- 19 Temmuz 2013
- 144
- 43
- 98
- Konu Sahibi kalbiminsahibio
Allah yardımcın olsun. Can'ım hangi ilde yasıyorsan en iyi doktorları araştırıp şansını dene insallah iyi sonuçlar alırsın ![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ist avcılar canımAllah yardımcın olsun. Can'ım hangi ilde yasıyorsan en iyi doktorları araştırıp şansını dene insallah iyi sonuçlar alırsın
canımÇok sevindim inş sağlıkla kucağına alirsin
ist avcılar canım
kisti bebekten uzak tutmaya çalışacaz dedi. onu almak bebeğin hayatını riske koyar dedi. zaten doğuma kadar en fazla 6 cm olur o da bebeğe dokunmazson durum ne sımdı var dımı bi çözüm inş .
buldum tatlımİzmirdeyim Can'ım İstanbul'da olan arkadaşlar yazar iyi düşünelim iyi olsun Allah'ın izniyle
bi kaç dr daha gidin güvenilir ve adını duyurmuş dr lara5 haftalık hamileyim ve bebeğimin olduğu kesenin yanında bi kist varmış 2 cm. doktor alırız ama bebeğe zarar verir. büyürse bu kez ikinize de zarar verir. bebek büyümeden alalım dedi. düşünüyorum ya zararsizsa bu kist
beynim durdu resmen.
bağcılar gelişime gittim. uzak ama sevdimbi kaç dr daha gidin güvenilir ve adını duyurmuş dr lara
hadi inş sende moralını yüksek tut allahın iznilen oh maşşallah bişecik olmadan bebişini alıverırsın kucağına ıyı ıyı böle güzel doktorlarda var . bazıları işte hıv böle rısk almak ıstemıyor pat kut neyse onu yapıyorlar bazılarıda allah razı olsun o doktorlardan uğraşıyorlar sonuna kadar . bendede öyledı . yavruma koparacak pıs doktor benden daha 6 haftalıkken . allah buyuk ın hadı bakalım sevındımkisti bebekten uzak tutmaya çalışacaz dedi. onu almak bebeğin hayatını riske koyar dedi. zaten doğuma kadar en fazla 6 cm olur o da bebeğe dokunmaz
Allah yardımcın olsunbağcılar gelişime gittim. uzak ama sevdim
ona kalsam dün kürtaj oluyodum. allah koruduhadi inş sende moralını yüksek tut allahın iznilen oh maşşallah bişecik olmadan bebişini alıverırsın kucağına ıyı ıyı böle güzel doktorlarda var . bazıları işte hıv böle rısk almak ıstemıyor pat kut neyse onu yapıyorlar bazılarıda allah razı olsun o doktorlardan uğraşıyorlar sonuna kadar . bendede öyledı . yavruma koparacak pıs doktor benden daha 6 haftalıkken . allah buyuk ın hadı bakalım sevındım
bakalım bi süre bağcılara gideyimMedipol universitesi hastanesi tavsiye ederim çok iyi kadın doğumcular var hamilelikte böbrek genişlemesi vardı erken doğum dedi çoğu hastane sora medipole gittim uzak olmasına rağmen 39+4 de doğum yaptım![]()
Rica ederim insallh sağlıkla Bebeğinizi kucağıniza alırsınızbakalım bi süre bağcılara gideyim
çok teşekkürler
inşallah balımRica ederim insallh sağlıkla Bebeğinizi kucağıniza alırsınız
kisti bebekten uzak tutmaya çalışacaz dedi. onu almak bebeğin hayatını riske koyar dedi. zaten doğuma kadar en fazla 6 cm olur o da bebeğe dokunmaz