- 30 Ocak 2013
- 29.340
- 43.871
- 798
- Konu Sahibi kalbiminsahibio
başka doktorlara da git bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hastanede kantine doğru gidiyorum. çocuk kliniğinin önünden geçtim. kadının kucağında 1 2 aylık bebek var. doktorun peşinde koşturup duruyor. en sonunda adam rapora GÖZ UCUYL bakıp artık yapacak bişey yok. yaşaması bile mucize demez mi? benim kafamdan aşağı kaynar sular döküldü. vicdan diye bişey kalmamışYok yok kafayı yemek değil bu. İyi etmissin. Bazı doktorlara ilk aylarda bebek almak kolay geliyo ne yazık kionu bebek olarak görmüyolar.
Bi kere düşük yaptım ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. İsmi lazım değil bi hastaneye koştum kanama başlayınca. Tam 6 saat boyunca kantinde buz gibi yerde oturdum bekledim. Arka arkaya 8-9 tüp kan verdim. Doktorun bi tanesi beklemem için hasta odasında bile oturmama müsade etmedi. Gece olduğu için kantin dışında oturacak yer yoktu. Artık dayanamadım başka bi doktor buldum ağlamaya başladım. 6 saattir bekliyorum korkuyorum ben çocuğumu düşürmek istemiyorum ve üşüdüm dedim. O doktor benimle ilgilenirken diğeri geldi. Yapacak bişey yok düşüyosa zaten düşüyo çocuk değil o kese şu anda dedi. Evine git eğer bi kac gün daha böyle devam ederse normal poliklinige gel bakarız dedi... Anlatmamda ki amaç doktorları kötülemek değil de bazen onlar için normallesmis şeyler oluyo onu demek istiyorum.
kanuniye gittim. bi dünya test istediler. bunaldım attım kendimi dışarıbenimde iki kistim vardi. biri bes digeri altı cm. her hafta kontrole giderdim. zamanla küçüldü ve geçti. hatta bi tanesinden bebegin ikizmis biri ölmüş diye suphelendiler. ayrintiliya falan girdim. ben arastirma hastanesindeydim. bence sende bi universite yada Araştırma hastanesine git derim.
yaniltmakta istemem. bendekilerle sendekinin yapisi farklidir muhtemelen.
inşallah seninkisi gibi olsun. ben ağrıya dayanıklıyım. ağrım olsun. sıkıntı olmazCanım merhaba, bende hamileliğinin 6. ayına girdim ve rahimde bebeğimle birlikte 2,5 cm.lik bir kistim var. 3 ayrı doktora gittim hiçbiri bana olumsuz birşey söylemedi. Sadece kist sağ tarafta olduğu için ara sıra sancım oluyor orada. Kalbini ferah tut ve başka bir doktora daha görün. Geçmiş olsun, Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
yarın gidecem de dayanamadım sordum. olumlu şeyler yaşayanlar umut olsun diyebaska doktorlarada gıdın lutfen
inşallahInsallah seni korkuttuklari gibi bisey hic degildir ve saglikla bebisini kucagina alirsin.
Diger doktorlara gorundukten sonra guzel haberlerini bekliyoruz.
yarın inşallahBnce de başka doktora gidin
gittiğim yer ayrıca bir kürtaj merkeziydi de.
bu yüzden mi iyice araştırmadılar.
can almak ne kadar kolay olmuş.
ben o kürtajın 10 katı ücret veriyim benim DENİZ'imi sağlıklı getirsinler kucağıma
benimkinin cinsiyeti bile belli değil. ama kaynanam çok istiyordu bu ismi. ben de gönlü olsun diye kız da olsa erkek de olsa bu ismi koyacam dedim. hakkını ödeyemem onun.Benim bebeğimin adı da Deniz olacak. İnşallah kucağımızda kokusunu duyucaz onların merak etme, ölüm lafını da bu kadar kolay alma ağzına, Allah korusun..
bugün 2 3 yere daha kan verdim. bakalımCanım benim bendede kist vardı benim doktor doğumda onuda aldı. 2.doğumumdada hiç öyle bişey oldupunu söylemedi demek yokmuş 2.sinde.bi kaç iyi doktora git ilk başta belli olmsdığı için kafslsrına göre söylüyorlar.
İlginçmiş doktor benimde kanamam oldu ilaç iğne verdiler yatacaksın dediler kanaman devam ederse gel dediler çok şukur etmedi o ne biçim doktormuşYok yok kafayı yemek değil bu. İyi etmissin. Bazı doktorlara ilk aylarda bebek almak kolay geliyo ne yazık kionu bebek olarak görmüyolar.
Bi kere düşük yaptım ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. İsmi lazım değil bi hastaneye koştum kanama başlayınca. Tam 6 saat boyunca kantinde buz gibi yerde oturdum bekledim. Arka arkaya 8-9 tüp kan verdim. Doktorun bi tanesi beklemem için hasta odasında bile oturmama müsade etmedi. Gece olduğu için kantin dışında oturacak yer yoktu. Artık dayanamadım başka bi doktor buldum ağlamaya başladım. 6 saattir bekliyorum korkuyorum ben çocuğumu düşürmek istemiyorum ve üşüdüm dedim. O doktor benimle ilgilenirken diğeri geldi. Yapacak bişey yok düşüyosa zaten düşüyo çocuk değil o kese şu anda dedi. Evine git eğer bi kac gün daha böyle devam ederse normal poliklinige gel bakarız dedi... Anlatmamda ki amaç doktorları kötülemek değil de bazen onlar için normallesmis şeyler oluyo onu demek istiyorum.
testleri yaptirmadin mi yanikanuniye gittim. bi dünya test istediler. bunaldım attım kendimi dışarı
testleri yaptirmadin mi yani![]()
testleri verdimtestleri yaptirmadin mi yani![]()