kürtajdan başka yol yok mu

Allah yardımcın olsun. Can'ım hangi ilde yasıyorsan en iyi doktorları araştırıp şansını dene insallah iyi sonuçlar alırsın :KK200::KK200:

Çok sevindim inş sağlıkla kucağına alirsin

5 haftalık hamileyim ve bebeğimin olduğu kesenin yanında bi kist varmış 2 cm. doktor alırız ama bebeğe zarar verir. büyürse bu kez ikinize de zarar verir. bebek büyümeden alalım dedi. düşünüyorum ya zararsizsa bu kist
beynim durdu resmen.
bi kaç dr daha gidin güvenilir ve adını duyurmuş dr lara

kisti bebekten uzak tutmaya çalışacaz dedi. onu almak bebeğin hayatını riske koyar dedi. zaten doğuma kadar en fazla 6 cm olur o da bebeğe dokunmaz
hadi inş sende moralını yüksek tut allahın iznilen oh maşşallah bişecik olmadan bebişini alıverırsın kucağına ıyı ıyı böle güzel doktorlarda var . bazıları işte hıv böle rısk almak ıstemıyor pat kut neyse onu yapıyorlar bazılarıda allah razı olsun o doktorlardan uğraşıyorlar sonuna kadar . bendede öyledı . yavruma koparacak pıs doktor benden daha 6 haftalıkken . allah buyuk ın hadı bakalım sevındım

hadi inş sende moralını yüksek tut allahın iznilen oh maşşallah bişecik olmadan bebişini alıverırsın kucağına ıyı ıyı böle güzel doktorlarda var . bazıları işte hıv böle rısk almak ıstemıyor pat kut neyse onu yapıyorlar bazılarıda allah razı olsun o doktorlardan uğraşıyorlar sonuna kadar . bendede öyledı . yavruma koparacak pıs doktor benden daha 6 haftalıkken . allah buyuk ın hadı bakalım sevındım
ona kalsam dün kürtaj oluyodum. allah korudu

Medipol universitesi hastanesi tavsiye ederim çok iyi kadın doğumcular var hamilelikte böbrek genişlemesi vardı erken doğum dedi çoğu hastane sora medipole gittim uzak olmasına rağmen 39+4 de doğum yaptım:KK6:

Baska drlara get insanın kafasını çok karıstırıyoruz.. takip ederler si süre gerekirse doğumda alırlar.. ins. Bebeğinizi size bağıslar rabbim..

kisti bebekten uzak tutmaya çalışacaz dedi. onu almak bebeğin hayatını riske koyar dedi. zaten doğuma kadar en fazla 6 cm olur o da bebeğe dokunmaz

Ya inanmak istemiyorum, saglikli istenen bir bebegi doktor aldiracakti sirf para icin! Bu nasil vicdansizlik ve igrenclik! Kadinlar nasil doktorlara güvenecek? Cok migde bulandirici. O doktoru lütfen sikayet et. Baskalari bu doktora inanir bebislerini aldirirlar bide :( Iyikine burda konu acip baska doktora gitmissin canim. Umarim bebisi sag salim kucaginiza alirsiniz.

Back