Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar merhaba,kürtaj olupta ne kadar sonra bebiş düşündünüz veya hamiş oldunuz? ilk gebeliğim geçen hafta sonlandı kalbi durdugu için yeniden istiyorum hemde çookk fikrinizi söylerseniz bir yol çizebilirim kendime.
Arkadaşlar merhaba,kürtaj olupta ne kadar sonra bebiş düşündünüz veya hamiş oldunuz? ilk gebeliğim geçen hafta sonlandı kalbi durdugu için yeniden istiyorum hemde çookk fikrinizi söylerseniz bir yol çizebilirim kendime.
15 aralık ta bebeğin kalp atışları olmadığı için (boş kese diyorlar) kürtaj oldum. Doktorum korunman gerekmez istediğin zaman hamile kalabilirsin dedi. 2,5 ay sonra ilk reglimi oldum ve o ay tekrar hamile kaldım. Regl birle bir tuhaftı. Kahverengi bir kan geldi, az geldi, kısa sürdü. Vücudum kendini toparlamadı her halde diye düşündüm. Ama o ay tekrar hamile kaldım. Şimdi 11 haftalık. Doktorum da iyi bir doktor. Sorunlu gebeliklerde uzman biri...Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana....
15 aralık ta bebeğin kalp atışları olmadığı için (boş kese diyorlar) kürtaj oldum. Doktorum korunman gerekmez istediğin zaman hamile kalabilirsin dedi. 2,5 ay sonra ilk reglimi oldum ve o ay tekrar hamile kaldım. Regl birle bir tuhaftı. Kahverengi bir kan geldi, az geldi, kısa sürdü. Vücudum kendini toparlamadı her halde diye düşündüm. Ama o ay tekrar hamile kaldım. Şimdi 11 haftalık. Doktorum da iyi bir doktor. Sorunlu gebeliklerde uzman biri...Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana....
Merhaba ben de bebeğimi 7 haftalıkken kaybettim düşük olmayınca kürtajla aldılar.Doktorum Ankaranın en ünlü doktorlarından biri.Bu ay bile hamile kalabilirsin hiç beklemeye gerek yok dedi.Kürtajın olduğu gün adetin 1.günü sayılıyormuş.Ben de ovülasyon testi almıştım ve 13.gün de denemeye başladım aynı gün çift çizgi verdi.2 gün sonra ikinci çizgi tekrar yaptıpımda testi silikleşti ve sonra yumurtalama günüm geçtiği için hiç çift çizgi çıkmadı.O dönemde 3 defa ilişkiye girdim ve bugünlerde hamile olduğumu düşünüyorum. Daha önce 2 defa hamilelik yaşadım ve hepsinde erken dönemde yaşadıklar aynı.
- Müthiş bir baş ağrısı
- Yüzde sivilcelenme
- Sağ kasık ağrısı
Kan testine erken olmasına rağmen yaptırdım çünkü döllenmeden sonraki 5-6 gün içinde kana bhcg hormonu geçiyormuş düşük de olsa çıkar diye düşünüyorum. Sonucu hakkında sizi bilgilendiririm.Ancak yanlış yönlendirmek istemem ama kürtaj sonrası eğer bir komplikasyon olmadıysa 15 gün içinde hamile kalınabiliyor.Ben 2-3 ay beklemek istememiştim dr.umda beni desteklemişti.Umarım hamileyimdir ve herşey yolunda gider.
1.5 yıllık evliyim 8 ay önce düşük yaptım kürtaj oldum doktorum 2 ay korunmam gerektiğini söyledi.korundum 4 ay olmadı tekrar doktoruma gittim hiçbir sıkıntı yok 1 seneye kadar normal kendini sıkma dedi eşime test yaptırabiliceğimizi söyledi.sonraedetim 20 gün gecikince baska bir doktora gittim yumurtalık takibi yapalım dedi bi dahaki ay gittim adetimin 16 günü yumurtan catlamamış göremedim dedi rahim filmi istedi ne yapıcam bilmiyorum çok canım sıkkın rahim filmi içinde çok erken gibi geliyo arastırmalarıma göre offf çok da sıkıntı stres yapan bir insanım
caanım sakın kendini sıkma.bende 3.5 ay önce boş gebelikten kürtaj oldum.şimdi bu ay doktorum klomenle yumurta takibi yaptı çatlamış falan bakalım kısmet hamilemiyim.ama doktorun bencede çok acele etmiş sende bnm gibi yumurta takibi dene tekrar ve çatlama olmasa çatlama iğnesi vermesi lazım zaten doktorun yöntemi bana saçma geldi.ben eşimede test yaptırdım sende yaptır ona göre ilerlersin bu yolda.
arkadaşlar durumumuz aynı ( rabbim böyle hayırlı görmüş o verdi o aldı çok üzüldük üzülmemek elde değil..ben hala ağlama krizlerini atlatmış değilim.halimizden biz anlarız.rabbim bu acıyı tekrar yaşatmasın bizlere.bende çok zor gebe kalıyorum.aşılama ile gebe kaldım ben ve bebeğimin kalbi durdu alındı.patoloji felan temiz çıktı.21 gün oldu kürtaj olalı.bende zor gebe kaldığım için tekrar olurmu olmazmı büyük endişe içerisindeyim.bu yüzden hemen gebe kalmak istiyorum ama kimse tavsiye etmiyor.AKLIM ÇOK KARIŞIK.başta karşı çıkanların içerisinde doktorum var tabiki.en az 3 ay diyo.ama genelde 2.ay bebek olması çok yüksekmiş çevreden duyduğum kadarıyla..kendi tercihimle keçi boynuzu,kan ilacı,vitamin alıyorum rahimim kendini biran önce toplasın diye.tabi doktorumun verdiği ilaçları kullandım bitti.rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin.ilk ay rahim yara oluyomuş içerisi bebek tutunmakta zorlanır deniliyo.ama rabbim bilir.mucizeler yaratandır o...
OL DER OLUR...sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat nasip eyle sağ salim kucağımıza almayı nasip eyle ya resulallahım AMİN
Nolr bna da yardim edin 1 bucuk yillik evliyim bi bebegm oldu 7 haftalikken kalp atisi olmadigi icin kurtaj oldm kurtajdan once duzenli olarak 28 gunde bir adet goruyordm kurtajdan sonra 35 gunde gorur oldm 3 ay oldu kurtaj olali 3 aydr hamile kalamiyorumOcak ayında kürtaj oldum tatlım doktorların genelde tavsiyesi 3 adet döneminin geçmesidir 1-2 ay daha geçsin diye bekliyorum
Nolr bna da yardim edin 1 bucuk yillik evliyim bi bebegm oldu 7 haftalikken kalp atisi olmadigi icin kurtaj oldm kurtajdan once duzenli olarak 28 gunde bir adet goruyordm kurtajdan sonra 35 gunde gorur oldm 3 ay oldu kurtaj olali 3 aydr hamile kalamiyorum
Yacanım merhaba kaç yasındasın bende 2 yıllık evliyim gecen hafta bebeğimin kalbi durması sebebiyle kürtaj oldum ama dr 2 ay korunmamı söyledi sence normal değilmi bu durum genetik incelemeler yapıldımı? ben 1 ay sonra kontrole gidicem..bakalım adet döngüm ne olacak..bende olmamasından korkuyorum
canım merhaba kaç yasındasın bende 2 yıllık evliyim gecen hafta bebeğimin kalbi durması sebebiyle kürtaj oldum ama dr 2 ay korunmamı söyledi sence normal değilmi bu durum genetik incelemeler yapıldımı? ben 1 ay sonra kontrole gidicem..bakalım adet döngüm ne olacak..bende olmamasından korkuyorum[/QUOT
22 yasindayim bna beklemeye gerek olmadgini soledi doktocanım merhaba kaç yasındasın bende 2 yıllık evliyim gecen hafta bebeğimin kalbi durması sebebiyle kürtaj oldum ama dr 2 ay korunmamı söyledi sence normal değilmi bu durum genetik incelemeler yapıldımı? ben 1 ay sonra kontrole gidicem..bakalım adet döngüm ne olacak..bende olmamasından korkuyorum
22 yasindayim ama doktor bna beklemeye gerek olmadgini soledi
Merhaba pink _starsmerhabalar konu acilali baya olmus ama bende normalde 9+4 hamileligim vardi..25 aralik aksami ogrendimki 9+2de bebegimin kalbi durmus..ilk gebeligimdi moralim alt ust ama elimden hic birsey gelmiyor..26 aralikta bebegimi aldilar..hic bir sorun yoktu ama Rabbim nasip etmedikce etmiyor..2 ay sonra tekrar denicem..doktor 2 ay beklemen yeterli dedi..insallah ayni seyleri yasamam..Rabbim kimseye yasatmasin..sizlerde bunu yasamiz daha sonra saglikli bir gebelik yasadinizmi uzuntiden cok korku yasamaya basladim..bidaha ayni seyi yasarmiyim diye..