Kürtajdan kaç ay sonra hamile kaldınız ?

Merhaba hanımlar bende 10 mayısta 10+3 haftalıkken kürtaj oldum kürtajdan sonraki 2.ayda yani bu ay denemelere başladım ama nasip olmadı şuan yine adetliyim kanamam çok oluyor sizde de öyle mi miktarı nasıl? Bide dün pıhtı geldi biraz iriydi neden acaba kürtajdan sonraki ilk adetimde gelmemişti ama bunda geldi anlayamadım..Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize amin

Merhaba
Ben 15nisanda kurtaj oldum 12+6 saniyordum ama 9+5gunlukken kalbi durmuş
Nisandan bu yana hemen bebek olsun istedim hiç belklemedim acım diner belki diye.. Ama olmadı belki 5 kere kan verdim hastaneleri ta laf ettim bugün randevum vardı ayni zamanda nisandan bu yana hiç hasta da olmadim bir soru Yok stresten olmuyor olabilirsin dedi doktor Bugunalttan muayene oldum rahim kalinlasmis hasta olabilirsin dedi kan ver sen gene de ona göre ilaç yazalım dedi kan verdim akşam sonucu gordum 1822,45 çıktı hamileymisim
Ama ultrosonda gözükmedi endişeliyim..

Bende 6 nısan da 7 haftalıkken bebegımın kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım ilk adetim 48 gun sonra oldu sonra korunmadım ama gebelık olmadı 2. Adetim 34 gun sonra oldu ama eskisine göre biraz yogunlugu azdı ve bu ay 8 gun once 2 tane yumurtam catlamış bakalım adetime 9 gun var ama nolur bilmiyorum inşallah sizde bebeğinizi kucagınıza alırsınız

Merhaba benim ilk gebeliğim de 3 aylıkken kalbinin durduğunu öğrendim kürtaj oldum sonra hiç hasta olmadım olmadan tam üç ay sonra hamile olduğumu öğrendim ama onunda kalbi durdu maalesef 2buçuk aylıkken ama öğrendim ki bende kan pıhtılaşması varmış şimdi ikinci kürtajımdan 3buçuk ay geçiyor bu ayı değerlendiricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…