen herkese nasip etsin en kisa zamanda :) amin canim dua edin bana lutfen
cok korkuyorum ben hepiniz icin dua edicem ♡♥♡

Ay cok sevindim gozun aydin cnm ya bak hersey zamanla yoluna giriyor ins sagsalim kucagina alirsin bebegini bu sefer hersey daha guzel olacak ins saglikla tamamlarsin 9 ayini masallah sana

Canim cok tesekkur ederim allah senden razi olsun bize umut olmustun insallah ben de senin gibi iyi bir ornek olurum senin gibi saglikli bir gebelik geciririm insallah. Allaha sukurler olsun gercekten oyle geciyor kotu gunler rabbim seni bebegine bebegini sana bagislasin canim insallah doğum haberini de alicaz senin sağlıklı bir melek alacaksin kucagina sana da maasallahh cok tesekkur ederimm. Doktor kizdi bugun bana riskli gebelik grubuna giriyormusum benim icin dua et canım ben de senin icin edicem ♥♥♥

Merhaba arkadaslar,bende ikiz bebeklerimi kalp atisi alinamadigi icin aldirmak zorunda kaldim 7+3 te, ayni kesenin icindeydiler ayni zamanda 2 temmuzda kurtaj oldum,hemen hamile kalmak istiyorum ama doktorum iki ay beklememi istedi,sizce ne yapmaliyim?

Canim cok gecmis olsun allah yardimcin olsun.. canim doktorlar neye göre korun yada korunma diyorlar clhic bilmiyorum gercekten. Bana 3 ay dedi. Ben korunmadim adet gormeden hamile oldugumu ogrendim. Inan hala soktayim. Ve korkuyorum ama ayni zamanda cok mutluyum. Canim 6 ay bekleyip sorun olan da var, hic beklemeyip sorun yasamayan da. Kullar tevekkül edecek ama gerisi allahtan. Hiic belli olmuyor. Ben ilk defa yasadim bakalim bu sefer nasil bir hamilelik gecircem. Kararini sen ver bence ruhen ve fiziken hazir hissediyorsn korunmayabilirsin. Cogu arkadasimiz ilk adeti bekliyor. O daha mantikli bence. Benim karnim su an o kadar sis ki. 3 bucuk aydir adet olmuyorun dile kolay. Doktor o yuzden biraz kizdi bana bari adeti bekleseydin dedi :) disaridan haklisiniz icimden banane banane dedim :) boyle iste canim hic aklina kotu seyler getirme stres yapma biz burda aci tali paylastik hep iyi geldi bize sen de aramiza hos geldin ♥

Kizlar kadin dogum hastabesine gittim bugun doktor kizdi valla :) ama banane banane :) yine kan verdim hormonlara beta hcg me bakacajlarmis. Artisina. Korkutmadilar ama risk var diye soylediler. Riskli hamilelik grubuna girdim. Surekli kontrolum olcak artik. Benim icin dua edin kizlar allahim hepinize nasip etsin bu duyguyu tekrar ben inaniyorum guzel gunler bizi bekliyor

:nazar::nazar::nazar::nazar: Allahım seni de bebeğini de korusun inşallah... hayırlısıyla kucağına aldığn günleri de okuruz burdan:emir_bebek::emir_bebek: doktorda kızdığıyla kalır :1:

Canim benim tesekkur ederim allahim isteyen herkese nasip etsin en kisa zamanda :) amin canim dua edin bana lutfen
cok korkuyorum ben hepiniz icin dua edicem ♡♥♡

Korkma canım hiç bişey olmıcak Allah'ın izniyle..Şu mübarek ayda bize ettiğin dualar için teşekkürler Allah kabul eder inşallah..

___Bir hadîs-i şerîfte, “Bir Müslümanın, din kardeşine gıyâbında yaptığı duâ kabûl olunur
Başucunda bir melek vardır Kardeşine duâ yaptıkça, sana da o kadar der O meleğin görevi budur” buyurulmuştur___

:-) Hosbuldum,paylasabilmek bana cok iyi geldi yasadiklarimi,hic korunasim yok aslinda ama bekliycem azicik

Iyi olacak canim hic endiselenme kontrollerini akstma ve iyi beslen tatlim daha iyi daha guzel ilgilenecekler seninle ve insallh 9 ay sonunda yavrunu kucagina alicaksin darisi bize insallahhh :)

.......

Insallah canim benim insallahh ben inaniyorum sirayla vercez müjdeleriii :)

Canim allah var ya cok buyuk yurekten isteyince güvenince veriyor eminim size verecek tek tek iste bazen o cok istedigimiz seyler sinavimiz da olabiliyor hepimizin basina geldi biliyorum, hayat iste.. cook guzel gunler var onunkuzde insallah canim tesekkur edrim gizun gibi bakicam bu sefer

canim benimmm cook tesekkur ederimm darisi hepinizin basinaa tez zamanda. Tabiki canim benim yalan o kurtajdan sonra olmuyor falan allah verirse bal gibi de oluyor hem dusugun bacağı icerde olurmus :) canim benim butun dualarim sizinle siz de bana dua edinn

Akşam dualarımda aklımdaydın arkadaşım ALLAH bir daha acı yaşatmasın (hiç kimseye) sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ALLAH'ım :nazar::nazar::nazar:

Kizlar doktora gittim kan degerimi almaya doktor bugun sakindi :) kan degerim ayin 15 inde 87 ydi dun 270 cikmis sali yine bakacak kan degerime artisin guzel gelismis normal gebe olarak gorunuyorsun biz degerin duser diye dusunmustuk dedi. Cunku 87 dusuk bir degermis. Kurtajdan sonra hemen 0 lanmiyor olabilirmis. Şimdilik normal bi gebelige dönüşüyor gibi görünüyor ama takip altinda tutucaz kimyasal yada bos gebelik olma ihtimali de var dedi. ama umutluyum kizlar allahin izniyle bu sefer olacak..

Back