- Konu Sahibi ballizencefil
-
- #1.981
Hsg ne oluyiBen de 35 gün önce kürtaj oldum 30. Gün yumurtladım şuan regl bekliyorum Dr 2 ay korunma verdi 2. Regl da hsg çekilecek Rabbim isteyenleri çok bekletmesin inşallah
Rahim filmi bu 4. Kayıp olunca patolojik bir durum var mı diye bakmak istedi DrHsg ne oluyi
Anladm cnm rabbim yardm etsn hepimize bi bebek nasip etsnRahim filmi bu 4. Kayıp olunca patolojik bir durum var mı diye bakmak istedi Dr
Aaaa gunu niye artti ki acaba icin temizlendi ondan galibaGun sayisi 6ydi suan 8 gune cikti miktar normal
Blmyorm ki kurtajdan snra hersey dgstiAaaa gunu niye artti ki acaba icin temizlendi ondan galiba
Benimde tersi oldu ama doktora git bence 7 gunden fazlasi iyi degil ben kurtajdan once 6 gun olurdum simdi 4 5 gunBlmyorm ki kurtajdan snra hersey dgsti
Kurtajdan sonra basina ne gelebilir ki neyden korkuyirsunCok az okudum ama cogu aldirmak zorunda kalmis ben ise 2 kizim var ve yeniden istemeden hamile kaldim ama en basa donmek istemiyorum hic cumartesi gunu aldirma ihtimalim var hergun agliyorum ne yapicagimi bilmiyorum tek bildigim sey bor sorumluluk daha kaldiramiycam 22 kizim var kurtajdan sonra ya basimiza bisey gelirse diye korkuyorum catliycam kafayi yedim
Doktora gittiniz mi hic peki miyom vs vardr belki kanama onfan fazla olabilir azalmasini duydum da cogalmasi biraz gatip geldiBende kurtajdan önce en fazla 3 gün oda çok az olurdu şimdi 5 gün ve oldukça yoğun... 3 ay oldu hamile de kalamiyorum
Gittim canım hiçbir sorun yok.. Acaba icim böyle mi temizleniyor die düşünüyorumDoktora gittiniz mi hic peki miyom vs vardr belki kanama onfan fazla olabilir azalmasini duydum da cogalmasi biraz gatip geldi
Bende ilk 2 ay oyle oldum sonra değişti seninde degisebilirGittim canım hiçbir sorun yok.. Acaba icim böyle mi temizleniyor die düşünüyorum
Bakalım hayırlısı 3 ay dır korunmuyorum hamile de kalamadim onla bi alakası olurmu acabaBende ilk 2 ay oyle oldum sonra değişti seninde degisebilir
Doktora gttm gununu solemedm ama alttan muayene oldm miyom falan olsa gorurdu dmi ama hala nye gebe kalamadgmi anlamyormBenimde tersi oldu ama doktora git bence 7 gunden fazlasi iyi degil ben kurtajdan once 6 gun olurdum simdi 4 5 gun
Olsa evet görürdü kalirsin rahmin topatlanmasi gerek allahin izni ile kalirsin insallah takma kafana canim benimDoktora gttm gununu solemedm ama alttan muayene oldm miyom falan olsa gorurdu dmi ama hala nye gebe kalamadgmi anlamyorm
RAhimde yapisiklik olsa da gorurmuydu bi bilgn varmiOlsa evet görürdü kalirsin rahmin topatlanmasi gerek allahin izni ile kalirsin insallah takma kafana canim benim
Hayir hsg ile gorunur bence oyle bi suohen mi var canim allah korusunRAhimde yapisiklik olsa da gorurmuydu bi bilgn varmi
Belrtisi ne oluyor tam blmyorm bn vebek hmn olmaynca umutsuzluga kapildm aklima onlar glyo 3 aydr bklyorm olmuyorHayir hsg ile gorunur bence oyle bi suohen mi var canim allah korusun
Yapisiklik olsa adet olamazdinBelrtisi ne oluyor tam blmyorm bn vebek hmn olmaynca umutsuzluga kapildm aklima onlar glyo 3 aydr bklyorm olmuyor
Bi ssorun olup olmadgi muayenede belli olrdu dmiYapisiklik olsa adet olamazdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?