kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar ve kalmak isteyenler

Dua et bn nazardan cok korkarim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet canım aynen ben de öyle. zaten esim kız kardeşim hariç kimseye söylemeyeceğim anlarlarsa anlasınlar kendileri dua edeceğim bol bol siz de dua edin :nazar:

Allah bi daha ayni aciyi yasatmasin sana

amin canım benimm, hiç dua etmez miyim allah hepinizden razı olsun bn burada sizinle teselli buldum dilerim allahtan en kısa zamanda alırız guzel haberlerinizi, hep berabeer kavusuruz bebişlerimize cook teşekkür edrim canım beniim :1:

inşallah canım benim. umutsun sende bizim için. ben bugün adetimi oldum rahatladı kafam resmen artık düzene giriyormuş gibi geldi her şey. çalışmaları da artık hesaplayarak yapabilirim. en kısa sürede bende bebeğimi karnıma bekliyorum nasip umarım en kısa sürede hayırlısıyla olur inşallah. Sende bebeğe ve kendine çok dikkat et canım.

Nezaman kurtaj oldin bnim 34 gun oldu hala bekliyorum adeti

arkadaşım msjını yeni gördüm ben 11 haziranda kürtaj oldum 11 temmuzda adet oldum günü gününe hemde polikistikoverliyim normalde gecikir adetlerim glukofen faydası sanırım yada hamilelikte kullandığım progestanlar düzene soktu

Kizlar allah sizden ve burda konustugum herkesten razi olsun. En kotu gunlerimde burada sizlerle teşekkür lli buldum, birbirimize destek olduk yardimci olduk allah hepinize nasip etsin bu duyguyu en kisa zamanda. Su anda hala soktayim cok da korkuyorum ayni aciyi yasamak istemiyorum. Cok dikkat edecegim gözum gibi sakinacagim insallah dua edin bana kizlar. cok mutluyum allahim en kisa zamanda size de nasip etsin.
Elifd88;36040040 canimm benim insallah bitecek ben inaniyorum ve hemen alacagiz senin de guzel haberlerini. Canim benim kurtajdan sonra 2 gun kirmizi kanamam oldu. 4-5 gun de kahverengi lekelenmem oldu ve bitti. Seninki de bitecek merak etme stres yapma uzme kendini sakin n bak.
Biyolojik;35951923 canim insallah sizin çalışmalar da bu ay sonuc verir icini ferah tut. Benim kaybettigim bebegim 9 bucuk haftalikti canim. Doktor kadin dogum doktoru degildi tahlili saglik ocaginda yaptirdim. Cok tatli bir bayandi birlikte sevindik resmen. Endiselerimden bahsedince rahmin hazir olmasaydi bebek tutmazdi o bebegin de sagliksiz oldugu icin dusmus kendine stres yapma bunu dedi. kesinlikle agir is yogun tempo stres yanimda sigara kullanilmasi yasak. Yarin hemen ayrintili kadin dogum hastanesi nde muayene olacagim canim. Riskli gebelige k gurubuna girecekmisim. Taramalarim eksiksiz yapilacakmis. Netlesecek insallah. Beta-hcg 87,77 hamileyim ama yine fazla sevinmeyecegim 3. Aya kadar. Kimseye söylemeyi de düşünmüyorum kesinlikle. Cok korkuyorun gercekten.

ayyyy çok sevindim ya hamileymişsinnn :52: tebri,k ederim ALLAH'ın izniyle sağlıkla kucağına alırsın inşallah bizede umut oldun bak kürtajdan sonra kolay oluyomuş demekki geç olur diyenlere inat :) bizim için dua et en yakın zamanda bizlere de gelsin bebiş ;) belinde ağrı olması hamile olma ihtimalini gösteriyodu zaten tekrar tebriklerr

arkadaşım msjını yeni gördüm ben 11 haziranda kürtaj oldum 11 temmuzda adet oldum günü gününe hemde polikistikoverliyim normalde gecikir adetlerim glukofen faydası sanırım yada hamilelikte kullandığım progestanlar düzene soktu

Bende oldum bugun 3. Gunum aylarin birikimi sanki fazla fazla oluyrum

Bende oldum bugun 3. Gunum aylarin birikimi sanki fazla fazla oluyrum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[

aynen benimde 2 ve 3.gün çok yoğun gelmişti ilk defa benim 7.gün bugün hala leke şeklinde oluyo tekrar doktora kontrole gidicem yarın adetin bitince gel tekrar demişti bakalım

Merhaba arkadaslar,bende ikiz bebeklerimi kalp atisi alinamadigi icin aldirmak zorunda kaldim 7+3 te, ayni kesenin icindeydiler ayni zamanda 2 temmuzda kurtaj oldum,hemen hamile kalmak istiyorum ama doktorum iki ay beklememi istedi,sizce ne yapmaliyim?

Neden bazi doktorlar bekleyin 2,3 ay derken,bazilari beklemeye gerek gormuyor?

Merhaba arkadaslar,bende ikiz bebeklerimi kalp atisi alinamadigi icin aldirmak zorunda kaldim 7+3 te, ayni kesenin icindeydiler ayni zamanda 2 temmuzda kurtaj oldum,hemen hamile kalmak istiyorum ama doktorum iki ay beklememi istedi,sizce ne yapmaliyim?

Canim gecmis olsun bende 27 haziranda kaybettim tek yumurta ikizlerimi bende hemen istiyorum aslinda ama rahim toparlanmasi icin 1 adet donemi en azindan gecmeli ama beklemiyedebilirsin orneklerimiz vr. Kanaman bitti mi

.......

Cok sevindimm..hayirli olsun canim..bu topikteki herkes sirayla alsin bebisleri kucagina.sen 1 numarasin suan..bakalim 2 numara kim olacak :)

Insallah canim benim insallahh ben inaniyorum sirayla vercez müjdeleriii :)

inşallah canım benim. umutsun sende bizim için. ben bugün adetimi oldum rahatladı kafam resmen artık düzene giriyormuş gibi geldi her şey. çalışmaları da artık hesaplayarak yapabilirim. en kısa sürede bende bebeğimi karnıma bekliyorum nasip umarım en kısa sürede hayırlısıyla olur inşallah. Sende bebeğe ve kendine çok dikkat et canım.

Canim allah var ya cok buyuk yurekten isteyince güvenince veriyor eminim size verecek tek tek iste bazen o cok istedigimiz seyler sinavimiz da olabiliyor hepimizin basina geldi biliyorum, hayat iste.. cook guzel gunler var onunkuzde insallah canim tesekkur edrim gizun gibi bakicam bu sefer

ayyyy çok sevindim ya hamileymişsinnn :52: tebri,k ederim ALLAH'ın izniyle sağlıkla kucağına alırsın inşallah bizede umut oldun bak kürtajdan sonra kolay oluyomuş demekki geç olur diyenlere inat :) bizim için dua et en yakın zamanda bizlere de gelsin bebiş ;) belinde ağrı olması hamile olma ihtimalini gösteriyodu zaten tekrar tebriklerr

canim benimmm cook tesekkur ederimm darisi hepinizin basinaa tez zamanda. Tabiki canim benim yalan o kurtajdan sonra olmuyor falan allah verirse bal gibi de oluyor hem dusugun bacağı icerde olurmus :) canim benim butun dualarim sizinle siz de bana dua edinn

Tesekkurederim,sanada gecmis olsun canim,okudum yazilarini ayni seyleri yasamisiz,benimde ilk gebeligdi cok ististik,ikiz olunca sewincimizde uzuntumuzde sanki ikiye katlandi :(( asiri kanamam olmadi zaten 3 gumdurde hic yok diyebilirim,sen ilk regl ini oldunmu.

Tesekkurederim,sanada gecmis olsun canim,okudum yazilarini ayni seyleri yasamisiz,benimde ilk gebeligdi cok ististik,ikiz olunca sewincimizde uzuntumuzde sanki ikiye katlandi :(( asiri kanamam olmadi zaten 3 gumdurde hic yok diyebilirim,sen ilk regl ini oldunmu.

Yok olmadim belli degil daha dogrusu p.tesi baska bi dr gidicem rahimde kanama alanim yok fakat benden hala kan geliyo onceki gunlere nazaran azaldi dun bugun bakalim bitmesini bekliyorum dr reglide olmus olabilirsin dedi iste bakalim
Bizde cok istemistik ama birakip gittiler hayirlisi demekten baska caremiz yok onlar bizi cennette bekliycekler

.......

Yok olmadim belli degil daha dogrusu p.tesi baska bi dr gidicem rahimde kanama alanim yok fakat benden hala kan geliyo onceki gunlere nazaran azaldi dun bugun bakalim bitmesini bekliyorum dr reglide olmus olabilirsin dedi iste bakalim
Bizde cok istemistik ama birakip gittiler hayirlisi demekten baska caremiz yok onlar bizi cennette bekliycekler

.......
Allah herseyin hayirlisini versin,bekleyelim ve paylasalim yasadiklarimizi,yasamyan birinin anlasi cok zor cunku,guzel haberlerimizide paylasalim.

Siteye yeni uye oldum ve tam olarak kullanmayi bilmiyorum,nasil cewap yazabilirim?

Back