- Emoji Skoru
- 19
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi ballizencefil
-
canım benim doktorum hiç konuşmuyor bilgi vermiyor ama elleri çok hafif o yüzden ona gitmiştim. kürtaj tarihini son adetin ilk günü kabul edersem 23 temmuz ilk regl tarihi canım ama ben hamile kalmadan önce 28 günde bir değil 34 günde bir regl olurdum. ama o zamanlar çikolata kistim vardı doktora sordum kistin falan kalmadığını söyledi acaba kürtajdan sonra döngüm 28 e düşer mi yoksa 34 günde bir olmaya devam mı ederim
Hadi hayırlı olsun gözün aydın; ) ne kdr kötü oluo adet olmayi beklemk cok iyi biliyorum stres her gun her saat bakiosun gelmismi diyeSoğan kürü yaptım canım kürtajdan 2 hafta sonra başladım ama bittikten sonra adet olmadım ben. ama müjde suan o kadar mutluyumki sana yazdıktan 1-2 saat sonra adet oldum hiçbelirtim yokken
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Psikolojim bozuldu yine. Poffff.
Neden noldu ?
.......
Evet canim maalesef. Ben cok kotu seyler yasadim gercekten. Once de sonra da. Burda yazmak belki olmaz ama ciktigim gun esime n ailesiyle aram bozuldu. Hani sık sık tekrar ediyorum ya yasamayan anlamaz diye bu yuzden. Allahtan en buyuk destekcim esimdi. Hic yalniz birakmadi beni. Sehir disina bile cikardi. Yalniz gecirdim o donemi. Yine de sukrediyorum ciktim i buhrandan. Allaha sukurler olsun simdi burda sizinle konuşuyoruz. Herkese tek tek tesekkur ederim. Herkes hakkini helal etsin.
Canim herkesin fikri ayri ayri. Tabiki bi doktor onerisi var bildiğimiz ama cogumuz etrafimizda gordugumuz, tecrubevettigimiz (duyarak, gorerek, yasayarak) seyler dogrultusunda hareket ediyoruz. Tevekkul ediyoruz ama alinabilecek onlemleri de dusunmuyor degiliz. Burada kotu ornekleri kesin olarak bu yuzdendir diye paylasmak yanlis bence. Herkesin farkli faekli sorunlari var sonuc olarak. Gerci göz onunde bulundurmak gerekiyor tabiki ama bu herkeste ayni durumun soz konusu oldugu anlamina gelmiyor. Ister istemez etkileniyor insan. Korkuyoruz zaten hepimiz.. bilmiyorum valla kafam karıştı canım.
bende eşimin ailesiyle görüşmüyorum canım gelip bir geçmiş olsun bile demediler kaldıki evimizin uzaklığı 15 dakika. hiç üzülmüyorum. rabbim bazı olayları dostu düşmanı anlayalım diye vesile ediyor bence. eşimde ağzını açıp gık bile diyemiyor çünkü biz evladımızı kaybettik bundan daha büyük acı anne babama bir şey olması. demekki muhtaç falan olsam hiç yanımda olmayacaklarmış....
Canim benim aram da 15 dk. Geldiler gecmis olsuna. Komsuya gider gibi sutle meyveyle. Yarim saat durdular. Gorumcem benim bebegimi kaybettigim gun cok eglenmis arkadaslariyla. Onu anlatti ballandira ballandira. Bende tepki verdim hepsiyle aram acildi. Simdi yalnizim ama boyle daha iyi. Gercekten vesile oluyor boyle durumlar. Ben hamileyken benden iyisi yoktu. Simdi kimse sormuyor. Neyseki bugunun yarınlari da var. Allaha havale ettim canim. Sen de oyle yap. Gun gelir anlarlar.
Uzulme tatlim sikma sen kendini rahatlamaya calis tabikide cerverede duyulanlar etkiliyo kimi etkilemezki hic karistirma kafani cabucak atlaticaz insallah bugunleri
.......
Insallah canim benim. Bi gecseydi su gunler.. allah hepimizin yardımcısı olsun.. en kisa zamanda guzel haberlerimizi konusuruz insallah..
sana yine komşu gibide olsa gelmişler bana gelmediler bile. cumartesi kürtaj oldum pazar pikniğe gitmişler eşimi arayıp çok eğlendiklerini anlatıyordu. aynen hamileyken benden değerlisi yoktu şimdi ne arayan var ne soran var ama üzülmüyorum bugünlerin yarınlarıda var evlat acısı hastalık kötü durumlar hepsi bizim için bugün bana yarın sana allaha havale ettim..
Canim ben o kadar uzgundum ki. Acimi bile yasatmadilar bana ugrastilar resmen benimle. Ama icten ah ettim yani. Allah onlara da gosterir. Allahim hicbirimizi evlat hasretiyle imtihan etmesin. Ama inaniyorum bi kere oldu yine olur allahin izniyle er yada gec. O zaman gelirler. Tek cumlem olacak, ölümde yanimda olmayanlar dogumda da olmasinlar. Bunu soyleyecegim gunu bekliyorum. Benim yasadigimi allah kimseye yaşatmasın zaten bu cümlem onlara yeter.
Insallah tatlim insallah es ailelerine sira gelince bence hic kafaniza takmayin cunku onlarin hayatlrini etkileyen bir ssurec olmuyormus gibi davraniyolar aynen benide ne arayan ne soran bosverdim hic umrumdada degiller sdece kocama sitem ediyorum ailesi cok degerli onun icin ama onlar icin esim degil iste anlamiyokiz ailesi gibi olamiyo erkek aileleri biz uzakta olmamiza ragmen duyr duymaz benim ailem 3 saatlik yoldan geldi yanimizda oldular ama onlarda hicbisi yok ama esim hala farketmiyo
.......
aminn allah hiç kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin. bende o günleri bekliyorum canım ölümümde yanımda olmayan doğumumda da olmasın. bende şunu söylücem kötü günümde yanımda olmayının iyi günümde yanımda olmasına gerek yok diyeceğim inşallah.
Canim benim eşim onlara bi laf soylemedi ama benim yanimda oldu hep. Ona bile o kadar kizmislar ki sonradan duydum. Esim beni sehirdisina cikardi toparlanayim diye 1 gun. Yanimizda benim kiz kardesim de geldi. Yanimda kaliyordu. O yaptigi terbiyesizligin ustune daha niye kendi kiz kardesini goturmemis esim? Lafa bak. Ama ohh olsun gezdik tozduk, attim resimlerini hep, gorsunler diye. Zaten bahsettigim olayda da kizini savundu. Ben cok abartmisim. Ama kizlar var ya ben buldum yolunu. Boyle durumlarda esinizi hic arada birakmayin. Yazik onlarin ne sucu var. Onlar da goruyor er gec gercegi. Ben simdi anlatiyorum boyle boyle oldu diye. Bosver diyor. Ama biliyorum icten ice bana hak veriyor. Yavas yavaş kabulleniyorlar ama yeterki ikinizin arasi acilmasin. Tatli dille cozun hep probleminizi. O zaten en buyuk ceza cekemeyenlere.
Canim herkesin fikri ayri ayri. Tabiki bi doktor onerisi var bildiğimiz ama cogumuz etrafimizda gordugumuz, tecrubevettigimiz (duyarak, gorerek, yasayarak) seyler dogrultusunda hareket ediyoruz. Tevekkul ediyoruz ama alinabilecek onlemleri de dusunmuyor degiliz. Burada kotu ornekleri kesin olarak bu yuzdendir diye paylasmak yanlis bence. Herkesin farkli faekli sorunlari var sonuc olarak. Gerci göz onunde bulundurmak gerekiyor tabiki ama bu herkeste ayni durumun soz konusu oldugu anlamina gelmiyor. Ister istemez etkileniyor insan. Korkuyoruz zaten hepimiz.. bilmiyorum valla kafam karıştı canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?