Gebeliğe Hazırlık Kürtajdan kaç ay sonra hamile kaldınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende ekimde olmuştum bende hamile kalamadim daha.
Hemen hamile kalirsin demislerdi ama icerde parca kaldigi icin bir daha kurtaj oldum kasimin basinda ocakta korunmayi biraktik o zamandan beri olmuyor malesef pco var bende sanirim ondan

Canimm daha çok küçükmussun. Rabbim en kisa surede kucağını doldursun inşallah . Bende 6+5 te kürtaj oldum
Amin inşallah hayırlısıyla seninde abla. Cevremdekilerde üzülme daha yaşın küçük illaki olur diyorlar ama çok kuruntulu olduğumdan olsa gerek bir türlü kendime engel olamıyorum

Hemen hamile kalirsin demislerdi ama icerde parca kaldigi icin bir daha kurtaj oldum kasimin basinda ocakta korunmayi biraktik o zamandan beri olmuyor malesef pco var bende sanirim ondan
Bende de pco görünumu var ama adetlerim düzenli. Birde tek yumurtaligim 10 yıldır. Yaş 27 . Doktor bana da hamile kalırsın hemen demişti. İlk hamileligimde korunurken hamile kaldım bi sefer de hemen olur sandım ama olmadı. Rabbim büyük. Geciktiriyorsa guzellestiriyordur.

Öyle diyoruz bizde hayırlısıyla olur inşallah

Aynen oyle bide kurtajddan sonra kolay kalinir derler nerdeeee teyze tarafimdan bi tanidik daha 18 yeni girdi 3.e hamileee kiskanmak degilde insanin ici aciyor ya

Canim ilk kurtajdan sonra 2. ay hamile kaldim ama 20 haftalik gebeligim sonlandirilnak durumunda kaldim Ocak ayinda. Mayistan beri tekrar deniyoruz. Sakin takinti yapmayin kendinize henuz gelmiyorsa vardir rabbimin bir bildigi. Burde yasin daha 20miynis ne alecen var biraj yasa hayatini. Ben 34 yasindayim ve henuz cocugum yok nasip varsa kaderimde anne olmak yasayacagim. Gecen gun prof kadin dogumcu bir tanidigimizla konusmus esim sakin kafasina takmasin hamilelige odaklanmasin bilimsel olarak kanitlanmis strese giren kadinin hamile kalmasi zorlasir. Birak hayirlisiysa saglikla gelsin insallah.

Ablacim dediğin gibi ama takıntı haline geldi sanki bende çok pimpirikliyim. Benim eşim yirmi beş yaşında Herkes öyle söylüyor yaşınız daha çok genc olur elbet akışına bırakın hayatınızı yaşayın diyor ama gelde bana anlat inada bindim sanki zaten hamile kalırsam bu hafta kalırım, çünkü gecen hastaneye gittim negatif olduğunu öğrendim, adetime de bir hafta var. Suan pek umudum yok hamile kalacağımı da sanmadigim için kafam rahat habire düşünmüyorum. Bu arada abla sana da Allah gani gani sabır versin ve biran önce evlat kokusunu tattirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…