Ben 10mart2017 kürtaj oldum kalp atışı alınmadığı için 11 haftalıktı kürtajtan 1 ay sonra kontrole gittim Dr sordum rahim toparlanmış yapabilirsin çocuk dedi ama ben çok etkilenmiştim kürtajdan korunduk 6 ay sonra korunmayı bıraktım ilk ayda hamile kaldım şimdi 14 haftalık hamileyim şimdide düşük tehlikem var kendinizi ne zaman hazır hissederseniz o zaman düşünün gebeliğiGenelde 6 ay beklenmesi önerilir, ama kürtajla temizlendiği için ilk aylar da gebelik daha kolay olurmuş. Kurtajdan sonra hiç adet görmeden hamile kalan var mı ? Ya da kaç ay sonra hamile kaldınız ? Bi sorun oldu mu ?
Neden dusuk tehlikesi oldu peki ? Sağlıkla bebeğine kavuşursun insallahBen 10mart2017 kürtaj oldum kalp atışı alınmadığı için 11 haftalıktı kürtajtan 1 ay sonra kontrole gittim Dr sordum rahim toparlanmış yapabilirsin çocuk dedi ama ben çok etkilenmiştim kürtajdan korunduk 6 ay sonra korunmayı bıraktım ilk ayda hamile kaldım şimdi 14 haftalık hamileyim şimdide düşük tehlikem var kendinizi ne zaman hazır hissederseniz o zaman düşünün gebeliği
Kürtaj sebebini öğrenebilir miyim ? Kaçıncı hafta da oldu ?Benim 1 sene olcak halen hamile kalamadim..
5 haftalik dış gebelikKürtaj sebebini öğrenebilir miyim ? Kaçıncı hafta da oldu ?
Dr gidiyorum bi neden söylemiyor olabilir dediNeden dusuk tehlikesi oldu peki ? Sağlıkla bebeğine kavuşursun insallah
Merhaba öncelikle hayırlı olsun. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Bir şey sormak istiyorum Neden kalbinin durduğu ile ilgili bilgilendirildiniz mi6 kasımda sekiz haftalık bebeğimin kalp atışı durduğu için kürtaj oldum. 36 gün sonra yani 12 aralıkta adet oldum. 10 ocak gibi ikinci adetimi bekliyodum ama olmadım. 4-5 gün bekledim belki düzenim bozulmıştur diye. Sonrasında hcg baktırsjm 3197 çıktı. Yarın doktora gideceğim. O düşükte yaşadığım korku yüzünden ultrasona girmek dahi istemiyorum. Ne olacak bilmiyorum endişeliyim
Merhaba öncelikle hayırlı olsun. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Bir şey sormak istiyorum Neden kalbinin durduğu ile ilgili bilgilendirildiniz mi
Biz öğrenmek istedik tabi ama doktorum ilk gebeliklerde özellikle ilk 10 hafta içinde düşük oluyosa kromozomal sorundandır demişti. Her kayıp anne adayın için berbat bişey. İkinciyi de düşürürsem kesin baktırıcam diyodum hep.. şu an 14. Haftadayım doktor ilk 3 ayı riskli atlattığmı söyledi. Cinsel ilişki vs. Hep yasak halen. Allah kimseye yaşatmasın....
Hayırlı doğumlar nasib etsin Rabbim insallah.ben de kürtaj oldum geçen haftapeki herhangi bir test yaptırdınız mı(kan pıhtılaşması için)Benin ilk gebeliğim ve doğumum sağlıklı böyle bir durum yaşayınca çok üzüldüm.Biz öğrenmek istedik tabi ama doktorum ilk gebeliklerde özellikle ilk 10 hafta içinde düşük oluyosa kromozomal sorundandır demişti. Her kayıp anne adayın için berbat bişey. İkinciyi de düşürürsem kesin baktırıcam diyodum hep.. şu an 14. Haftadayım doktor ilk 3 ayı riskli atlattığmı söyledi. Cinsel ilişki vs. Hep yasak halen. Allah kimseye yaşatmasın....
Benim de ilk gebeliğimdi. Aslında yaptırmak istedim ama doktorum bunun normal sayıldığını söylediği için yaptırmadım... etrafımda bi çok insan ilk bebeklerini düşürmüştü.. annem ve kayınvalidem de dahil.. insan öğrenmek istiyo ama genelde doktorlar 2 y ada 3 düşük olursa araştırmayı uygun buluyor...Hayırlı doğumlar nasib etsin Rabbim insallah.ben de kürtaj oldum geçen haftapeki herhangi bir test yaptırdınız mı(kan pıhtılaşması için)Benin ilk gebeliğim ve doğumum sağlıklı böyle bir durum yaşayınca çok üzüldüm.
Meraba hamile kaldınız mı acabaBenim 1 sene olcak halen hamile kalamadim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?